ho my friking g-o-d

crusher

New member
ho my friking g-o-d

ברגע זה סיימתי לראות את פרק 20 (עונה 6) של באפי ואני פשוט לא יכול לתאר את מה שאני מרגיש מבפנים
אני פשוט לא מאמין למה שקורה בתוכנית הזו
אין, אין,אין השתי פרקים האחורנים האלה, פשוט אין לי מיליםלתאר את מה שעובר בי עכשיו, בחיים שלי לא התרגשתי מתוכנית בסדר גודל שכזה, עכשיו בטח חלק מכם יגידו שזה רק תוכנית ומה אתה מתלהב, אבל אני, בחיים לא יצא לאהוב תוכנית כזו שהפרקים שלה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ים
נשבע לכם, מעונה לעונה הפרקים פשוט נהיו מעולים,פצצתים אין לי פשוט מילים לתאר את שתי הפרקים האלה, אלה שתי הפרקים היותר טובים שראיתי בסדרה כלשהי, למרות שידעתי שטארה תמות, זה בא לי בכזו הפתעה, איך הוא פתאום הרג אותה??? וווילו, אין העצבים שלה הכוח העצום שפתאום היא מחזיקה עם כוח כזה, איך לעזעזל היא לא ניצחה את גלורי??? להודעה הזו יהיה המשך מ-ק-פ-י-ץ ברגע שאני אראה את פרקים 21-22

"רק" תכנית?

איש, כנראה שעוד לא הפנמת את העובדה שאתה נמצא בפורום של מעריצים של באפי. אנחנו מרגישים בדיוק כמוך

gracie

New member
../images/Emo58.gif מעלי- תיזהרו!

באמת אנשים!! תזהירו!

14מתן

New member
וכאן מגיע תורי להגיד...

נכון שהעונה השישית הכי טובה ?

buffstar

New member
אולי לא הכי טובה../images/Emo58.gif

אבל בהחלט טובה... כאילו ווילו כביג באד כמה *רע* זה כבר יכול להיות...

crusher

New member
המשך להודעה ....

ראיתי את שני הפרקים האחרונים של העונה השישית והסוף היה כזה מבאס... כאילו מה, ווילו עם כל הכוח שלה והכל, פשוט נכנעה לזאנדר בזה שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה ??? הניצחון הפסיכולוגי הזה, כזה לא קשור, חשבתי יהיה אקשן לא נורמאלי עם כל הקטע הזה אבל מסתבר שהציפיות היו גדולות מידי...כמו תמיד. אבל הקטע עם ספייק, כאילו מה ה"דבר" הזה פשוט בא והרג אותו? אז מה יצא לו מכל המבחנים שהוא עשה וכל זה... כל הסבל הזה רק כדי למות? זה ממש דופק את החיים... מה שאהבתי, זה שגם בעונה הזו הייתה אפוקליפסה, רק הפעם לא באפי מנעה אותה אלא זאנדר... כמה מוזר זה נשמע? לאור זה שסיימתי לראות את כל העונה של באפי אני גאה להכריז שזו ה-עונה הכי טובה מבין כל השש (העונה ה7 לא נחשבת...כי לא ראיתי) רק דבר אחד נשאר לי בראש, אם באפי מתה בסופעונה חמישית, לא הייתה אמורה לקום קוטלת חדשה במקומה
.למחשבה....

resputin

New member
אממ...crusher..(../images/Emo58.gif)..?

אממ... ספייק לא מת.. הוא קיבל את הנשמה שלו בחזרה... (ויש לו שורשים..! ולא הסבירו למה יש לו שורשים..! והוא נראה כמו מישהו מאיזה boy band >>תרגום: זה רע!! -מה אלה השורשים האלה? ~~~!תוחזר הפלטינה לאלתר!~~~ ) ודווקא להפך, אני מאוד אהבתי את הסוף של העונה השישית, זה מראה יופי- שלא כל אפוקליפסה יכולה להיגמר ע"י הבעת כח פיזי.. ובקשר לזה שאתה חושב שצריכה להיות קוטלת חדשה (ולא צריכה!!) >>עבור בין הכותרות והשרשורים, היה על זה שרשור לא ממזמן... (וחוץ מזה, באפי מתה יותר מפעם אחת, משהו כמו שלוש או ארבע!)

crusher

New member
נו...

אז אתה לא חושב שמישהו שם בהפקה היה צריך איכשהו להתייחס לזה??? כאילו, בתחילת העונות שהיה ממש דגש על כל הקטע של הקוטלת אז באמת כשבאפי מתה אז "נולדה" קוטלת חדשה לא זוכר איך קוראים לה... אחרי זה באה פיית´ היא הייתה בכלל קוטלת??? אני כבר לא זוכר.... ואחרי העונה השלישית-רביעית כבר לא ייחסו חשיבות יתרה לעניין הקוטלת... ומה קורה עם העונה השביעית? יש פרקים בכלל? ראיתי באיזה אתר שמתאר את כל הפרקים שיש כולה איזה 3-4 פרקים, מה הולך עם העניין הזה?

resputin

New member
אתה לא שם לב לדקויות ממש, הא?

באפי הייתה הקוטלת בעונה הראשונה. בסוף העונה הראשונה המאסטר הרג את באפי (שהייתה ה|סגדש|קוטלת). אחרי שבאפי מתה באה קנדרה והיא הייתה לתקופה של כמה, 10-12 פרקים, פחות? אוקיי, לא משנה- דרוסילה הרגה את קנדרה ב-what´s my line (part II), אחריה הגיעה פיית´- שהיא מאז, הייתה ועדיין הקוטלת. פיית´ קצת סרחה בתפקידה, ניסתה לעזור לראש העיר להפוך לשד וביצעה מספיק פשעים, בניהם הרגה בן אדם- ועקב זה היא נשלחה לכלא. מכיוון ואין קוטלת פעילה (היא בכלא..), וגם בכלל כי היא רגילה לזה- באפי מתפקדת כקוטלת, למרות שהיא נחשבת כמתה ולכן, אם היא תמות -לא תוזמן קוטלת חדשה (כי פיית´, הקוטלת, עדיין חיה). ובעונה השביעית יש 22 פרקים, כמו כל עונה- היא פשוט לא שודרה עדיין בארה"ב ( נו טוב, פרק אחד לא נחשב), אז שורת הספויילרים וההסברים לא מתוכננת לכ"כ קדימה, עוד כמה זמן יהיה כתוב על יותר פרקים.

14מתן

New member
אני חושב שקנדרה...

מתה בbecomung ולא ב what´s my line היא רק מגיעה לסאנידייל ב what´s my line ואז עוזבת וחוזרת שוב ב becoming ומתה

../images/Emo58.gifלמי שלא ראה עונה 5-6 (ביפ?)

אז ככה, ווילו לא ניצחה את גלורי עם הכוח הזה כי כשהייתה גלורי לווילו לא היה את כל הכוח הזה. איימי (אם אני לא טועה בשם, זאתי שהייתה עכבר) נתנה לווילו את הכוח העצום שהיה לה בסוף עונה 6 אחרי שווילו החליטה להפסיק עם הקסמים, היא פשוט השאירה את זה בפנים ולא השתמשה עד שטארה מתה (ננחש שמרוב צער ועצבים שהרגו לה את חברה שלה היא לא שלטה על עצמה?) אם טעיתי פה במשהו תתקנו אותי...

עוד משהו ששכחתי

גם לדעתי הפרקים של עונה 6 טובים מאד, חוץ מפרק הסיום לדעתי.. פשוט הוא רגוע יחסית לשאר הפרקים לדעתי, איך שמסיימים את הכל אחרי כל הקטע, חוץ מזה ש
: ווילו לא הייתה ביג באד כל העונה כמו שהיה בעונות אחרות שרוב העונה היה ביג באד מרכזי, לא שזה הפריע מבחינת האיכות של הפרקים (שוב לא אהבתי ממש את הפרק האחרון של העונה השישית), אבל פשוט מסיימים כל כך מהר עם הרשע שמנסה להשמיד את העולם (הקטע של להשמיד את העולם ממצה את עצמו מפעם לפעם לא?), לא שצריך להימרח, רק פשוט זה היה דיי מהיר..

crusher

New member
אז זהו שיש לך טעות....

מה שאיימי עשתה זה היה סתם שטות כזו, היא נתנה לווילו כוח כזה מטופש שווילו לא שלטה בו (כי היא לא רצתה...ובגלל זה גם רואים שם גיצים כאלה של חשמל) ולכן בסופו של דבר הוא נעלם עם הזמן.... הכוח הסופר חזק הזה שיש לווילו עכשיו (עונה שביעית) זה הכוח שהיא שאבה מג´יילס בסוף העונה השישית... הכוח הזה שהיה שייך לאיזה מישהו באנגליה והוא נתן לג´יילס את הכוח כדי שיעצור את ווילו.... עכיו בעונה השביעית ווילו נראית רגועה כזו עם הכוח החדש שלה ועכשיו היא גם מחוברת לכדור-הארץ
מעניין איך זה ייתפתח....

אמממ

לא אמרתי שאיימי עשתה שטות (אם כתבתי משהו בסגנון זה כי אין לי כוח ממש לכתוב..), אני ראיתי את העונה השישית ועוד לא שכחתי זה בסדר .] עונה שביעית לא ראיתי שום פרק..

למעלה