HMB מישהו מכיר? ניסה?

OB one

New member
HMB מישהו מכיר? ניסה?

שלום לכולם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר או ניסה HMB. חומר יקר שמונע שריפת מסת שריר בעבודה בחדר כושר. רציתי לדעת אם מישהו מכיר יותר את החומר או את התוצאות של השימוש בו. תודה...

schedule

New member
חרטה ברטה...

החומר הזה מהווה פשוט בדיחה בפורומים של BODYBUILDING.COM זה אחד מהגימיקים של השיווק הגדולים ביותר שראיתי , המוצר הזה לא שווה כלום פשוט שום דבר אני אומר את זה מניסיון אישי וגם מניסיונם של אחרים , ככלל בחיים תלמד שמה שרושמים על מוצרים באמריקה זה לרוב שטויות! עצה שלי: את אתה רוצה למנוע שריפת שריר ובנוסף לבנות שריר, לשחרר באופן טבעי הורמון גדילה, לעזור בשיקום ועוד ים של יתרונות תשתמש בגולטמין (GLUTAMINE) זו חומצה אמינית מוכחת באופן קליני כמוצלחת. מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שאחרי ניסיונות של שלל מוצרים טבעיים גולטמין בשילוב עם מולטי וויטמין,תזונה נכונה ושינה טובה הוא הרכב מנצח. מה גם שבגלוטמין משתמשים בבתי חולים על מנת למנוע ירידה של מסת שריר בחולי איידס וסוגי סרטן שונים, זו ההוכחה הטובה ביותר ליעילות של המוצר.

OB one

New member
חרטה ברטה? טוטלית?

יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל מאז שלקחתי את זה עליתי בכ-4 קילו בחודש. ואצלי זה רק במסה. יכול להיות שאתה צודק, אבל ראיתי מבחינה מחקרית באתר www.thepowerstore.com על עלייה משמעותית בקבוצת מחקר שלקחה כמויות שונות. על כל מקרה אני אנסה גלוטמין ונראה אם זה משפיע. תודה.

גלעד ק

New member
זה לא יכול להיות רציני

יוסי לא אכפת לך שאני מצטט אותך נכון
ממתי קישור לאתר שמוכר את המוצר מהווה הסבר או תיאור אמין? הרי ברור שהאתר מפרסם את התוסף בצורה מגמתית כדי למכור אותו. להלן קישור לאתר שאינו תלוי בגופים מסחריים. http://www.supplementwatch.com/supatoz/supplement.asp?supplementId=167

tommythecat

New member
לכבוד הוא לי ../images/Emo13.gif

גלעד, לכבוד הוא לי שמצאת לנכון לצטט אותי. אם בגלוטמין עסקינן (למען האמת, השרשור התחיל ב-HMB) אזי כמשתמש הייתי רוצה להוסיף כמה דברים. התרומה של גלוטמין לעלייה בהפרשת הורמון גדילה (HGH) עוד לא הוכחה. אתרים שמוכרים חומצה אמינית זו אוהבים לנפנף בנתון זה אבל חשוב לציין שעוד לא נמצאו לו סימוכין. יחד עם זאת, נכון הוא שגלוטמין ניתנת לחולי איידס וסרטן בגלל חשיבותה הרבה במערכת החיסון. זו גם אחת הסיבות לכך שהיא מומלצת לספורטאים שנמצאים בעומס רב ומערכת החיסון שלהם נחלשת. כמו כן, גלוטמין היא החומצה האמינית הנצרכת ביותר בגוף וקל להגיע למצב שהיא אינה זמינה ועקב כך הגוף מתחיל לפרק שרירים כדי להפיק גלוטמין. גם הסכנות הטמונות בה הם קטנות מאד (אם בכלל) לעומת קריאטין למשל. יוסי

OB one

New member
אז זה כן עוזר....

קודם כל אתר מעולה. דבר שני אני רואה שכל המחקרים או רובם תומכים בכך שHMB עוזר לבנות מסה ומונע קטבוליזם של השרירים. לגבי גלוטמין . טומי החתול, האם זה עוזר ובכמה?

tommythecat

New member
טומי החתול? ../images/Emo6.gif

הפניה אלי בתור "טומי החתול" היא בהחלט חדשה ולא שגרתית... לשאלתך בקשר לגלוטמין...אני לא יכול לכמת את השפעת הגלוטמין עלי. הסיבה שאני לוקח אותו היא כדי לעזור למערכת החיסון שלי ולהמנע מאימוני יתר. מן הסתם אותו אפקט ניתן להשיג משינה מספקת, ויטמין C ותזונה מאוזנת. יוסי ה-

למעלה