hiyaaaaa

hiyaaaaa

חדשה פההההההה *די חדשה.. כתבתי בימים האשונים של הפוום פה ועכשיו חוזרת :))))* מה קורה אנשים???? אני מור אני בת 15 מת"א אני פה בגלל ספירוש ושריתוש ובגלל שנאדין מהלהקה מדהימה והשירים של גירלז אלאוד אחלה ו... אמממממ.. זהו בערך :))))

shani4duncan

New member
וולקאם../images/Emo140.gif

אני שני בת עוד 76 ימים 14 <משעמם לי בחיים,אני סופרת
>מאור יהודה מקווה שתהני

aloudy

New member
ברוכה השבהההההה

אני לירן
תהני פה! יופי לראות שחזרת

little bry

New member
מורושיתתתתתתתתתתתתת../images/Emo24.gif

אההההההההה פיינלי יפה שלי!!! מואה מואה מואה לאב יההההההההההה אנשושים תכירו תבן אדם הכי מושלםםםםם בעולםםםםםםםםםםםםם שאני מתההההההההה עליה הכי הכי הכי! מואהההה מורוששששששששש ברוכיתתתתתתתת חיחיחי גמני יחסית חדשה פה
לאב יההההההה ועכשיו נוכל לדברררררררר!

necky

New member
הייייייי מורושששששש

מה המצב נשמה? ברוכה הבאה לפורום של ספיר ואני יודע שלא הייתה לך ברירה לחזור לפה בגלל שספיר בטח נתנה לך שוחד

atomic liZ

New member
ברוכה הבאהההההההההההה

נקווה שתשארי פה המון זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

JustEden

New member
מורו'ששששששששששש

איזה כיף לראות אותך פההההההההההה המון זמן שלא שמעתי ממך!!! מה המצב? דרך אגב, אני אותה עדן מפורום ווסטלייף, שהייתי בהתחלה Eden McFadden, אח"כ הייתי EdenLovesMartin ועכשיו אני JustEden.

Wellcome back

שמי חיה,נעים להכיר עוד טיפונת בת 15 <23/6> יופי שחזרת, אני זוכרת אותך.....חחח אז..איך עובר עלייך החופשששה? מקוה שאחלה.... ביי....

וואי אנשיםםםםםםם

תודההההההההההההההה כולכם נשמעים אחלהההההה עדןןן אמאלה עברו שנים מאז שדיברנוו איפה נעלמתתתת??? שריתוש ערפוש ספירוש... מווואהההההההה וכל השאר.. נעים להכיר :))))))))))))))) WOOHOOOOOOOOO נראה פורום סבביייי

JustEden

New member
אני.... נעלמתי לתוך הבגרויות...

אל תשאלי איזה עומס היה עליי... ומה איתך? מזמן כבר לא שמעתי ממך... חזרת לפורום ווסטלייף?

אה גמני זוכרת אותךךךךך

החופש מזה אחלהההה :)))) והמון המון המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה