Hispasat 1C

sateyes

New member
Hispasat 1C

מישהו מצליח לקלוטמ אואו? עם איזה ציוד? יש פתרון לקידוד nagravision

sateyes

New member
יש לי צלחת 2.40

יש לי צלחת paraclipse בקוטר 2.40 (קבוע)וLNB של Swedish Microwave, מקלט Humax 5400 . מה אני צריך לעשות במקלט כדי לפתוח לקידוד nagravision אני רוצה לקלוט TV Cabo תודה מראש

geostant

New member
אתה צריך CAM של NAGRA

וכרטיס חוקי כמובן... לי אמרו בכלל שצריך רק 1.2 מ´ אבל לא בדקתי אפילו.

רמי א

New member
אז מה אם אמרו -לא צריך להאמין

למה שאומרים .צריך ליבדוק ואז לדעת. אין חכם כבעל נסיון.רוב האנשים בארץ לא קולטים את הלויןב30W בצלחת מתחת לגודל 2.4.מטר. בנושא ההצפנה נאמר לי שיותר קל ליצרוב בשיטת הצפנה נגרויזן אני לא יודע איך אבל סביר להניח שעוד כמה שנים תהיה הצפנת 2 לנגרויזן.עכשיו החברה מפתחת דגם2 אבל המבחן לא עבר בהצלחה אז זה הזמן לחכמים לפצח את נגרויזן כי עוד כמה שנים שהמבחן יצליח ויעבדו רק על הצפנת 2. יתחילו הצרות למפצחי נגרויזן.כי יהיה קשה לפצח את ההצפנה ולכן מי שיצליח לפצח את ההצפנה 2 שהיא קשה לפיצוח ידרוש על כרטיס כזה הרבה כסף כי גם הציוד לפיצוח הצפנה כזו ואני לא יודע מה הוא אבל הוא יקר תורם למחיר היקר לכרטיס צרוב להצפנת 2. אז רק אם הכרטים לא נמכר לארץ מסוימת בצורה חוקית ויש הרבה כסף מיותר אז משלמים לכרטיס צרוב סוג 2 הרבה כסף. הערה=יש האומרים שעד עכשיו לא הצליחו לצרוב כרטיס של הצפנת סוג 2 ויש האומרים שהצליחו לצרוב כרטיס כזה אבל הוא נסגר מהר.פחות מיום. אני לא יודע מה נכון.

למעלה