hip hop? dont stop!

Mr SuTuL

New member
hip hop? dont stop!

שימו לב! בקרוב מאוד תוכנית ההיפ הופ של רדיו עברית חוזרת לאוויר! אחרי הפסקה של כמעט שנה אנחנו חוזרים! "האסלה", תוכנית ההיפ הופ האולטימטיבית (ככה כותבים את זה?!) עולה לאוויר! צחוקים, שיחות, מתיחות, אשכים ומוזיקת היפ הופ טובה (לא מיינסטרים, מצטער). הרבה הרבה הרבה היפ הופ כחו לבן, פינות פריסטייל, אילתורים בשידור חי ועוד... להאזנה לוחצים פה: http://Ivrit.co.il:8000/listen.pls קישור למטה... ואם זה מבקש להוריד קובץ אז מורידים ופותחים אותו בווינאמפ (www.winamp.com) בקרוב יעלה האתר והכל יהיה יותר ברור. הרדיו עובד 24 שעות ומציע מגוון ענק של מוזיקה. האסלה משודרת החל מהשבוע הבא בכל יום שני מהשעה 8 עד השעה 10. מקווה שתהנו ותספרו לחברים. [ עכשיו שירשור של זילזול ]

Psycho BuZZ

New member
זהו!

בגלל שאין מיינסטרים אני לא אשמע את זה... ברצינות! אני לא אשמע את זה! טוב, פשוט אין לי כוח לפתוח את זה בוינאמפ ואז כל הפלייליסט יילך לעזאזל ואין לי כוח לשמור אותו...

Mr SuTuL

New member
אממ...

אתה qix אין לך ברירה... ביום התוכנית יבואו אליך שליחים הבייתה (אמא שלך מורה בטעות? כי אם כן תגיד לה מראש שיבואו השליחים)

Mr SuTuL

New member
ביום שני הבא

בהמשך השבוע נעלה גם את האתר ונזכיר לכם שוב

Itai S

New member
אם אין מיינסטרים איך אתם קובעים

שזאת מוזיקה טובה?

Mr SuTuL

New member
תראה

זאת המוזיקה שאנחנ אוהבים לשמוע ואנחנו מגדירים אותה מוזיקה טובה ואיכותית כי זה מה שאנחנו אוהבים לשמוע... כמו שאם מישהו אוהב לשמוע עוזי חיטמן בישבילו זאת מוזיקה איכותית וטובה.. אני יכול לתחום לך בערך איזה סגנון אתה תשמע שם הרבה הרבה כחול לבן, כלא 6, 3 לראש והרבה שירי פאן כאלה כמו שבק בויאקה... אתה תשמע שם פחות סאבלימינל מוקי וחלוצי החלל (די נמאסו כבר..) במוזיקה הלועזית אתה תשמע שירים בסגנון של mop, n.w.a, wu-tang,pharoahe monch,WarrenG ועוד ועוד... בנוסף יש כל מיני שירים של אוטיסטים למיניהם... ילד האפינאלי, מג'יק אמ (אוטיסט חדש שאנחנו גילינו!) ועוד... הדגש בתוכנית הזאת זה להשחיל היפ הופ שבדרך כלל לא תשמע ברדיו בתוכנית הכי מצחיקה שנצליח לעשות.. תוך כדי התוכנית אנשים עולים לשידור לבקש בקשות ולמסור דשים אנחנו משחקים עם המאזינים משחקים בשידור יש צ'אט ובכלל כל התוכנית מאוד קשובה למאזינים בזמן אמת. כשהאתר שלנו יעלה אתה תבין הכל (כבר השבוע אני מקווה)

Mr SuTuL

New member
רוצה לעבוד מהבית באמצעות האינטרנט?

גם krs יש...אני לא יכול להגיד לך את כל השמות של האומנים שאנחנו משמיעים.. סה"כ יש המון ולשני שאמר שזה מיינסטרים מתי בפעם האחרונה שמעת את פרו מאנצ' באמטיוי בייס? מתי פעם אחרונה שמעת את nwa ברדיו? (חוץ מעייסק ומעבדה)

RiRo

New member
האמת אחי

בדיוק לפני שבוע וקצת ראיתי את הקליפ סיימון אמר (ממש נשמע גרוע בעברית הא? ) באמ טי וי בייס אז נכון השעה הייתה 4 בלילה אבל עדיין היה ...

למעלה