שמתוכם 3000 נקנו בהנחה עם ישראכארד
C choul New member 26/6/04 #22 איך אתה קובע את זה? זה היה סתם זיוני שכל שאמרו בהתחלה שזה רק למי שהזמין
E EmGee New member 27/6/04 #23 3000 כרטיסים נקנו עם נקודות או כוכב או מה שזה לא יהיה, רק על 1000 כרטיסים שילמו מחיר מלא בכסף. קיצר ניצחתי
3000 כרטיסים נקנו עם נקודות או כוכב או מה שזה לא יהיה, רק על 1000 כרטיסים שילמו מחיר מלא בכסף. קיצר ניצחתי
C choul New member 27/6/04 #24 לא אתה לא אתה מכרת 33 כרטיסים מתוך 1000 3.3% מההופעה שקנו לא בכרטיס זה אתה בהופעה של החלוצים היו 100 אנשים ואני מכרתי ל7 אנשים שזה כמובן 7% אז לך תזדיין
לא אתה לא אתה מכרת 33 כרטיסים מתוך 1000 3.3% מההופעה שקנו לא בכרטיס זה אתה בהופעה של החלוצים היו 100 אנשים ואני מכרתי ל7 אנשים שזה כמובן 7% אז לך תזדיין
C choul New member 27/6/04 #26 כן יש הבדל ענק בין איחוד של שב"ק ס' עם יותר מ50 אומנים נוספים לחלוצי החלל שלא הרבה אנשים מכירים ובכלל לא מושמעים ברדיו
כן יש הבדל ענק בין איחוד של שב"ק ס' עם יותר מ50 אומנים נוספים לחלוצי החלל שלא הרבה אנשים מכירים ובכלל לא מושמעים ברדיו
E EmGee New member 27/6/04 #28 כן אבל לחלוצים יש קהל קשיח שלא היתה לו אלטרנטיבה לקנות ביותר זול ממך. ולך אף אחד לא שילם 100 שקל לכרטיס, אם אני זוכר נכון שילמו לך כולה 40 שקל. שזה אומר הפקידו בך משכורת של פחות משעתיים בייביסיטר.
כן אבל לחלוצים יש קהל קשיח שלא היתה לו אלטרנטיבה לקנות ביותר זול ממך. ולך אף אחד לא שילם 100 שקל לכרטיס, אם אני זוכר נכון שילמו לך כולה 40 שקל. שזה אומר הפקידו בך משכורת של פחות משעתיים בייביסיטר.
H Hypnotic Poi§on New member 29/6/04 #35 כלבה!!! בגללך הלכתי לישון ב12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לכלא 6 אוףףףףףףףףף אינ מתה מעייפות!!!
כלבה!!! בגללך הלכתי לישון ב12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לכלא 6 אוףףףףףףףףף אינ מתה מעייפות!!!
T The Macker Girl New member 29/6/04 #36 יופי, פוסטמה אמרתי לך שאני מקליטה לכפיר, נכון?! תלמדי להקשיב לי...
H Hypnotic Poi§on New member 29/6/04 #37 הקשבתי אבל רציתי לראות את יטבתה זה נראה כאילו יש לו שתי רסטותצ קרניים מקדימה ושהוא מתחיל להקריח... משעשע... כרמית י'כישרון על מתי את עושה לי?
הקשבתי אבל רציתי לראות את יטבתה זה נראה כאילו יש לו שתי רסטותצ קרניים מקדימה ושהוא מתחיל להקריח... משעשע... כרמית י'כישרון על מתי את עושה לי?