HIM בארץ.

Rose131

New member
לי אמרו../images/Emo29.gif

שהייתי בעזריאלי מישו ראה את הפאצ על התיק שלי ואמר לי שאמרו לו.. אבל אני לאדעת אם זה נכון.. נמ. קיצר ברוכהבאה
אני נועה, בת 14 וחצי ממבשרת\ירושלים

inbal287

New member
המ. היא סתם זיינה לך בשכל../images/Emo3.gif

נכון, יש המון שמועות לגבי זה שHIM באים לארץ, אבל אף אתר [לא הרשמי ולא הרשמי הבריטי] אמרו משהו על זה ולכן חבל סתם לקוות. השמועות על המטאליסט קיימות עוד משנה שעברה... אבל בגלל שמטאליסט די נכחדו... וול, לא נראה לי
. באופן כללי, השנה הלהקה מתמקדת בפריצה בארה"ב, יפן ואוסטרליה ומשקיעה שם את רוב זמנה... לא נראה לי שיהיה להם זמן לקפוץ לחור הזה שנקרא מדינת ישראל
. אה, וברוכה הבאה

DHPERFECT

New member
הנה הסיבוב הופעות .. של יוני ויולי.

May † 2nd † - Revolution - Fort Lauderdale, FL 3rd † - House of Blues - Orlando, FL 4th † - House of Blues - Myrtle Beach, SC 5th † - The Tabernacle - Atlanta, GA 7th † - Meadowlands (Bamboozle Festival) - East Rutherford, NJ 15th † - The Docks- Toronto, ON 16th † - State Theatre - Detroit, MI 17th † - Congress Theatre - Chicago, IL 18th † -Promowest Pavilion - Columbus, OH 20th † - The Pageant - St. Louis, MO 21st † - Sokol Hall - Omaha, NE 22nd † - Myth - St. Paul, MN 24th † - Salt Lake City, UT 26th † - The Gorge Amphitheatre (Sasquatch Music Festival) - George, WA 31st † - Verizon Wireless Theater - Houston, TX June † 1st † - Sunset Station - San Antonio, TX 2nd † - Nokia Live - Grand Prairie, TX 4th † - The Zone - El Paso, TX 5th † - Sunshine Theatre Albuquerque, NM 6th † - Mesa Amphitheatre - Mesa, AZ 8th † - House of Blues - Las Vegas, NV אנחנו לא פה:(

danduuu

New member
ברוכה הבאהה!!

אני דנה,17,מקרית אתא
וואי אם השמועות האלו יהיו אמיתיות זה יהיה כזה טוב! הלוואי והם יבואו כולנו פה מתים ללכת להופעה שלהם!

היי! ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
. ירדן, בת 13 [עוד מעט 14].
הלוואי זה היה נכון, זו הייתה יכולה להיות מתנה מדהימה ליום הולדת!
.

S K S K

New member
כע, לא במטאליסט

מטאליסט בהחלט הוכחדו, לא יהיה מטאליסט השנה. ולצערינו, הים גם לא בדרך לארץ ממש:S ארג, מה הבעהי לקפוץ גםלפה?? הם עשו פאקינג סיבוב הופעות><

Fable Of Dreams

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טלי, בת 17 מחולון. מקווה(או יותר נכון בטוחה) שתהני פה
כייף לחזור לפה...אחרי שלושה ימים ללא מחשב!

למעלה