hii kulammmmm

hii kulammmmm

ma kore?????? etzli hakol beseder... any od becanada.. mitgagt hamon eych haya 1 beapril?!?! oranit yashovava.. hhhhh avadeti al bat doda shely sheyesh achbar babyt... hhhhh barush... any roah shehazart eleynu :) love u buba orush vesapirush ohevet otchen hamonnn lo taminu eyze layla haya li etmol... kol hachalomot sheli hayu al haboiz... hayu li 3!!!!!! halevay shehem hayu mitgashmimmm... kamty maze atzuva ki hem lo ytgashmu af pam :( ooofff veod mashu... hasingel haba shehaboiz yotziu lo yhye kama ahava kmo shehaya mtuchnan vegam lo ytzulam lo klip bazman hakarov... hasingel haba yhye simha vehaklip amur latzet bekarov az zehu.... ohevet otchem hamon hamonimmm advush :)

אדוו'שש =]]

איזה חמודהה חחח גמאנחנו אוהבות מלא [[אני]] חחח תהני הכי בעולם ואחד באפריל היהה אחד המצחיקים חחח אם היית רואה מה שהלך פהה =]] קיצור תהני ממאמי ואלל תישכחי שאני אוהבתת אותךך הכי בעולםם =]] בננות?!..בוקר טובב יוםם אחרון סופסוףף חחח =]]

sHiRa De LoCa

New member
מה?! למה לא יהיה לשיר כמה

אהבה קליפ?! יאא.. וואי עד שקראתי את זה לקח לי שעה. וזה לא בגללי,זה בגללך,היו לך פול שגיאות,אבל חפיף! מתי את חוזרת?

מאמי מתגעגעים כאן../images/Emo24.gif

ותהני לך שם
ויפה שהצלחת לכתוב משו ככה... אני אפפעם לא מצליחה

lihi50

New member
תרגום ללא מבינות ואדו'ש מתגעגות!!!

מה קורה??????אצלי הכל בסדר...אני עוד בקדנה..מתגעגעת המון איך היה אחד באפריל?!?!אורנית יא שובבה..חחחח עבדתי על בת דודה שלי שיש עכבר בבית...חחחח ברו'ש אני רואה שחזרת אלינו :) אוהבת אותך בובה אורו'ש וספירו'ש אוהבת אותכן מאוד... לא תאמינו איזה לילה היה לי אתמול...כל החלומות שלי היו על הבויז..היו לי 3!!! הלוואי שהם היו מתגשמיםםם...קמתי... ועוד משהו..הסינגל הבא שהבויז יוציאו לא יהיה "כמה אהבה"לא יהיה כמו שהיה מתוכנן וגם לא יצלמו קליפ בזמן הקרוב...הסינגל הבא יהיה שמחה והקליפ הבא אמור לצאת בקרוב.. אז זהוו ... אוהבת אותכם המוןן המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אדוו'ש :)

למעלה