High School Musical הישראלי

High School Musical הישראלי

High School Musical, סרט הטלוויזיה המצליח ביותר בתולדות הכבלים בארה"ב, יופק כמחזמר בישראל. ישראל היא המדינה השלישית בעולם, אחרי ארה"ב ואנגליה, שקיבלה את הזכויות להפקת המחזמר שהפך ללהיט ילדים ובני נוער. המחזמר יופק בתקציב של ארבעה מיליון שקל והשבוע יחלו האודישנים לאיתור כוכבי המיוזיקל שיעלה על הבמות בתחילת אוגוסט. עד כה הופקו בארה"ב שני סרטי טלוויזיה של High School Musical בהם צפו בממוצע 250 מיליון בני אדם. הסרט השלישי בסדרה, "High School Musical 3: Senior Year" יוקרן בקולנוע. המותג, סרט נעורים מוזיקלי מבית וולט דיסני, הפך לסנסצייה בארה"ב כשכל הקשור בו (אלבומים, DVD ומופעים) שברו את כל שיאי ההכנסות העיקריים. פס הקול המלווה את הסרט קיבל פלטינה מרובעת והוכרז כאלבום הנמכר ביותר בארצות הברית, והמכירות הגלובליות שלו עומדות כיום על 7 מיליון עותקים. ה-DVD של הסרט הפך לנמכר ביותר בכל הזמנים עם מכירות של 7.8 מיליון עותקים ובפסחא תעלה גם גרסה שלו על משטחי החלקה על הקרח. הסרט השלישי בסדרה יצולם, כמו קודמיו, ביוטה, כשהצילומים יחלו ב-21 באפריל ויסתיימו ב-13 ביוני. כוכבי High School Musical, זאק אפרון, ונסה האדג'נס ואשלי טידסדייל הפכו לכוכבים בינלאומיים. סיפור העלילה כולל נערה חדשה בבית הספר שמלוהקת לתפקיד הראשי במחזמר ומתאהבת בבן הזוג הבימתי שלה, כוכב הכדורסל של השכבה. בישראל הוקרנו סרטי הטלוויזיה בערוץ ג'טיקס – דיסני ובקטגוריית הילדים את זכויות ההפקה של המחזמר בארץ קיבלו חברת "יוכלמן אשר הפקות", סוכנות "לוק", "סולן הפקות", חברת ווי פי אל ו"דורי מדיה גרופ". [המקור - YNET]

1mayush

New member
../images/Emo207.gif

בפורום הרשמי של גילת הלל עלה דיון בנושא. אתם מוזמנים להיכנס ולהגיב. ממש פה :)

oOsharyOo

New member
יש לי שאלה =]

בקשר לאודישנים, יש כבר פרטים איפה הם יהיו איך נרשמים וכו'?? כי גם חיפשתי באתר של ג'טיקס ולא רשום כלום על הנושא.. אם למישהו יש פרטים או מידע על האודישנים תכתבו בבקשה! תודה =]]

נראלי הולך להיות ממש ממש מעפן...

אוי אני מדמיין את השירים בעברית ויש לי בחילה

למעלה