HIBERNATE כן או לא?

HIBERNATE כן או לא?

האם זה בסדר להעביר את המחשב למצב זה במקום לכבות אותו? האם זה הורס אותו או את הבטריה? העניין הוא שהוא עולה הרבה יותר מהר ככה ואני יכול לשמור חלונות פתוחים. תודה!

bar666xp

New member
מצב HIBERNATION מצב שינה {שנת-חורף}.

שלא כמו במצב המתנה STANDBY... המחשב כבוי!!! כל המידע שהיה בזיכרון המחשב נשמר על קובץ בספרית השורש. אז כן אפשרי להשתמש בHIBERNATE במקום בכיבוי... ה""בעיה"" עם HIBERNATE היא בעיית אבטחה {לדעתי לא משהו קיצוני אגב}.... לכאורה אפשרי דרך הקובץ שבו נשמר המידע שהיה בזיכרון לפרוץ למידע... {אם יש לך כזה חור אבטחה המאפשר להגיע לקבצים בדיסק זה כבר ממש חסר חשיבות אם יש קובץ HIB או אין לדעתי האישית}. לסיכום אפשרי HIBERNATE במקום כיבוי... אישית לא ממליץ על STANDBY בניידים {להוציא מעבר מחדר לחדר וכדומה}.

תודה! רק עוד שאלה קטנה....

יש צורך לכבות אותו אי פעם לגמרי או שאני יכול לרוץ עם המצב הזה לתמיד?

bar666xp

New member
יש צורך לעשות הפעלה מחדש לפעמים...

אחרי התקנות וכדומה אבל אין משהו שממש מצריך כיבוי עד כמה שזכור לי... כך שבעיקרון HIBRNATE יכול להחליף את הכיבוי. בפועל כל המידע מהזיכרון מועבר לקובץ והמחשב עצמו כבוי.

yanirda

New member
כנ"ל

אני ממליץ על HIB . BAR666XPכבר סיכם הכל... -לא זה לא הורס את בטריה... רק שאלה לBAR666 איך אפשר להגיע לקבצי שורש בHD מרחוק כשהוא כבוי?? בלתי אפשרי...(עד כמה שידוע לי...) תקן אותי אם אני טועה...

bar666xp

New member
אי אפשר מה שאפשרי זה...

להגיע אל הקובץ לאחר שהמחשב דלוק. לכאורה אם הקלדו סיסמאות וכו' אשר עדיין בזיכרון המחשב אפשר יותר בקלות להוריד את הקובץ HIB ולפענח אותן משם... ושוב אני בדעה שאם אאמיד את עצמי מנקודת המבט של האקר... הגעתי לקבצים שעל הדיסק הקשיח... את מי מעניין קובץ HIB כשכבר יש גישה לכל הדיסק הקשיח? מקסימום להחדיר בו איזה טרויני או WORM גם זה יהיה הרבה ""יותר"" להלביש על קיבצי הDLL של MS.... בקיצור אומרים שיש בזה מפגע אבטחה... אישית אני לא ממש מסכים שזה כזה מפגע גדול.

למעלה