hi

natyh

New member
וכשתעוף תעוף תעוף

ציפור האבן בנפאל הרחוקה והפילים המפוסלים ירדו שוב לגמוע את מימי המזרקה .... בקיצור , תגיעי לקטמנדו כנסי לפומפרניקל בטאמל תאכלי עוגות תפוחים משובחת , וזהו הגעת , אין צורך לדעת יותר .... עוגות כאלה אין במקום אחר ....

garini

New member
מצד שני

פוקרה הרבה יותר שווה מקטמנדו. יש שם אגם, וכשאתה יושב באיזה מקום על הגדה שלו ומביט ימינה... ולמעלה, אתה רואה גבעה ענקית שמעליה מבצבץ הר ע צ ו ם.... עם שלג. אוי פוקרה פוקרה...

kogawa

New member
פוקרה? מישהו בכלל היה שם??

ובדהרמסלה מישהו היה יותר מיום?? מהתאור אתה וודאי מתכוון למקום שנקרא Lake-Side כמו שמבקרי הודו קוראים דהרמסלה למאקלוד-גאנש. אבל ללא כל השוואה, גם אם נעים להיות בלייק-סייד, להשוות את עמק קטמנדו לאזור פוקרה זה להשוות אשכולית לכרוב. לא ראיתי בפוקרה מקומות כמו בהקטפור או פאטן או דורבר-סקואר וקומארי-דאבי, וגם לא מקומות פולחן כמו דאקשנקאלי או בודאנט או פאשיפטינט, והאמת היא שאפילו בפוקרה אין מתחרים לפומפרניקל..

Amoureuse

New member
ואם אתה יותר אוהב כרוב?

קודם כל לייק-סייד זה חלק מהעיר פוקארה, בניגוד למקלאוד גאנז' שאכן אינה חלק מדרמסלה. אז כן, מי שהיה בלייק סייד היה בפוקארה. חוצמזה, אני נהניתי מאד לשבת בפוקארה, למשל בפומפרניקל שלה, שהאוכל בו אינו מדהים, אבל המיקום מהמם, ופשוט לצפות בהרים מסביב. ביליתי שם יותר משבוע בלי לעשות כמעט כלום חוץ מלשבת ולצפות בהרים, ולבדוק את כל המסעדות בלייק סייד, לשבת שעות אצל דידי במקום המכונה ע"י הישראלים "קפה שנקין" ולשתות 5 כוסות תה נענע, כל אחת 15 רופי, לקרוא ספרים, להכיר אנשים (כולל בעלת הבית עימה התיידדנו מאד) וכו'. בפאטן לעומת זאת ביליתי מספר שעות ומיציתי לגמרי. את בהקטפור כבר השארתי לפעם הבאה. כל אחד ומה שהוא אוהב. אז מי בכלל השווה?

Amoureuse

New member
נא למחוק את המשפט האחרון

שכחתי שאכן היתה השוואה ואני הסכמתי אליה אז כן, כל אחד משווה - ושכל אחד יגיע למסקנות שלו

natyh

New member
פוקרה

אגם שקט בדרך כלל סירת מפרש משוטים שלא זזה לשום מקום אין רוח הקמנו מאהל וחיכינו . לפתע משום מקום מכת רוח מטורפת עננים גשם כל האוהלים התהפכו ועפו ממקומם למרות היתדות חלק מהם נשברו , אירוע חד ]עמי ומפחיד אימים . 10 דקות של אימה אולי יותר ולפתע ההצקפה חלפה והאגם חזר להיות שקט ורגוע ממש כרגיל. מישהו חוה פעם משהו דומה .

itai80

New member
פוקרה

אדם שקט, שלושה חבר'ה עם סירת משוטים. חותרים חצי שעה ועוצרים. קופצים למים, עולים חזרה ומאדימים עיניים. מפרקים את האננס שקנינו רגע לפני היציאה ומתחילים לחזור. מסתבר שנסחפנו קצת, לקח לנו שעה וחצי (נגד הזרם כמובן) לחזור, אבל עשינו זאת.

itai80

New member
האמת היא שיש לי תמונות בבית

יום שישי אני אעלה אותן אם זה יהי רלבנטי

itai80

New member
אין ספק שקטמנדו מדהימה

צריך רק לצאת מהטאמל המסריח ורואים את זה אוף! אם הייתי בבית הייתי מעלה תמונות

garini

New member
כן התכוונתי ללייק סייד

אבל תסכים איתי שמי שלא היה שם זה לא יגיד לו כלום ומי שיהיה שם יגיע בדיוק לאותם מקומות בכל מקרה. חוץ ממך כמובן.

למעלה