hi

thelittlesugar

New member
hi

שלום לכולם רציתי לשאול משו אני בת 17 , ויש לי חבר 7 חודשים . התחלנו להתקדם בקשר הפיזי שלנו ,הגענו לסקס יבש... ז"א בלי חדירה.. קודם זה היה עם בגדים , ועכשיו זה הפך להיות בלי,ואנחנו עושים את זה בלי חדירה , רק השתפשפות של אברי המין . הוא תמיד גומר, ואני לא ... אני לא מרגישה משהוא מהנה בזה , כאילו זה כיף להרגיש קרובים ואת הקטע שזה נוגע בי והכל , אבל אני לא מגיעה לאיזשהוא שיא אף פעם. וזה לא שאין לי זמן או משהוא , כי לפעמים אחרי שהוא גומר אנחנו ממשיכים... האם יש משהוא לא בסדר איתי ?

הכל בסדר איתך ואיתכם...

אבל מהשתפשפות גרידה לא קורה כ"כ הרבה... חשבתם לנסות מין אוראלי... ממולץ בחום..גם בקרב בנות הפורום הצנועות כאן...
איפה עונד שתיתן לי
ב
))))))))))))))))9

Emmmmm

מין אוראלי לא מושך אותי במיוחד.. לא רוצה לנסות חחח... אבל כאילו אני אמורה להרגיש משהוא מעצם המגע לא ?

תסלחי לי על הביקורת כלפייך.....

יקירתי.... את כולהההה בת 17, עוד נכונו לך המון ניסיונות בחיים וכן, גם בתחום המיני, מה את בדיכי כבר עכשיו???????????????? לאט לאט...בסוף תמצאי את הנוסחה המנצחת שמתאימה לך. תגלי את חדוות המין, את חדוות הפור-פליי..אולי את צריכה גירוי מקדים וכן, את עדיין בתולה, וזה לא מעט חסמים נפשיים, חס וחלילה לא הולך להוציא ממך מג'נונה.. אבל תני לזמן לעשות את שלו...( עוד תצאי לנו חיית לילה טורפת איזה יום
) ו..מוותר על ה
זה כאב לי ב

טושית18

New member
את בסדר גמור...

לא כל הבנות גומרות מסקס יבש. חלקן צריכות מגע ישיר בדגדגן עצמו.

הכל בסדר איתך פשוט תחפשו יחד

מה עושה לך טוב וטוב יותר ומה בכלל לא. וחוץ מזה לא כל הבנות יכולות לגמור מסקס יבש... רובן צריכות חדירה או מגע ישיר בדגדגן. גם אם הוא משפשף את הדגדגן דרך הבגדים את לא גומרת? כאילו ממש הדגדגן בלי להפסיק.

thelittlesugar

New member
נו

אבל אחנו עושים את זה עם מגע בלי בגדים פשוט בלי חדירה כי אני מפחדת..

אולי את עדיין לא מוכנה לסקס מלא.

קורה, אבל תדעי לך דבר אחד חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!1 לא להיכנע ללחצים של החבר לסקס מלא, ביום שאת תרגישי בטוחה עם זה את תעשי זאת בלב שלם, אחרת תתחרטי ותיכנסי לבלבליישן בראש.... נסו לשלב מין אוראלי, ככה הדגדגן שלך יתגרה ויהיה רטוב יותר.

רגע רגע...

את לא גומרת כשהוא מאונן לך?... אולי הוא לא עושה את זה בצורה שאת אוהבת? את יודעת מה ואיך את אוהבת?

RieM

New member
את בכלל נמשכת אליו ?

נשמע לי קצת טכני משהו כל התיאור שלך לגבי כל מה שקורה ביניכם, כאילו מדובר באיזה קורס או השתלמות.

שאלה קטנה...

ברוכה הבאה
האם התנסית בלענג את עצמך? אם כן, אז האם עם עצמך את מגיעה לשיא? עונג

למעלה