hi

Apocalyp§e

New member
hi

אני חדש פה... פעם לא כל כך אהבתי את בלינק ולא שנאתי אבל הדיסק החדש יפה.

PinD

New member
חחח

הדיסק של בלינק בסה"כ דיסק לא רע פשוט בלינק די השתנו וחלק מהאנשים פה מעדיפים אותם כמו שהם היו בעבר (אני למשל)

RoyBlinkBoy

New member
כן.. הם השתנו מאוד..

הדיסק החדש שלהם שונה בהרבה מהקודמים.. אני אוהב אותו ושומע אותו הרבה אבל ללא ספק אהבתי יותר את enema ו- take off.. גם פה יש שירים קצביים ומהירים כמו שם אבל פה רוב השירים עם יותר תוספות שאולי נחמדות כשאתה שומע באוזניות אבל לפעמים זה כבר מוגזם.. בדיסק החדש גם יש כמה שירים יותר איטיים ושירי אהבה שאף פעם לא היו בדיסקים הקודמים. אבל את זה שעכשיו הם כותבים על דברים יותר רציניים ממש לא אכפת לי.. להיפך- זה עדיף.. הם רוצים להראות לשאר העולם שהם לא סתם להקה בדיחה אלא להקה רצינית..

michalas

New member
אני אוהבת את החדש...

למרות שהוא ממש שונה מדוד ראנץ' וצ'שייר... אפשר לראות בבירור את ההשפעה שלהם מבוקס קאר... אבל זה לא משנה, בכל מקרה זאת מוזיקה טובה, לדעתי... אפילו אם הסגנון שונה... ושמתי לב שכמעט לכל שיר (אולי חוץ משניים) יש שורה בשיר שבתוכה נמצא שם השיר...נוו...נגיד... come on let me hold you touch you feel you always אז לשיר קוראים "אולוואיז"...בקיצור, מה שאני מנסה להגיד פה שגם פה רואים את ההתבגרות שלהם והרצינות... כי פעם לכל שמות השירים כמעט לא היה שום קשר למילות השיר... במשמעות כן, אבל לא כמו בדיסק החדש.. פאק...אני מתנסחת גרוע, תנסו להבין משהו :\

למעלה