hi

hi

i used to be in this forum, and then i wasn't and then i was and then i wasn't and now I'm here! by the way, in the seker u were wrong... u did כן :( לא :) instead of כן :) לא :( u see, being sick is good because then u miss school if u were woundering, i'm writing in english because i'm in the USA p.s Nir, did u get the letter?

icודליה

New member
שלא תביני אותי לא נכון

אני מתה על השפה הזו.. ואני מדברת בבית באנגלית... וגם זה שנולדת בניו יורק.. אני כבר מחבבת אותך!

i was born in NY too!

i'm writing in english 'cause we moved to NY now, and my computer doesn't have hebrew yet...

icודליה

New member
חמודה!!!!

אני בישראל... הלוואי והייתי נולדת בNY... זה המקום הכי הכי בשבילי, הייתי שם בחופש!
כן, זה מעצבן כשאין עברית.... אבל לא נורא, נראה לי שכולם פה מבינים מה את רושמת (ואם הם לא מבינים שילכו לחפש במילון
וואי כמה קריסמס קרובבבבב
אח שלי הציע שניסע לNY בחופש, אבל אני לא חושבת שזה יתממש... חוץ מזה, לפי הויזה שלי (ויזה = אשרת כניסה) בארה"ב אני בן [
] ואז כשחזרתי לישראל חזרתי להיות בת [
] (ואח שלי התבאס - עד שהיה לו אח!) בקיצור, צריך לשנות את זה ואני לא ממש יודעת מה קורה עם זה

icודליה

New member
נחמד בישראל..

וברור שהדבר היחיד שלא אהבתי בטיסה בחזרה זה שישבו מאחורי סנוביות שלא הפסיקו לקשקש בקול.. לא יודעת.... לניו יורק יותר התחברתי...

nirte

New member
לא :)))

אני לא חולה אבל נשארתי בבית. לאיזה ניר דיברת? טוב לראות אותך!

nirte

New member
כן קיבלתי. אמרתי לך שקיבלתי אותו!

אמרתי לך באחד המסרים. מה שלומך? ומתי תבואי לצ'אט? אני תמיד מפספס אותך!

היי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

אני קיבלתי את המכתב. חוצפה, את כותבת מכתב, מצלמת, ושולחת לכולם?! וחושבת שלא נעלה על זה?!
ניר

../images/Emo13.gif

I actually thought coppying the letter was really funny
u see, i think of it this way... it's stupid to write the same thing 15 times... so i copied the letter. if some of the people write back to me i will respond to each one seperatly...

zvozda4ka

New member
השנייה בפורום שלנו מחו"ל

ברוכה הבאה האני!!! תהני פה אני מקווה ותתמכרי זה לא כ"כ קשה להתמכר לפורום הצתוק הזה...

icודליה

New member
רגע,

לא הבנתי, איפה את גרה עכשיו? בNY?
יש לך יאהו מסנג'ר? מישו? ד"א, אם את תוהה מי האחרת בפורום שהיא לא בארץ, זו נעמה, החברה הכי טובה שלי, שנמצאת בפלורידה.. ו... אמממ אני מתה עליה!

למעלה