hi

seer of visions

New member
hi

שלום לכולם התחלתי לישמוע את פינק פלויד והם גדולים וכל יום לפני שינה shine on you crazy diamond and in the morning WAKE UP TO THE SOUND OF DARK SIDE AND I LOVE THEM AND HOPE THAT WE ALL CAN LIVE IN PEAC AND.... צוחק רק מקווה שניסתדר ומאחל לכולם קיץ מהנה

Marmaduke

New member
חחחחח

אני אישית ממליץ להרדם עם אקוס.. או לעשן משהו עם אקוס..ואז להרדם.. והכי טוב בעולם זה להתעורר עם more אחחחחחח זה כזה דיסק מדהים לבוקר!!!!!!!!!! אבל הבחירה שלך גם מצויינת אין ספק!!

OzzzzzY

New member
מי שירדם עם אומגומה...

עשוי לחלום חלום פסיכודאלי... נשמע מגניב

ThePiper

New member
תאמינו או לא...

אבל אני נרדמת עם אנימלס. אני מעדיפה להרדם עם דברים רועשים יותר ככה שאני אשן יותר טוב, לא יודעת אם זה עוזר אבל שיהיה. אתמול נרדמתי לצלילי a plouge of a lighthouse keeper של ודגג.

ThePiper

New member
הכוונה היא ל-plague כמובן

מהאלבום המצויין pawn hearts. משום מה יש לי הרגשה שאוהבי פפ יאהבו גם את ודגג.

rainbow demon

New member
אני הייתי נרדם פעם עם

אלבומים כמו MORE של פינק פלויד. היום אני הולך לישון בלי מוזיקה כי חבל להשאיר את הנייד דולק כ"כ הרבה (הוא מתחמם המון כשהוא פועל נונסטופ)

צודק

אבל זה ממש כיף להירדם עם מוזיקה....למרות שלפעמים זה מאט את ההירדמות כי אני מקשיבה ושרה חח..... אני נרדמת עם מה שבא לי באותו רגע, כל פעם אלבום אחר או אוסף אחר...יש שבועות שאני טוחנת איזה אלבום..... ועם בוב מארלי זה מצוין להירדם!!!

edlessme

New member
דווקא מרלי?

מוזיקה מקפיצה.. לא מסוגל להירדם עם זה גם... שר לי בלי סוף... תנסו להירדם עם סטינג... או עם גזוז (רק האלבום הראשון שלהם עובד..)

noosh

New member
לא יכולה להרדם עם מוזיקה

אני פשוט מקשיבה למוזיקה ולא נרדמת... אבל אם אני עצובה סונטת אור הירח תמיד תרגיע אותי

צודק :)

זה מרדים טוב אם אני עייפה אבל אם לא יש מצב שאני פשוט אקשיב לכל הדיסק בלי להרגיש ופתאום יהיה שקט....חח

lior efi

New member
אז זהו שזה בעיה!

לפעמים אתה מתפתה לשמוע את כל האלבום או את כל הרשימה ואז זה מעכב את השינה! אבל בשביל פינק פלויד אני מוכן להקריב כמה שעות שינה! אולי אני באמת יתחיל לשמוע מוסיקה בשינה... נעשה איזה רשימה נעימה!

edlessme

New member
סליחה סליחה...טעיתי בגדול..

קולדפילד לוקחחחחחחחחח במוזיקה להירדם איתה... במיוחד כי אין ממש מילים... אני היום הקשבתי פשוט לטובולר בלס ופתאום זה נחת עליי כמו סדן מהשמיים... קולדפילד.. זה פשוט מושלם!!

למעלה