HI

Shusho

New member
אז בשביל מה להעלות לפורום? ../images/Emo185.gif

את יודעת שזה לא טוב, ויש מה לתקן, והתגובות שקיבלת היו בדיוק כמו שאני הגבתי לך במסנג´ר. את אמורה להעלות את הדולי לפורום כשאת חושבת שהיא מושלמת ונראית טוב ואין בה טעויות, לא כשהיא חצי עשויה ויש מה לתקן.

BIG wannabe

New member
לירז ../images/Emo13.gif

אני חייבת להגיד- נראה לי שאת השתפרת. אבל רק נראה לי. אל תתפסי אותי במילה, היא פשוט נראית הרבה יותר טובה מהקודמות שלך, ולכן קודם כל- כל הכבוד
עכשיו- המגפיים, למה למה למה אין הצללה?? תמיד מקפחים את השחורים!! השמלה, היא הרבההההההה יותר מידי קצרה וכמעט שרואים לה שם הכל
אבל השמלה עצמה יפה
הצעיף אהבתי. השיער גם חמוד רק שאני לא רואה בו ממש הצללה, חוץ מה"פס" האדום הזה. ולמה יש לה רק עין אחת?!

MaMi liraz

New member
תודה רבה

המגפיים- הצללתי, הצללתי ושוב הצללתי לא הולך לי ההצללה בשחור!! כנ"ל השיער!! אני אנסה להשתפר ולתקן... השמלה.. אוקי זה אמור להיות חצאית גינס מיני ומעליה מעיל צמוד בצבע חום דבש, אבל איך שזה לא נראה בכוונה עשיתי קצר :) יש לה עין אחת כי הבייס בפרופיל

BIG wannabe

New member
להלהלהלה

שני דברים: -אם הבייס בפרופיל, אז משהו כאן מאוד מעוות בפרצוף ובדרך שהשיער מונח על הראש. - מה שאת לא מצליחה להצליל בפיינטשופ (או פוטושופ או מה שיש לך..), תצלילי בצייר, הרבה יותר פשוט. איי מיס מיי צייר
אני מתחרטת שהתחלתי עם הפיינטשופ, אני מרגישה כמו סתם אחת בלי דוליז מושקעות עכשיו

shaililo

New member
מגניבה אבל...

הצללה לא נכונה בכלל, לא בשיער, לא בחצאית ולא במגפיים. זה נראה כאילו סתם צבעת את זה אבל הרעיון מגניב ביותר !

MaMi liraz

New member
תגובה

הרעיון של הדולי ממש יפה לא ראיתי הרב הדוליז כאלה בזמן האחרון אבל ההצללה ממש לא נכונה את מוכנה שאני אתקן לך??

Solinka

New member
חמוד מאוד

ההצללה לא נכונה כמו שרבים כבר ציינו אבל מה איכפת לך? עשית דולי נקייה, יפה ומקורית? ההצלה לא חייבת להיות 100% פרפקט וסופר נכונה כל עוד הבובה נראיתיםה אתם מייחסים הרבה יותר מדי משמעות להצללה והרבה פתחות לבובה עצמה אהבתי מאוד את הבובה תמשיכי כך אהבתי איך שעשית את השיער כזה עם הפסים האפורים זה ממש נותן הרגשה של תלתלים :) פנים יפות. את עשית? משהו שלא מסתדר לי בבובה זה החזיה, צורתה מעוותת קצת. אהבתי את השל סליחה על ההודעה המוזרה לא ישנתי מאתמול בערב... התעוררתי בערב ומאז אני ערה מחר יש לי שביתה!!! נירדמתי בשיעור וצרחו עלי לא נורא שתלך להזדיין מי בכלל צריך לעדת פיזיקה :) סליחה שגלשתי מהנושא אהבתי את הבובה ואני מקווה לראות עוד :)

S H I L G I

New member
צריכה עזרה!!

תתעלמו מהשמלה.. אני מנסה ללמוד לעשות שיער בקבוצות כבר המון זמן אבל אף פעם זה לא מצליח לי באמת... זאת הפעם הראשונה שהצלחתי לעשות משהו שדומה לקבוצות, אבל אני לא מצליחה לעשות שבאמת ייראה כמו קבוצות..... מישהו יכול לעזור?

MaMi liraz

New member
שילגי..

אני מציאה לך לחזור לעבוד בצייר את עדיין לא עושה נכון הצללות וגם לא מציירת נכון שיער, בגדים וכו´ אני בטוחה שזה יעזור עם תשתמשים בצייר קודם כמו שזה עזר לי... אל תעלבי ... אני מנסה רק לעזור ...

shaililo

New member
נטעעעעעע!!!

אז ככה... ההצללה ממש לא נכונה... בקשר לשיער... תלכי לטיוטוריאל שענת עשתה על שיער בפיינט שופ... ככה בעצם למדתי לעשות שיער בקבוצות בפיינט שופ וזה יוצא ממש יפה. אם את לא מוצאת תגידי לי באייסיקיו. גם בשמלה ההצללה ממש לא נכונה הכי טוב לדעתי זה שתחזרי לעבוד בצייר, לדעתי התוכנות עוזרות אבל רק למי שיודעת להשתמש בהן טוב. אל תעלבי רק ניסיתי לעזור

t a l i 1 6

New member
תודה..../images/Emo13.gif אז..

אני יודעת שההצללה לא נכונה..זאת הבעייה הכי גדולה שלי.. ואת הבייס כולו עשיתי בעצמי..
ואני אשמח אם תתקנו לי את ההצללה!!

S H I L G I

New member
תגובה לכווללםםם!!

לא רציתי להשאיר אותה עירומה אז חירבשתי שמלה.. וכדי שהיא לא תצא בלי שום הצללה עשיתי סתם אפילו לא כמו שצריך... אז..כמו שאמרתי..ת-ת-ע-ל-מ-ו!! אבל לאא אתן לא מתעלמות...!!! ובקשר לשיער עבדתי קודם עם שיטה שמצאתי באתר בבונו אבל היום ראיתי שיש גם בטריטוריאל שלכם אז למדתי עם זה ואני מתקדמת...

למעלה