hi

caticat22

New member
hi

ידיד שלי רוצה לשדך לי מישהו. הבעיה היא שכבר נפגעתי בעבר משידוכים. שמעתי שהבחור שמעוניין בי היה סנוב בעבר ולא חיפש מחוייבות. אמרו לי שמאז הוא השתנה והפך לבחור רציני. הבעיה היא שכבר יצאתי בעבר עם אנשים שפגעו בי ואני לא יודעת אם להסכים לשידוך או לפסול עשיתי פריסת "מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבינו" ואלו הקלפים שיצאו לי. מה שמוזר זה שקלף 10 חרבות הוא קלף הבעד בפריסה ! מה זה אומר? להרוס את המחסור הקיים או להרוס את ההצעה להכיר אותו? אגב קלף הפוטנציאל יצא לי 7 חרבות תודה

kikona126

New member
את יכולה לכתוב את הפריסה

קצת מבולגנת לי התמונה. 10 חרבות לא חייב להיות קלף שלילי....

caticat22

New member
hi

קלף הבעד 10 חרבות קלף הנגד - שטן עבר - 4 מטות הווה - 9 חרבות עתיד 8 מטות עתיד מלכת הגביעים עמדת השואל שתי חרבות עמדת הסביבה כוח חששות השואל כוכב פוטנציאל 7 חרבות

caticat22

New member
התמונה בהיפוך הנכון

קלף הבעד 10 חרבות קלף הנגד - שטן עבר - 4 מטות הווה - 9 חרבות עתיד 8 מטות עתיד מלכת הגביעים עמדת השואל שתי חרבות עמדת הסביבה כוח חששות השואל כוכב פוטנציאל 7 חרבות

פריסה נוראה

לדעתי 10 החרבות = לסיים עכשיו חוץ מזה, לא רשמת מה העמדות.... אגב רקע שחור עלול למשוך אנרגיות שליליות. הייתי מציע לפרוס על משטח אחר.

kikona126

New member
למה?

לדעתי 10 חרבות באותה העמדה מסמל סגירת מעגל. זה בעד כי זה יסגור מעגל קודם. בקשר לשאר הפריסה לא הבנתי מה הולך שם עם הקלפים.. איזה קלף אחרי איזה קלף? האם הסדר שצויין הוא הסדר של הקלפים?

ליויה

New member
מסכימה עם נתנאל

לא להיכנס לקשר עם השטן, 9 ו-10 חרבות יש לי תחושה שהבחור לא פנוי- אולי נשוי, אולי מחוייב לקשר אחר. עדיף שלא.

caticat22

New member
תודה לכולם! שאלה לי אליכם ,

בסוף החלטתי לא להיכנס לקשר איתו בגלל הקלפים ומעוד סיבות. אני חוששת כשאני עושה לי פריסת פוטנציאל זוגי עם עוד בחור. אני חוששת במקרה והקלפים יצאו שליליים. מה עשים במקרה כזה? מקשיבים לקלפים ומוותרים על משהו שיכול להיות טוב או שפשוט לא מתייחסים לקלפים?

ליויה

New member
שאלה נכבדה שאלת

בודאי תקבלי תשובות שונות מקוראים שונים. אני מתיחסת לקלפים כמשקפים משהו מעולמו הפנימי של השואל. כשנשאלת שאלה, יש איזשהו ספק או פקפוק במערכת היחסים. לכן גם כדאי לעשות פריסה של כמה קלפים, בכמה עמדות, כדי לראות על מה יושב הקשר, ומאיזה אספקט שלו בא הספק הזה. בהתאם לכך, גם ההמלצה שניתנת. מכיון שמדובר בפרשנות, אני תמיד גם לוקחת אותה בערבון מוגבל. אם את מרגישה שהפירוש שקיבלת לא תואם את תחושת הבטן שלך, ההמלצה שלי היא תמיד ללכת עם תחושת הבטן. ואם לא הלך- לחזור אל הפריסה ולנסות להבין איזה מסר התחבא שם, ואולי פוספס.

למעלה