hi, would u go 2 bed with me?

basket case

New member
hi, would u go 2 bed with me?

הזמן:אתמול, בערך 2 בלילה המקום: מקום עבודתי התרחשות האירועים: אני הייתי בהפסקה, ישבתי ליד השולחן בחוץ ועישנתי סיגריה. שולחן לידי ישב בחור אחד שעובד איתי, עם עוד מישהי. המישהי הלכה, ואז הבחור שאל אותי "מה המצב?". אמרתי "בסדר" והוא אמר: "בואי הנה, אני לא שומע". הקיצר, התיישבתי לידו בשולחן, דיברנו קצת;ותוך מספר דקות, הוא שאל אותי (בעקיפין או שלא בעקיפין)אם בא לי לשכב איתו!!! ככה, סתם! ויש לו חברה שנתיים והוא יודע שיש לי חבר ובכל זאת, זה לא הפריע לו פשוט לבוא ולשאול את זה...! (ואם הייתי מסכימה, אז גם לבצע) ותבינו, בקושי יצא לנו אי פעם לדבר.. אנחנו בקושי מכירים... מה דעתכם???

יסמין43

New member
מה אני אגיד לך...

זה היחס שנוצר כלפי יחסי מין בעשרים השנים האחרונות. אם זה טוב או רע? אני לא יודעת לשפוט. ולכן זה רק תלוי אם זה מתאים לך או לא. לי אישית זה לא מתאים. קצת יותר התאים לי כשהייתי בת עשרים ומשהו, אם כי גם לא בקיצוניות כזאת. כיום זה לא נראה לי, ואם אחד הילדים שלי היה שואל לדעתי, לא הייתי ממליצה על זה, אלא על בניית קשר וקיום יחסי מין מתוך קירבה נפשית. אבל...

הוא שאל, אמרת לא - מה הסיפור?

אלא אם כן את תוהה על הפניה הישירה ועל היעדר המוסריות שבה (לאור העובדה שיש לו חברה). יש אנשים חסרי מצפון ומוסר - מה אפשר לעשות? לא חושב שזה רק עניין של תקופה, כמו שיסמין אמרה. אני בטוח שפניות כאלו נעשו גם לפני דור או שנים. וזה מזכיר לי ידידה שלי שהייתה בחו"ל ושכבה כמה פעמים עם בחור שיש לו חברה. גם לה היה קשה למצוא מה לא בסדר בזה.

dana2909

New member
מה אומר, בחור חוצפן!

אני לא כל כך בטוחה שלפני 2 דורות, בחור היה מרגיש כל כך חופשי להגיע לבחורה ולבקש לשכב איתה. ולא מדובר כאן על זוג ששוכב, אלא על החוצפה של אותו בחור להגיד את זה. אני הייתי מספרת לחברה שלו.

יסמין43

New member
את היית מספרת לחברה שלו? ../images/Emo13.gif

נדמה לי שזה רק בתיאוריה, לא? בקיצור, אם כולם היו מספרים לחבר/ה של, וואוו, איזה בלגן היה הולך פה! (ממש כיסאות מוזיקליים.)

למעלה