HI THERE FRIENDS
I´M Back

Tal_Ya_Tal

New member
אתה מניח לא נכון../images/Emo42.gifJustin Angel ../images/Emo42.gif

´לענות בפורום´ לא גורם לי הנאה. אתה מדבר מתפישת עולם של האגו (ראה מילון מושגים). אני ´עושה את הפורום´ כי זוהי דרכי לעזור בהעלאת המודעות הכלל אנושית ואני מאמינה, שכמה אנשים עשו SHIFT בתודעה שלהם בעקבות השתתפותם בפורום הזה. חלקם אף אמרו לי זאת מפורשות. יחד עם זאת, ´לכתוב בפורום´ אינה מטרה. אני מגדירה את עצמי כאסטרולוגית טרנס-פרסונלית, עוסקת בייעוץ רוחני ומנחה סדנאות להתפתחות רוחנית והעצמה עצמית. במסגרת עבודתי כאסטרולוגית טרנס-פרסולית, אני עובדת עם אנשים על ניתוח מפת הלידה שלהם מן הפן של הצרכים והדחפים הפסיכולוגיים התת מודעים שלהם , דרך האמונות שמשפיעות על דפוסי החיים שלהם וכיצד אפשר, באמצעות הבנה רוחנית נרחבת יותר, לשנות דפוסים אלו וכך לשנות אף את מהלכי החיים בכלל. כמנחת קבוצות של התפתחות רוחנית והעצמה עצמית, אני עובדת עם קבוצות אינטימיות, על הנכונות לקחת סמכות עצמית כשותפים ביצירה הקוסמית, על מנת לבטא את המהות הפנימית ואת האמת הפנימית שלהם. הקורס הוא חינוכי רוחני מיסודו ואין לו כל נגיעה לטיפול פסיכולוגי מסוג כלשהו, או זיקה וקשר לדת כלשהי או סוג של כתות השונות למיניהן. הכשרתי, כאסטרולוגית, נשענת על ניסיון של שבע עשרה שנה, ואני חברה בעמותה האסטרולוגית האמריקנית "AFA" American Federation of Astrologers inc. המחייבת אותי כחברה בה, באתיקה מקצועית. אני רואה, בחשיבות עליונה, את הגברת המודעות הרוחנית בקרב הציבור, על מנת לעזור בתהליך האבולוציה האנושית ובכניסה ל"עידן החדש", עידן האור. L&L TALYA

Justin Angel

New member
אסטרולוגיה?

זה מסביר הכל. אני מצטער לספר לך, אבל אסטרולוגיה זה שטויות. הכוכבים לא קובעים\מנחים\מראים את הגורל. הגורל של אדם נקבע בלידה וכל מה שניתן לו זה לנווט בין מיליוני האופציות שניתנו לו. הנה לך קצת מידע על כוכבים: F = (GMm)/r^2 לא נשמע מוכר? ברור מאליו. זה אומר שהכוח שמפעיל גרם-שמיים אחד על גרם שמיים אחר שווה לקבוע האינטגרציה הגלובלי כפול המסה של הגוף שמושך כפול המסה של הגוף שנמשך, וכל זה חלקי הרדיוס^2. ומה זה אומר את שואלת? לך זה לא אמור להגיד כלום. אני בטוח לחלוטין שאת בורה לחלוטין בענייני המדע ,ולא מודעת לכמה את טועה ומושלית. אנשים כמוך הם אלה שמשאירים את המדע מאחור, עם כל התאוריות והרעיונות שהיו צריכות למות לפני 400 שנה. זהו, אני כפיזיקאי בהשכלתי ומישהו שאני בטוח שמבין הרבה יותר באסטרופיזיקה וקוסמולוגיה (מדע היקום, לא מדע הקוסמטיקה כמו שאני בטוח שחשבת) ממך, לא מסכים אם הרעיון שלאכוכב שנמצא מאיתנו מרחק ניכר ישפיע עליינו. תראי את זה ככה, אנחנו מושפעים מהכל בכל רגע בחיינו. ההבדל היחידי בין דברים הם כמה הם משפיעים. זה צריך להיות ברור לך שהשכן שלך (האיש שגר לידך), הבן שלך (האיש שגר כמה מטרים ממך), המחשב שלך (האיש היחידי שמוכן לדבר איתך), והקולות בראש שלך משפיעים הרבה הרבה יותר על מהלך חייך מאשר איזה כוכב שנמצא במרחקים בקנה מידה 10^24 מכאן... הגורם הקובע בחייו של אדם הוא אינטרקציה עם אנשים אחרים, וזה משהו שאנשים בעליי דעות של ימי-הביינים כמוך לא מצליחים לתפוס.

Tal_Ya_Tal

New member
תודה../images/Emo42.gifJustin Angel ../images/Emo42.gifממש ../images/Emo42.gif

הצלחת להרשים אותי עם הידע שלך באסטרופיזיקה ובמדע הקוסמטיקה חה! א-ב-ל, הצלחת להוכיח עד כמה האנשים הקוראים לעצמם ´מדענים´ בורים בנושא כמו אסטרולוגיה. ועד כמה הם מלאים בדיעות קדומות. לא טרחת אפילו לבדוק מה אני רואה באסטרולוגיה, לפני שמסרת כאן את דעתך על ´ההשפעות על הגורל´ שזו באמת תפישה של ימי הביניים ולא בזאת מחזיקים אסטרולוגים כיום. א-ב-ל, אם אסטרולוגיה היתה ´טובה מספיק´ לאיזיק ניוטון, לפיתאגורס, להיפוקראטס, לקרל גוסטב יונג ולטיכו ברהה, מי אתה שתפסול?!? אענה לך כפי שענה ניוטון לאחד המלגלגים:"אדוני, אני למדתי זאת ! אתה לא. צא ולמד ואחר כך תפסול !" ". אז שוב תודה שסיווגת אותי כבעלת דיעות של ימי הביניים. ולידיעתך, אסטרולוגיה היא אחד המדעים העתיקים בעולם. מטרתה הראשונית, לא הייתה חיזוי, כפי שנהוג לחשוב. למעשה, האסטרולוגיה שמשה במקום הפסיכולוגיה המודרנית של ימינו, במידה רבה. האסטרולוגיה חוקרת את אנרגיית החיים של האדם, את מבנה הנפש שלו ואת אבות הטיפוס המשחקים תפקיד באישיותו, דרך הקשר עם הגופים השמימיים, ברגע הוולדו. על פי התפישה של המאקרו קוסמוס והמיקרוקוסמוס.כל דבר הנולד בזמן מסוים, מקבל את אותה הטבעה אנרגטית של אותו הזמן. או אם היקום הוא גוף ענקי, אשר כל תא בו מכיל את אותו דפוס אנרגטי שמכיל היקום כולו, אזי על ידי התבוננות במבנה היקום והבנת מורכבות המבנה והיחסים בין האנרגיות השונות, נוכל להקיש גם על כל תא ותא מגוף היקום (כלומר המיקרוקוסמוס-אנחנו). חיזוי עתיד מהווה רק אחד השימושים של הידע האסטרולוגי ובשום אופן לא העיקרי. אסטרולוג טוב, חייב לפתח קודם כל אינטואיציה ולדעת לקרוא מפת לידה בצורה גלובלית, למען שאיפת החיים הקיימים בה, במטרה, להביא את האדם, למודעות עם הדפוסים שהוא יוצר בחייו ואיך הוא יכול לשנותם. כן, אסטרולוגיה נתפשת לעתים כתורה פטליסטית, המאמינה בגורל. אך לא כן היא. כלל וכלל לא. האסטרולוגיה מאמינה בזכותנו לבחור כל פעם מחדש. ולשנות את הנתיב. והיא מראה לנו כיצד ולאן. למעשה, ניתוח מפה אסטרולוגית, חוסך מספר מפגשים עם פסיכולוג, עד שהוא עומד על הבעיות המטרידות את האדם. פסיכולוגים רבים גילו זאת והם נעזרים באסטרולוגיה. הראשון שבהם היה קרל גוסטב יונג -תלמידו של זיגמונד פרויד ואבי הזרם של הפסיכולוגיה היונגיאנית. "כל הורה חייב שתהיה לו מפת לידה של ילדיו, על מנת שיוכל לדעת איך לכוון את התפתחותם, היכן לעודד והיכן להרפות את הלחץ" הצהירה באזני פיליס שלימר, תזונאית קלינית וטרנס מדיום בעלת שם עולמי, המנהלת בית ספר למטאפיזיקה באורלנדו, פלורידה, זה למעלה מעשרים וחמש שנה. (שאגב, ספרה “כוכב הבחירה היחיד" יצא לאור בעברית בהוצאת גל.) L&L TALYA

anomarel

New member
איש יקר

מתוך קריאה של הודעותיך בפורום עולות בי כמה שאלות: מהי מערכת האמונה (בת 5000 השנים) שבה אתה מאמין ? אני נוטה להסכים איתך לגבי חשיבות אינטראקציה בין אנשים ולפיכך אני שואל מדוע אתה בוחר בסוג תקשורת תוקפני כל כך ? המדע, אליו אתה מתייחס בכבוד רב כל-כך, מספק הוכחות רבות לחלקים שונים של אמונות ורבים והפיסיקאים שאת תורותיהם בודאי אתה מכיר טוב ממני השוו את מסקנותיהם לוודות ההודיות (נילס בור) ולקבלה (אלברט איינשטין). בחינוכי הנני לוגיקן ולכן הרשה לי להוסיף עניין פעוט. המדע המודרני נשען על מערכות הסקה לוגיות הנקראות דדוקציה ואינדוקציה ועל שני עקרונות נוספים- העקרון האמפירי ויכולת בחינה אובייקטיבית של תוצאות ניסויי. את בסיסם הלוגי של הדדוקציה והאינדוקציה ניפץ דיוויד יום הסקוטי, ובלעדיהן אין לניסוי האמפירי תוקף לוגי, ואת יכולת הבחינה האובייקטיבית ניפצו ניסויי מכניקת הקוונטים. מעבר לכך מבחינה לוגית ההוכחה היחידה האפשרית הנה cogito ergo sum אותה הציד רנה דקראט (שהיה גם אבי החשבון הדיפרנציאלי). כך שאנו נשארים עם מערכת אמונה שבסיס טענתה לאמיתות מבוסס על יכולת צפיה של העתיד הנעה מ99.9 % ל 0% תלוי במה צופים. על פי הלוגיקה (שהיא אימו ובסיסו של המדע) המדע המודרני תקף מכיוון שהוא מסביר את העולם. זהו טיעון קביל שמגרעתו היחידה היא שניתן לישמו לעוד מערכות חשיבה רבות באותה מידה של הצלחה וצדק. כל טוב ידידי אנומראל

rainbow too

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את פשוט נפלאה. וגם האחד קסום ומופלא. תודה.

למעלה