hi studing in milano

shafan8r

New member
hi studing in milano

hi since im the only israeli studying in the NOUVA ACCADEMIA DI BELLE ARTI in milano i thought i would prestnt it here link to the site www.naba.it

אסף11

New member
וואלה...

כמה שאלות - איך זה עובד מבחינת תהליך הקבלה? כמה כסף זה עולה(את/ה על מילגה או משהו)? למדת איטלקית לפני? ספר/י גם קצת איך זה ללמוד שם... פשוט זה החלום שלי ללמוד עיצוב איפושהו באירופה...

shafan8r

New member
well it is expensive

the school is 6000 uro but the big money realy goes to living in milan which is expensive yes i know italien from befor but thats not realy any problem its very easy to pickup i realy love the school great teachers and ppl its 4 years for industrial u can study also fashion graphics media nad art design u can visit the school site www.naba.it see the galery the school has also projects with big companyies like this year the ppl from interior made a project with loreal

lulusha

New member
שלום גם אני רציתי ללמוד במילנו

לפני כשנתיים רציתי ללמוד במילנו ארכיטקטורה (מסיבות אישיות לא יצא) הלימודים עולים 1000 אירו ובאמת המחיה יקרה במילנו, אבל בטח זוהי חוויה מדהימה אין להשוות את הלימודים לארץ (הלוואי ויכולתי ללמוד שם!) במידה ומישהו רוצה לעשות מכינה לאיטליה יש מכינות בארץ אשר כוללות את השפה, פיזיקה ומתמטיקה נ.ב - ניתן ללמוד באיטליה כל תחום.

shafan8r

New member
depends if u go to state or academy

it cost 1000 uro if u got to the state and then u have to study phiz and other stuff if u go to academy it cost 6000 but then u study pure design and the computer and stuff are better at the academy

אסף11

New member
כסף...

זה עוזר אם יש לי אזרחות של האיחוד האירופאי? ביררתי לא מזמן לגבי אנגליה, ושם לא מספיקה אזרחות אירופאית, צריך להוכיח שהתגוררת שם בשלוש שנים האחרונות (כדי לשלם שכר לימוד נמוך). את יודעת במקרה איך זה באיטליה? חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי אתר נורמאלי על לימודים שם. ועוד דבר, 1000 יורו זה לא כלכך נורא... זה יותר זול בהשוואה לאנגליה או ארה"ב.

shafan8r

New member
yes it help very much

it will be much easier and faster to get the study visa and again the 1000 uro fee is just if u go to the state univ if u go to a private academy the fee is much higher

lulusha

New member
שלום שפן8ר

עכשיו אתה נמצא בחופשת סמסטר בארץ או שאתה עדיין באיטליה?

lulusha

New member
שתהיה לך אחלה חופשה

ותשתף אותנו בפרטים על החופשה מעניינת אותי מאוד איטליה ואם תוכל לכתוב לי גם כמה מילים באיטלקית שאני אשנן את השפה תודה

lulusha

New member
אתה יכול לבדוק

במקום שנקרא "קמפוס" שמכשיר תלמידים ישראלים לאיטליה אתה עושה מכינה שנה בפיזיקה איטלקית ועוד הטלפון שלהם: 03-5732888 הם יתנו לך יותר פרטים לגבי התשלום והמחיה שם

lulusha

New member
כפי שכבר סיפרתי

בסופו של דבר מסיבות אישיות לא המשכתי את הלימודים לאיטליה שעד היום אני חושבת שזו היתה טעות שלא נסעתי וכרגע אני לומדת משהו אחר לגמרי ממה שרציתי אבל אני אופטימית כי אני מתעסקת באומנות בתור תחביב

doram44

New member
תברר בניספחות התרבותית האיטלקית

שם יענו לך על כול השאלות....

doram44

New member
הי . היה לי חבר איטלקי שלמד שם.

יש בחור נוסף בוגר מסלול א. פנים של המכללה למנהל שמסתובב במילנו.= אילון גביש.

למעלה