HI PEOPLE

tttttttttt1

New member
HI PEOPLE

טוב אז ככה, לכל מי שהגיב על שרשור המכתב שלי, ולא עניתי לו, על סליחה...קראתי את ההודעות עכשיו כי לא הייתי בבית, וכנראה שאם אני אגיב שם אז ההודעה לא תקפוץ כי עבר כבר הרבה זמן....אבל אל דאגה - קראתי.. תודה לכל מי שהגיב.. אני בינתיים ביליתי לי בים המלח כמה ימים..היה ממש נחמד...

tttttttttt1

New member
איזה...אפילו לא התקרבתי...פעם שעברה

שנכנסתי לדבר הזה שרף לי כל הגוף כמו אני לא יודע מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה [למרות שזה כיף לצוף...
]

tttttttttt1

New member
כן אני יודע בדיוק למה התכוונת ../images/Emo13.gif

אם יצא לי אני גם אשלח לך שיר בנושא הזה שכתבתי, בים המלח...כאשר אני שואל את עצמי שם האם מלח הוא אהבה - מלח שורף את הגוף כמו שאהבה שורפת נשמה..בהזדמנות אני אשלח לך..הפעם שיר בלי חרוזים [לכל אלה שלא אוהבים חרוזים פה
]

tttttttttt1

New member
לכי תדעי..

לא אוהבים חרוזים..חחחחחחחחח... אני אעתיק את השיר יותר מאוחר...

tttttttttt1

New member
אגב, פתיחה למכתב -

"יש דברים שקיימים מבפנים, אבל אנחנו כאילו לא, לא מודעים אליהם..או שאנחנו כן מודעים אליהם אך לא יודעים איך לממש אותם.אני הגעתי למצב שבו התעוררתי, קצת מאוחר, אבל אני יודע שאני התעוררתי" ש,אגב, החלק הזה שבחלקו לקוח מהשיר "חלום ככה" של אסף אמדורסקי ...[ש,אגב, נלקח מתוך ההצגה שבית ספר שלנו ראה לפני שבוע בערך..הצגה שלך תיאטרון יב', שם היה מונולוג של אחד השחקנים והוא אמר את הקטע הזה שבשיר...אבל אני קצת שיניתי אותו] חשבתי גם על סיום למכתב: נ.ב - את יודעת כמה נמוך צריך לרדת בשביל לכתוב כזה? האמת - הכי נמוך שיש.. <נכתב בים המלח, 19.12.2006>

tttttttttt1

New member
בשיר המקורי המילים הם כאלה

יש דברים שהם קיימים בפנים ואנחנו כאילו לא, לא מודעים אליהם כולנו צינים כל הזמן כל כך הרבה וקהי חושים ופותחים עיתון ואומרים: נו, עוד אסון אבל זה לא ככה חבל ש... שהגענו לכזה כזה מצב נוראי בשביל להתעורר ו... ולראות את זה אני יודעת שאני התעוררתי אני התעוררתי באיזושהי צורה צירפתי רק את הקטע שממנו לקחתי את הרעיון למכתב...יש לשיר עוד מילים
>

יש פה שני משפטים חזקים../images/Emo99.gif

כולנו צינים כל הזמן כל כך הרבה וקהי חושים והבנתי שמזה לקחת. והאמת? לרגע לא התבלבלתי לחשוב שלשיר יש רק את המילים האלה. רק חבל שאין אותו בשירונט
.

tttttttttt1

New member
כן..אני אוהב את השיר הזה

ו..עזבי אותך שירונט...בשביל מה יש אותי? --------->>> חלום ככה: תמיד ימצאו אותנו זרוקים על המדרכה ימים שנשרו מאיתנו יוצגו לראווה בעיתונים כותרות מהדהדות והלב נשבר משהו בפנים כבר מת לפני שנים והרעש בראש, לא מספיקים לנשום הרבה רגשות אשם הרבה ייסורי מצפון ובור של ריקנות רגל אחת סוחטת את הגז עיניים שקועות עמוק בתוך חלום כהה לא יכולה להפסיק בעיתונים כותרות מהדהדות והלב נשבר והכל נשאר חיוור כמו תמיד יש לי חופש, יש לי מטרה לא צריך לנסוע חזרה יש עוד טעם, אפשר למצוא פינה תן לי סוף או שתמצא לי התחלה יש דברים שהם קיימים בפנים ואנחנו כאילו לא, לא מודעים אליהם כולנו צינים כל הזמן כל כך הרבה וקהי חושים ופותחים עיתון ואומרים: נו, עוד אסון אבל זה לא ככה חבל ש... שהגענו לכזה כזה מצב נוראי בשביל להתעורר ו... ולראות את זה אני יודעת שאני התעוררתי אני התעוררתי באיזושהי צורה

tttttttttt1

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

וואי אני לא יודע מה לכתוב במכתב הזה..ניסיתי לחשוב על זה בים המלח אבל זה לא יצא כלום.... תני לי רעיונות למה לכתוב...

tttttttttt1

New member
כן זה יהיה אחלה

"יש דברים שקיימים מבפנים, אבל אנחנו כאילו לא, לא מודעים אליהם..או שאנחנו כן מודעים אליהם אך לא יודעים איך לממש אותם.אני הגעתי למצב שבו התעוררתי, קצת מאוחר, אבל אני יודע שאני התעוררתי" הי, אני טל- מסנגר - _________ איסיקיו- _____________ אי מייל - ___________ <אם לא מספיק> טלפון-__________ פלאפון- ___________ כתובת- ____________ נ.ב - את יודעת כמה נמוך צריך לרדת בשביל לכתוב כזה? האמת - הכי נמוך שיש.. <נכתב בים המלח, 19.12.2006>

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת היא :| שהתכוונתי שאולי נדבר במסר\מסנג'ר, אבל לקחת את זה למקומות מעניינים ביותר XD

למעלה