Hi mofos :)

mrsrotemnobody

New member
Hi mofos :)

מה קורה? טוב, אז קודם כל, אני חדשה פה, וקוראים לי רותם :) לא יודעת אם אפשר לקרוא לי מעריצה, כי אני לא, אני ECHELON בגלל המוזיקה בעיקר, פחות בגלל האנשים שבלהקה. בכ"מ, אני סוטה {מהנושא, כאילו דה!}.... אז אני חדשה, ואני מקווה שתקבלו אותי בסבבה :) פתחתי את ההודעה כי רציתי לשתף אותכם במשהו. אני לא יודעת אם כבר העלו לפה את ההופעה שהיתה בBBC1 LIVE להורדה, אבל הקלטתי אותה במחשב, והאיכות מצוינת {ככה זה שאתה במגמת רדיו, לומדים טריקים ועובדים עם תוכנות מקצועיות}, לי כבר יש אותה על דיסק שמרוב ששמעתי כבר צועק הצילו, אז הגיע הזמן לשתף אתכם: http://www.megaupload.com/?d=JICRVROF תהנו ושבת שלום :)

היי רותם

אני חושבת שרוב האנשים פה מעריצים את הלהקה קודם כל בגלל המוזיקה ואחר כך בגלל האנשים......
, ואנשים שמגדירים את עצמם ECHELON הם קצת יותר ממעריצים מי מאיתנו שכזה דיי חולה בראש
בכל מקרה תהני לך כאן ואני שני ד"א

mrsrotemnobody

New member
בכיף ו...

שניה, שני, אז אם אני חולה בראש + אוהבת את 30STM זה אומר שאני אשלון רצינית? כי די אני שניהם XD ובתכלס, אני די מטורפת... פוסטרים, פאטצ'ים, סטיקרים, עוד מעט אויל גם קעקוע, בלאגנים... הלהקה הזאת אצלי זה טירוף אחד גדול שלא נגמר. זה כיף P: הכי כיף זה שלאן שלא הולכים, יש מעריצים שלהם... כמו שלאן שלא תלך תמצא יהודי או ישראלי...תמצא גם אשלון או שניים. תמיד מרגישים שייכים איכשהו. ותודה ♥

היי רותם D: וואי ההופעה שהעלת זה ענקק../images/Emo23.gif

איכות מצויינת. מעלה לי זכרונות מההופעה. T^T

למעלה