hi im new here

LeBronJames

New member
משהו שיחרבשתי

בלי הערות וכלום
#include <Stdio.h> #include <stdlib.h> #include <conio.h> void main() { randomize(); int i; int j; int ran; int arr[25]; int q=0; int ok=0; clrscr(); for(i=0;i<5;i++) { for(j=0;j<5;j++) { ran=random(26); while(ok!=1) { if(arr[q]==ran) ran=random(26); else ok=1; } printf("group %d has %d\n",i,ran); } getch(); printf("\n\n"); } getch(); }​

LeBronJames

New member
זה לא פועל טוב

למעשה, זה פועל גרוע אז שיפרתי את זה, רק שבווינדוס 98 שאני עליו כרגע, אין אפשרות לגשת לNTFS לכן אני לא יכול להראות את האלגורית'ים שכ-ן פועל (הרעיון דומה, רק יש קצת דבאגינג). אבל תסמכו עלי שהתחרות הוגנת. אם אתם לא מאמינים לי, אני יחזור לאקס פי ויראה לכם את הקוד המתוקן. בינתיים, אני מציף אתכם בעוד תמונות!

LeBronJames

New member
ה ה ג ר ל ה

אני לא ירשום מספרים, כמו האלגוריתם שבניתי (
) אלא השמות !! 1 קיילי מינוג, ג'סיקה אלבה, ברוק ברק, קמרון דיאז, מריה קארי 2 אריקה אלניאק, כריסטינה אגילרה, פמלה אנדרסון, טיפני אמבר ת'יסון, קרמן אלקטרה 3 ג'ניפר לאב יואיט, אליסה מילנו, ג'ניפר לופז, טיירה בנקס, אנה קורניקובה 4 מליסה ג'ון הארט, בריטני ספירס, אנג'לינה ג'ולי, הלי ברי, קרי וורר 5 ג'רי הליוול, קריסטה אלן, קיטיי הולמס, לטיסיה קאסטה, ג'ניפר אניסטון פרשנויות, מומעמדות לזכייה, טריידים אפשריים, ספקולציות, תוצאות, תמונות, לוח משחקים והכל ניתן ורצוי לרשום פה!!!

ZVI Z

New member
הצעות הצעות הצעות

1.שיהיו 2 עולות מכל בית.זה יגביר את המתח וכך מועמדות שהיו מאבדות עניין מקבלות עוד צ'אנס,זה גם יתן לנו יותר מחזורים,יותר הנאה,יותר כסף. 2.הימורים.זה אולי הדבר החשוב ביותר,אין לי מושג איך בדיוק אבל אי אפשר בלי הימורים על בירות ונקניקיות וכל מה שיש.

LeBronJames

New member
אתה לא מבין? הרי ברור שההימור שלך

זה הבחירה!!!!! אז לא שווה לגלות בחירות!!!!!
תמיד יש. גם
=
וכמובן
וגם
לכל הלילות שאני יבחן היטב ומקרוב את המועמדות (מול המסך)
5 בתים, 2 עולות, סיבוב שני- 10 מועמדות, 2 בתים של 5, 2 עולות מכל בית ובגמר בית אחד עם 4 משתתפות. סבבה ?

חלוקה קשה

הבית הכי קל הוא לפי דעתי בית 2 שהוא גם בית אבות (סתכלו את הגיל של רוב הבית) בית 4 מאוד קשה כל השאר סבירים בהחלט תמונות בקרוב אני מציע לדרג את הבתים מהקל לקשה ואז נתחיל לעלות 2 מכל בית

LeB

New member
תדרג אתה רמות

הסקר יילך מהקל לקשה כל בית שיהיה בסקר נעלה תמונות

HFT

New member
ווי מגניב!!! אבל שכחתם מישהי!!!

הסבר פיצי-נכנסתי לפה דרך צבי..... שכחתם אותי!!! איזו טיפשות.....אני מכניסה אותי רשמית לתחרות חופית...המספר ה26.... אפשר גם להשתתף?

SlamminDino

New member
היי חופית

אני שמח לבשר לך שאת תהיי השופטת הראשונה שלא גבר!! זה אומר שהסיכויים של פאמלה אנדרסון לזכות בתואר נעשים קטנים יותר ממש ברגע זה.. לכל אחד מותר להשתתף ולהציע מועמדות חדשות.. רק משהו אחד: שהתמונות יהיו בטעם טוב ולא בעירום מלא או כפי שלהברון אומר.. פורנוגרפיה קשה. אנחנו עושים פה תחרות מיס פורום ולא מצעד השפנפנות של פלייבוי. ( זה יהיה בשבוע הבא
) אז ברוכה הבאה ותיהני!! ( צבי, Good Work..)

HFT

New member
אין לי תמונות שלי על המחשב....

אבל אני מציעה את עצמי כמועמדת ואתם תצטרכו רק לדמיין.... עכשיו...מותר גם לשפוט וגם להציע מועמדות?

LeB

New member
כל מועמדת חייבת תמונה אחת לפחות

את יכולה ללכת לאתר פורנו, לחפש איזה בת כוסית, לקחת את התמונות שלה ולהגיד שזה את. אז נוסיף אותך.

HFT

New member
נו באמת!!!../images/Emo9.gif

אף אחת באתר פורנו לא תשתווה ליופי המדהים בי....חה חה חה....יש איזה תמונה שפירסמו שלי עם עברי לידר אז אתם יכולים להתייחס אליה אבל אני ממש מכוערת שם...הכל יחסי כמובן....
זו באמת בעייה......טוב נו תכניסו אותי לבית עם כמה בנים....וסביר להניח שלא תבחרו בהם ואז אני גם אוכל להגיד שנכנסתי לגמר וגם עד הגמר אני אולי אשיג תמונה....

LeB

New member
מצטער, את פסולה

אבל הנה דוגמא מאתר פורנו, היא יכולה לזכות!!

HFT

New member
איזה אני קורעת אותה!!!

עם כמה שיפוצים קלים..... וגם אם תתייחסו אליה לפני השיפוצים שלה!

LeB

New member
את רומזת משהו לגבי פאמלה?

כי היא מועמדת מובילה!

HFT

New member
אם היא מועמדת מובילה....

אז צריך לעשות תחרות שלפני השיפוצים...נראה אותך משיג תמונות ערום שלהם לפני הניתוח!!!

LeB

New member
יש המון

היא מורידה ומחזירה כל הזמן אם לא ידעת. היא התפרמה בזכות הגודל, אחר כך הם החלו "לטפטף" (הסיליקון) היא הורידה ונשארה כוסית. עכשיו היא החזירה.

HFT

New member
ומה עם שאר הניתוחים שלה???

לא יודעת אם יש.... חיחיחי החלו לטפטף??? טוב אני החרמתי את עצמי מהפורום של עברי לידר עקב התמכרות מטורפת (אל דאגה רק ליום) אז אתה מוזמן לדפדף שם בקבצים ולחפש את תמונתי.... למרות שאני שבה ומזכירה (נשוא מורחב...עוד לא התחלתי להתכונן) שאני שמנה שם מאוד כי צולמתי מלמטה (כן כן תירוצים...) בקש מצבי

למעלה