hi im new here

LeB

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo141.gifמיס פורום בייסבול 2003../images/Emo70.gif

[URL='target=_blank'][/URL] [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]מיס פורום בייסבול 2003[/URL] התחרות- 25 מועמדות שמתחלקות ל5 בתים והבחירה בסקרי הפורום. החוקים והמועמדות רשומות בהמשך השרשור, בתוספת מאות תמונות של המועמדות להמחשה. כולכם מוזמנים לבחור- מי שמצביע משפיע!! תיהנו

LeB

New member
../images/Emo41.gif©®2003®©../images/Emo41.gif

©כל הזכויות על השרשור שמורות ללהברון ג'יימס,2003© אתם מוזמנים להעתיק ולהפיץ את החומר הכתוב

SlamminDino

New member
../images/Emo72.gifהסקר הראשון עלה!! ../images/Emo72.gif

בואו ותבחרו את יקירתכם.. להזכירכם שוב-- השתיים הראשונות מכל בית עולות לשלב הבא אז Choose Wisely!!

SlamminDino

New member
הסקרים עלו כולם!!

Leb, תארגן לנו תמונות של המתמודדות לבתים השונים על מנת שנדע בשביל מי להצביע.. Go Kornikova!!

ZVI Z

New member
מוסיף מועמדת.זכיה בטוחה.כולם להיכנס

טוב לא הצלחתי להעלות את התמונה אז אירגנתי בונוס בדמות לינק ליפיפיה. הכולל שיר קצרצר ואז תמונה.ללא שמיעת השיר עד הסוף אין טעם בלראות את התמונה. תהנו.http://home.attbi.com/~n9ivo/sayit.swf

הסבר

כנסו לסקר - מופיע כרגע בית ה' תצביעו אחרי זה עברו לארכיון הסקרים ואז תעברו סקר סקר ותצביעו! בהצלחה לכולם אה ובלי רמאויות וכפל הצבעות, ברצינות להב, בוא נעשה תחרות הוגנת

LeB

New member
בחרתי פעם אחת בלבד

לפחות בתחרות שלי אני יהיה הוגן.. אני לא יכול לרמות את עצמי?

SlamminDino

New member
חבר'ה אני מציע שנתחיל בשרשור חדש

השרשור הזה ארוך מדי והמחשב מתחיל ללכת לאט.. עדיף לפתוח שרשורים חדשים של המתמודדות מכל בית..

LeB

New member
ככל שהשרשור הזה יגדל, ככה

יותר כבוד נקבל! זה צריך להיות שרשור גדול!

LeB

New member
כל הסקרים מוכנים !!

פה אני אישית מעדיף כל סקר בנפרד, אבל שיהיה !

HFT

New member
לא אני לא מוכנה!!!!!!

אני אציף את הפורום!!!!!תיזהרו ממני אני אלימה ויש לי את צבי מאחורי!!!

למעלה