hi hi hi from maxico city

taz512

New member
hi hi hi from maxico city

halooooooooooo ias misao bbait?!?! ma kora anasim tovim? ao lfhot ala szohrim spam aia sad bsam taz... kmo satam iholim lkro ani bmxico arhoka nana mkal rga, vasok mal aras bsidorim ltiol... kniat ofnoim risionot aisorim kniat ziod vho' vho' vho' ani krga ntgorr azal dod sali bmxico city, za lma ias lik ahsiv aintarnet ihsit zamod... aval makladat aivrit kmovan ain... aval atam tstadro... ma slom kolam? akal tov' kolam haim? lo atnkso baf ahad? (adain...)a stam aia li kzat zman pnoi az ahlatty lkfoz lrot ma nsma... azli akal maola amzag avir pa mozar btirof (kiz vkal iom gasam)a vakal hadas vmftia, vahi hasov za lo israel.. aiza plos adir... tov bkizor d"s lkolam vaava rba... tsmro al azmaham (ani lo sam bsvil lsmor...)a vsali, bkrov maod mthil amsa lkivon brzil, amtra zfon brzil (baiaa) bsof inoaer thilat fbroaer. ma somar krnavelllllllllllllllllllllll... aidkonim imsro bamsah batam lzman apnoi... taz, asad vmxico

adidas^

New member
תרגום לשפת הקודש ../images/Emo13.gif

(טאז, אתה חייב לי!!
) הלו יש מישהו בבית?!?! מה קורה אנשים טובים? או לפחות אלה שזוכרים שפעם היה שד בשם טאז.... כמו שאתם יכולים לקרוא אני במקסיקו הרחוקה נהנה מכל רגע, ועסוק מעל הראש בסידורים לטיול... קניית אפניים, רשיונות, אישורים, קניית ציוד וכו' וכו' וכו'. אני כרגע מתגורר אצל דוד שלי במקסיקו סיטי, זה למה יש לי עכשיו אינטרנט אישי צמוד... אבל מקלדת עברית כמובן אין... אבל אתם תסתדרו.... מה שלום כולם? הכל טוב, כולם חיים? לא לא התנקשו באף אחד? (עדיין...) סתם היה לי קצת זמן פנוי אז החלטתי לקפוץ לראות מה נשמע... אז לי הכל מעולה, המזג אויר פה מוזר בטירוף (קיץ וכל היום גשם), והכל חדש ומפתיע, והכי חשוב זה לא ישראל... איזה פלוס אדיר... טוב בקיצור ד"ש לכולם ואהבה רבה... תשמרו על עצמכם (אני לא שם בשביל לשמור). ואצלי, בקרוב מאוד מתחיל המסע לכיוון ברזיל, המטרה צפון ברזיל בסוף ינואר תחילת פברואר. מה שאומר קרנבללללללללל... עדכונים ימסרו בהמשך בהתאם לזמן הפנוי. טאז, השד ומקסיקו.

adidas^

New member
התרגום לשפת הקודש

(טאזוס, אתה חייב לי!!
) הלו יש מישהו בבית?!?! מה קורה אנשים טובים? או לפחות אלה שזוכרים שפעם היה שד בשם טאז.... כמו שאתם יכולים לקרוא אני במקסיקו הרחוקה נהנה מכל רגע, ועסוק מעל הראש בסידורים לטיול... קניית אפניים, רשיונות, אישורים, קניית ציוד וכו' וכו' וכו'. אני כרגע מתגורר אצל דוד שלי במקסיקו סיטי, זה למה יש לי עכשיו אינטרנט אישי צמוד... אבל מקלדת עברית כמובן אין... אבל אתם תסתדרו.... מה שלום כולם? הכל טוב, כולם חיים? לא לא התנקשו באף אחד? (עדיין...) סתם היה לי קצת זמן פנוי אז החלטתי לקפוץ לראות מה נשמע... אז לי הכל מעולה, המזג אויר פה מוזר בטירוף (קיץ וכל היום גשם), והכל חדש ומפתיע, והכי חשוב זה לא ישראל... איזה פלוס אדיר... טוב בקיצור ד"ש לכולם ואהבה רבה... תשמרו על עצמכם (אני לא שם בשביל לשמור). ואצלי, בקרוב מאוד מתחיל המסע לכיוון ברזיל, המטרה צפון ברזיל בסוף ינואר תחילת פברואר. מה שאומר קרנבללללללללל... עדכונים ימסרו בהמשך בהתאם לזמן הפנוי. טאז, השד ומקסיקו.

taz512

New member
tnx tnx tnx...

aval rak tikon katan katn.... za ofnooim... kailo am mnoa... snosa mar... lo ofnaim am padalim kala... rak rziti laiot bror... vsov toda ahoty aikra... taz asad vatikonim

צימעס

New member
אוח, כמה קשה לקרוא את השפה

הזאת שלך... לא למדת לכתוב בשום תעתיק מקובל, שאתה ממציא אחד משלך? או שקראת שם את ההצעה לביטול הניקוד, ואתה כבר מיישם?
תהנה המון!

taz512

New member
וואלה מגניב

תודה אני שתדל להשתמש בזה... אפשר להשתמש בזה גם במקומות אחרים? טאז, השד והמקלדת

dana2909

New member
הוצאת לי את המילים מהפה..

כולי קנאה! איזה דוד שימושי.. תעשה חיים משוגעים!!

למעלה