Hi GOOD MORNING HOW ARE YOU GUY"S D

Effie Wiezel

New member
Hi GOOD MORNING HOW ARE YOU GUY"S D

i just want to say good morning and to see how are you guy's doing to day i wishe a nice day and good luck Love you all PEACE Effie

יאללה סטלני ניויורק!!

נשבר ממכם!!!!!!! עצלנים!!!!!! חמש אחרי הצהריים!!!!!!!!!!! איזה בוקר ואיזה טוב????? בטח דער משכיל תיכף יתעורר מלא אנרגיה ויתחיל לבלגן את כל הפורומים בתפוז. בן הרב וכבשה ישבו לאיזה טשולנט טוב של שחרית.. יוני סידהרתא ונוי ינמנמו עוד כמה שעות ואז יבואו צעירים ורעננים לצ'ט.... נשברתי!!!!! אני גם נוסע לאמריקה! חיים משוגעים עושים שם! <תגידו זה שעון חורף אצלכם?>

בן הרב

New member
עוד אחד שמאיים

חחחחח בוא נראה אותך ולך אפי אם תרים אלי טלפון אלמד אותך איך לכתוב בעברית תאמין לי שזה הרבה יותר נחמד

מני3

New member
נחמד מצידו של בן לאדן

לשים לבוש כרית מתחת לבטן שלא יהיה לו קשה.

הסגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחשלי

גם לי נמאס מלדבר רק באינטרנט! מחכה ל-24 לעוד כמה דברים-פנינים שלך ! כל בוקר ובוקר אני קם בבהלה, רץץץץץץ למחשב , הדליק הכלי הטמאה , חובר לאינטרנט , לראות אם יש משהו חדשות מהסגן שלה אני מציע לך חצי כרטיס טיסה לניו-יורק (רציני) רק באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיווווווווווווווווווווו והביא גם את נועם סטאריק/דער משומד/יידישיסט שעון חורף ? יום אחד שעון חורף יום אחד שעון קיץ ותודה שחזרת לפורום יוצאים בגדולללללל חולה עליך

דער משכיל??? בר קמצא!!!

אחשלי! תן לי להבין, הוא שולח לי חצי כרטיס (מקבלים כרטיסים קרועים, בכלל?) ואני צריך להביא איתי להוא שלושה אנשים, יצא שכרי בהפסדו???? יותר טוב נשלח ארבעתנו רבע כרטיס למשכיל ויבוא הוא למחוזותינו!! <יכול מר לקפוץ לציון לבקש על נצחון הירוקים על האדומים בשבת קרוב?>

הסגןןןןןןןןןןןןןן תשמע

בשביל קמצא ובר קמצא חרב המקדש ובשביל זה אין לנו היום לא כהן ולא קרבנות משעמם בניו-יורק היום , גר בין הגוים הטמאים , אין סנהדרין בניו-יורק, אין מזבח - ואין גם "במה" (ראה ערך במת גילגל) מגלגלין חוב על יחד חייב (רשע) אז אתה כינה אותי עם ניק של בר קמצא ????????? תתביששששששששש אחשלי אהבתי התגובה שלך היתי בצחוק על האדמה אתה תותחחחחחחחחח

למעלה