Hi From New York...

dana ny

New member
Hi From New York...

אומנם קצת באיחור אבל היה לי נורא חשוב להודות לכם - הדג נחש על ההופעה המדהימה שנתתם בניו יורק. אתם מדהימים!!! כמה שחשבתי שאתם חבר'ה מוכשרים היום אני חושבת שאתם הרבה יותר... חיממתם לי את הלב ואתם כל בוקר שרים לי באייפוד שלי בדרך לעבודה. התמכרתי - מודה... חייבת לומר שהתרשמתי במיוחד מגיא הדיג'יי...(נדמה שלי שזה שמו) אתה פשוט מדהים (תרתי משמע)... זהו, מחכה כבר לסיבוב הבא... דנה.

FunkyGiraffe

New member
את צריכה להיות מאוד שמחה

כי נפל בחלקך לראות הופעה שהשתתף בה יוסי פיין. יש לך תמונות מההופעה ההיסטורית? איזה שירים הם עשו? איך בדיוק יוסי התארח? תודה ומצטער על ההפצצה עידו ד"א, שמעת אותם לפני ההופעה?

אה נכון יוסי בניו יורק!

חחח נזכרתי, באומן כשהם שרו את מוזיקה צרחתי לשאנן איפה יוסי והוא אמר לי "בניו יורק" אני משער שהוא עשה איתם את מוזיקה ועוד כמה שירים על הקלידים (הוא מנגן בלזוז ובחומר מקומי שם על הקלידים).

טיפקסית

New member
חח עידו זה אחד מהרינגטונים של דודוש

טמבל אתה לא זוכר בעסק שחור שהוא השמיע ת'רינגטונים ודודוש השמיע את זה מהפלא' שלו ואגב אצלינו שרים "אני אתה והוא ומשה קנגורו"

dana ny

New member
תשובה...

יוסי פיין אכן בן אדם מוכשר, והוא נתן הופעת חימום לבד!!! שלטעמי וגם לרוב האנשים היתה ארוכה מידי. יוסי גם הצטרף אליהם לכמה שירים במהלך ההופעה. לגבי איזה שירים הם עשו, זו כבר שאלה קשה... היו המון שירים, כולם מעולים!!! ותמונות? סורי, אבל אין לי תמונות מההופעה (אסור לצלם שם...)

למעלה