!Hi from kunming

mingbai

New member
!Hi from kunming

so I'm already 2 weeks in china and we're very busy arreanging everything
we found a nice appartment and it wasn't so easy to do it all in chinese we didn't see many israeli's though, only 3 so far we registered in the eastern languague colleague and it feels good so far ! Noa, where is the "Metro"? I heared it's a nice western store , I can not live without homemade pasta !Any way after 5 days in cold Beijin, I have to say- i just love kunming

BenBaryo

New member
איזה כיף לך

הייתי שם רק איזה שבוע ואני ממש אוהב את העיר הזו. פשוט אווירה כיפית! איך אני מקנא! :)

kogawa

New member
מרגישים מחסור בעברית?

קפצו למלון "האמפ" Jinmabiji Area, Jinbi Road ומבטיח לכם למעלה מעשרה ישראלים בכל זמן נתון

yaelisam

New member
בהאמפ לא פגשתי הרבה ישראלים

אבל שם פגשתי לראשונה את החבר הנוכחי שלי
, אז ההודעה שלך קרצה לי

GnomeBubble

New member
שמחה רבה לכם../images/Emo70.gif

צריכה שאני אשלח לך מדבקות בעברית למקלדת?

guanyin

New member
וואו - איזה התקלה...

הייתי בחנות הזאת פעם אחת, אז אני ממש לא זוכרת איפה היא, או אפילו איך קוראים לה בסינית. היא איפהשהו בצפון העיר אם זה עוזר. מה שכן - את צריכה לעשות בכניסה כרטיס חבר, בלעדיו אי אפשר לקנות או לשלם, אז תביאי איתך את הדרכון. אני אשתדל לדלות עוד פרטים מהכרטיס שלי (אם הוא עדיין קיים) בספ"ש, אם אני אזכור. עד אז תאלצי להסתפק בJIALEFU, או בPAUL'S SHOP, יחסית האוכל שם סביר. מה חוץ? למה החלטתם על הקולג'? (נראה לי שהבחירה טובה, כל מי שפגשתי שלמד שם היה מרוצה). שיהיה בהצלחה, ומי יודע, אולי נתראה בקרוב!

mingbai

New member
...well

we decided to choose the college cus they have good teachers, small classes and they are much more flexible then the normal uni. altough it doesn't look as nice Noa i think you should get yourself back to china. pronto I can not really say that I miss hebrew or israelis but it's always nice to have nice people around, and there are way too many americans and way too many chinese
|

kogawa

New member
יהיה לכם קל יותר

אם תנסו הקלדה באחד האתרים www.gate2home.com www.mikledet.com ודומיהם המאפשרים הקלדה בעברית

yaelisam

New member
למטרו קוראים

בפיניין זה: me de lo אם אני לא טועה, ואני לא ממש זוכרת איך כותבים את זה בסימניות.. ואני תמיד העדפתי את jia le fu כי במטרו הכל בא בכמויות מסחריות (וזו המטרה שלו, זו חברה גרמנית, וכאן בגרמניה רק מסעדות ובתי עסק גדולים קונים שם, ולכן צריך כרטיס חבר).

bizhar

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif כבר אכלת?

אז תעשי טובה. אל תספרי כמה זה טעים...

למעלה