Hi from Katmandu

koby329

New member
Hi from Katmandu

In saturday i wll be on my way to Tibet, at the end i found the way to do it, all the best and happy sukot

sela v

New member
הי קובי

אני מקווה שאתה נהנה, ונשמח לשמוע על נפאל וטיבט. דרך אגב האם המצב בנפאל מסוכן כמו שהשמועות אומרות? ועכשיו גם לפורום שלנו יש נציג בקטמנדו, ולא רק לאתר למטייל

koby329

New member
קשה להגיד

יש נוכחות עצומה של צבא, חיילים בכל פינה ומורגש מתח מסויים. הייתי כאן ב-98 וזה לא היה, רכבים כאן נוסעים בלי לוחית זיהוי כדי שהמורדים לא ידעו שהפרו איזה סגר שהם עשו על קטמנדו, בכל אופן אני כמעט ולא יצאתי מקטמנדו ככה שאני לא יודע מה קורה בחוץ-בשבת אסע לטיבט שהיא בעצם היעד.

sela v

New member
עברית בנפאל?

קל למצא מחשב עם עברית שם? האם יש גם מקלדת בעברית? לפי מה שאתה כותב הגעת בטיסה לקטמנדו, זה היה מדלהי?

koby329

New member
כן

טסתי מדלהי , כי יש לי רק חודש ואני רוצה כמה שיותר זמן בטיבט (למרות שמותר עד 20 יום ואני בכלל אהיה 13 כי התבזבז לי קצת זמן בגלל שביתה שהייתה כאן). אני נמצא בבית חב"ד בקטמנדו -יש להם מקלדת בעברית, בעוד כמה מקומות יש מקלדות בעברית-צריך לחפש.

עמית22

New member
מקלדות בעברית, לא בעייה

יש אצל סוויסה וב- OR2K ובחוויאג' ובעוד כמה מקומות ישראלים. פשוט צריך לשאול את אחד מתוך כל עשרות הישראלים שגודשים את הטאמל והוא יצביע על המקלדת העברית הקרובה...

למעלה