Hi everyone :)

יאיר B

New member
תרים טלפון ליבואן בישראל ותשל אותו מה

מדיניות התמיכה שלו לדגם זה שנרכש בחו"ל היבואן: חברת מפעיל בע"מ טלפון :5110110-03 רח' נחלת בנימין57 ת"א. (מקווה שהמספר נכון).

dimiboy

New member
הבאת מספר לא נכון

המספר שלהם הוא 03-9183333 והם בפתח תקווה... מה שאתה הבאת זה לא זה... בכל אופן גם לי יש נייד מחו"ל כמו שאתה מתכנן לקנות (A205-S4587) לא שאלתי אותם לגבי אחריות. רציתי לנסות לקבל ווינדוס בעברית אך לצערי אי אפשר.

dimiboy

New member
לי לא ממש חשוב

סתם רציתי כי באנגלית אני תמיד יכול להתקין. אבל יש אנשים שלא מסתדרים באנגלית ורוצים בעברית. לי אומנם אין בעיה אבל היה לי חשק כזה בלי שום סיבה.

dimiboy

New member
אני אנסה לענות כל מה שאני יודע

אז נתחיל מזה שיש בעצם 3 מעבדים כפולי ליבה של אינטל: 1) dual core 2) core duo 3) core 2 duo מהחלש לחזק יותר... הראשון הוא הגירסה הלא כל כך מוצלחת של מעבדים כפולי ליבה וכל מה ששמעתי לגביו שהוא לא כל כך טוב. השני הוא מעבד כפול ליבה טוב אך פועל רק ב 32 ביט. האחרון הוא כמו השני רק יותר מהיר ובעל יכולת לפעול גם ב 64 ביט. מה בעצם זה אומר לך? תלוי בצרכים שלך... מן הסתם האחרון יותר מהיר אך 64 ביט אתה לא תשתמש כי בשביל באמת לנצל את היכולת צריך גם מערכת הפעלה של 64 ביט והן ממש ממש לא טובות ולא תואמות לכלום כימעט. ועדיין רצוי יותר שתלך על האחרון כי הוא נחשב יותר טוב ואני מניח בעוד מספר שנים עדיין יוכל לספק לך את הצרכים בצורה יותר טובה מהשני. רק רציתי לציין שכבר יש מעבדים בעלי ליבה מרובעת.

תודה על התשובה, לגמרי מבהירה את הנושא.

רק כמה שאלות זה מעלה לי, נושא ה64 ביט. אין מערכות הפעלה תואמות ? גם לי יצא לראות מערכות הפעלה 64, אך הן בערך כפי שאתה מציין, רק שמאז עבר המון זמן ולא השתנה שום דבר ?

dimiboy

New member
זהו שלא ממש

אני מדבר פה מניסיון של חבר שלי ומאתרים אחרי שסיפרו על זה ופשוט נגיד אתה מתקין ויסטה 64 ביט אז זה די קשה למצוא אנטי וירוס תואם וכאלה... העיניין שונה אם אתה עובד בלינוקס...

על הנייח לא הלך לינוקס, אולי על הנייד

אם אני אראה לנכון. למה העניין שונה בלינוקס, בגלל שאין וירוסים ורוגלות? אם כי, בלינוקס הדברים נעים די לאט, ועדיין לא ממש רואים את לינוקס מתקרבת לאיכותה של ויסטה. זאת דעתי בכל אופן.

dimiboy

New member
דעה שגויה אבל

אני בהחלט מבין אותך. אני מניח אתה משתמש של ווינדוס (כמוני בערך) וקשה לך לבוא להתקין מערכת שהיא שונה לגמרי ולדעתי טובה הרבה יותר מווינדוס ויסטה שבכלל עוד כולל מלא באגים! אם המראה של לינוקס מפריע לך אז את זה הם כבר פתרו בעזרת תוסף אחד שעושה את המראה ואפשרויות הגרפיות כגון שקיפון והכל בצורה הרבה יותר טובה ויפה מויסטה ומק ביחד (זו רק הדעה שלי) ושוב הכל תלוי למה שתירצה להשתמש ב 64 ביט... אתה הולך לערוך סרטים כבדים ולבצע המרות וקידודים? יועיל לך בתנאי שגם יהיה לך הרבה זיכרון מן הסתם. אם אתה רוצה סתם לעבוד אם אופיס אינטרנט וכאלה אז כעיקרון גם מעבד סלרון יספיק. (לא משנה איזה מחשב יהיה לך ויסטה יוכיח שהוא עדיין לא טוב מספיק חחח)

ה"ויסטה" - המדהימה, שנעשתה על ידי מיקרוסופט

נעשה מספיק חזקה. זקה יותר על פני הלינוקס (כך אפילו את הדוגמה הכי מוכרת - יובנטו) כך שה"ליטוש" טוב בכמה רמות. הויסטה חזקה, כמו שאפשר לראות משחקים חזקים ומדהימים ביכולתם הגרפית, המבקשים תמיד טיפה יותר ממה שקיים אצלנו במערכת. זאת דרך להראות את יכולתה של ויסטה, שלדעתי מדהימה בשל עצמה. היובנטו בעיקר יותר מעושרת פלגינים, אך רובם יותר חדשים ללא כל גירסאות סופיות (למרות הקודים הפתוחים), רואים שרק תוכנתו. זה לא בדיוק עניין של דעות שגויות ומתוקנות, אלה יותר של דעה של יותר עובדות בשטח. אם תראה, הרבה אנשים אכן לא יודעים איך להשתמש בויסטה (די מזכיר את הנושא של יובנטו - בכלל של לינוקס ), אך ברגע שהם מבינים להשתמש אינטואיטיבית, הם מבינים כמה זה קל (שזה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לקבל בכל מערכת הפעלה).

dimiboy

New member
טוב עזוב זה לא יגמר

הויכוחים האלו קיימים שנים והם אין סופיים כי כל צד מוכיח שהוא טוב יותר... אני אישית הגעתי מזמן להחלטה שאותה אני גם מייסם... הכי טוב זה שיש לך גם וגם. לכן יש לי ווינדוס XP טוב בשולחני שהוא כבר לאחר מיליוני תיקונים... ובנייד יש לי ויסטה שכבר היה מותקן בו ואני יושב בסבלנות ומחכה עד שיצאו תיקונים ומשתמש על הנייד המון בלינוקס... וכשיהיה לי זמן וחשק אני אנסה להתקין גם מקינטוש כדי להכיר גם אותה יותר. כך שאני לא רוצה להתוכח על הנושא הזה... רק אציין שאני בעצמי משתמש ווינדוס כעיקרון שפתח את הדלתות לכל מה שרק אפשר כי בסופו של דבר אין מערכת הפעלה מושלמת! (שוב הזכרה לשיר ההוא every os sucks)

למעלה