hi everyone...

lilushe

New member
hi everyone...

i've been here before and coming back again cause i'm really not sure what to do with my boyfriend. sorry for the english i'm not in israel right now. so i been with my boyfriend for almost 2 years now.. we had some problems in the past that broke the trust that i had in him. found out he was lying about some things, didnt keep some promises he made to me but i decided that i can forgive and forget if he can show me a change. and he did for a while but now i feel like hes repeating himself. he is a good man and a very nice and careing person and i do really love him and inlove with him but sometimes he seems to forget about me and my feelings.. i feel like hes never talking to me about whats going on in his life and i keep leaning things in different ways.. if its on facebook or if its pix that i find on his computer. l tried talking to him asking him to be more open with me and not make me feel like hes doing things behind my back.. and all he had to say is that i need to stop searching for things to fight about. now i have to say i use to look on his computer and facebook before to see if his hiding anything when i first found out he was lying to me.. but now its not even searching.. having girls that i never heard of before writing him all kinds of things on facebook... i wasnt trying to look for it but its there.. and instead of making sure it wont be there and put the girls in their place he says again i need to stop searching. i really dont know how to get to him and make him understand that i'm not blaming him of doing anything wrong by talking to other girls i only want him to be open and honest with me can anyone pls help me find a way to get to him cause i'm really hurt right now and i dont wanna give up on us. one more thing.. he always says that when we are married we will have the same email same facebook so that means i will know everything thats going on. so why is it different if i see it now? how is it bad? cause we not married yet? how will we ever get there if i still dont feel like i can completely trust him? hope anyone can help me with this. thanks

seeyou

New member
i will know everything thats going on?

לא מאמין ששינוי בסטטוס תשנה דברים לבני הזוג יש זכות לפרטיות וגם לדרך להתפתחות אישית אם במשך שנתיים כחברים לא מצאת את הדרך (לליבו,לשכלו לבד סימן שאתם לא מתאימים. לימוד זה לא תמיד עוזר מאחר והחיים משתנים כול רגע בכול המישורים. את מפחדת מבגידות? אין ביטוח צד שלישי במערכת זוגית (עם קבלות או בלי קבלות) בשלב הזה לא הייתי ממהר להתחתן יוסי

chenby

New member
לילוש

ברשותך אענה לך בעברית... צר לי יקירה, הוא צודק ב100% קודם כל אין לך שום שליטה על מי כותב לו - הוא יכול לקבל מיילים מפה ועד מחר וחזרה מאנשים ונשים - ואין לך שליטה על זה - כותבים לו - לא הוא כותב.. דבר שני, בשביל שאת תוכלי לחיות חיים שלווים ושקטים, דבר ראשון תפסיקי להיות חשדנית ותתחילי לסמוך קצת על האדם שאת בעצמך בחרת שיהיה לצידך. וזה אפשרי כשאת סומכת קודם כל על מי שאת. כנראה שאת במחשבות שאת לא מספיק טובה בשבילו, ולכן נורא קל לך לחשוב שהוא ישקר לך או יבגוד בך - אז על מי את לא סומכת עליו או עלייך? מעבר לזה שאין לך שום זכות אבל שום זכות, אפס של זכות לחטט לו במיילים או בפייסבוק - עצם זה שהוא לא מעיף אותך על חטטנות, רק מראה כמה סבלנות ואהבה יש לו. כל גבר אחר כבר מזמן היה מחליט להפרד. כי זה לא עניינך - יש לבן אדם מינימום של פרטיות ואת לוקחת לו גם אותה - ולמה? כי לך יש כל מיני מחשבות שאת חייבת להוכיח שהן נכונות (כמו - הוא משקר לי.. ואת חייבת לבדוק אם את צודקת או לא..) ואת מי את מאמללת בסופו של דבר? גם אותו , אבל בעיקר את עצמך. כי או שתאבדי את הדעת, או שתאבדי אותו. אז קודם כל תפסיקי. אתם אכן לא נשואים, ואת צעירה ולא בטוח גם שזה הגבר שיהיה בעלך למרות שעכשיו זה נראה לך (אולי הוא כן יהיה.. אבל יש גם אפשרות שלא) אז תני לבן אדם לחיות - ותמצאי לעצמך חיים כדי שתוכלי לשמוח איתו בחיים של שניכם ולא להתעסק כל הזמן במה הוא עושה. (ככה גם אין אף אחד שיתעסק בך - כי שניכם מתעסקים בו) ממליצה לך לקרוא את הספר - אהבתך נחוצה לי - האם זאת האמת של - ביירון קייטי. הוא נקרא ככה גם באנגלית..

BlackUnicorn

New member
אצלי נדלקה נורה אדומה אחת

וזה שהוא אמר שכשתתחתנו יהיה לכם את אותו אימייל/פייסבוק. צר לי אבל אני מוכנה לשים את הכסף שלי על כך שהוא מבלבל לך את המוח. כל אדם שומר את הפינה הפרטית שלו - כל אדם! גם אם הוא יכריז על כך בקולי קולות, It wouldn't last very long. העניין הוא כזה - את צריכה לבחור - האם את מאמינה לו, ובזה את מסיימת את חוסר הביטחון בו, בעצמך ובמערכת היחסים, ונותנת לנ"ל אמון שלם? או שלא - ואז אין לך מה לעשות במערכת היחסים הזו, פשוט כך. בהנחה והוא אינו משקר עוד (הנחה רעועה משהו, אבל שיהיה) - הוא בסדר עם כך שהוא מבקש ממך להפסיק עם ההתנהגות הזו. מה שאת עושה פוגע בקשר שלכם. תחליטי עם עצמך מה את יכולה לעשות. אנחנו יכולים לשנות רק את עצמנו, לא את הסביבה.

למעלה