HI EVERYBODY

• פותח הנושא enman
  • פורסם בתאריך

enman

New member
HI EVERYBODY

שלום לכל החברים רציתי לספר קצת על עצמי... אז כמו שאמרתי אני בשנות העשרים לחיי ורוצה לספר לכם על ההתמודדות שלי במחלה... אז תמיד חשבתי או יותר נכון הרגשתי שאם אני יבצע טקסים מסויימים אז המחשבה והיכולת שלה להתממש יעלמו... כמובן שלא תמיד זה כך קורה לכם שאתם נתקעים..? אתם רוצים לבצע טקס לבטל את המחשבה אבל כל כך נכנסתם אליה שאתם שוכחים מה הטקס או שזה לא עובד... אלה רגעים קשים שנראה שאין מה לעשות ואוכלים את המחשבה איך שהיא... אבל מצאתי שלפעמים אני מנסה לחשוב על המחשבה בצורה רציונאלית להבין כמה שהיא לא נכונה בדיונית או אפילו טפשית אז לפעמים ראיית המחשבה בצורה כזאת גורמת לה להתגמד ולהיות חסרת משמעות...

mutredet

New member
הזדהות

שלום! ברוך הבא למועדון! אני בטוחה שתמצא כאן המון הזדהות. אני מוטרדת, סובלת בערך כל חיי מ OCD וחרדות, וגם 7 שנים מאנורקסיה ( שהכפייתיות מאוד "תורמת" לה ). זהו. אני מטופלת בתרופות מאז שהשתחררתי מאישפוז של הפרעות אכילה, ששם איבחנו לראשונה את ה OCD אצלי. התרופות מאוד עוזרות לי בחודשים האחרונים, לשמחתי, עוזרות לחרדות ולדיכאון. אני מתמודדת כבר שנה שלמה, ותודה לאל ( ולרופאה שלי... ) אני מחזיקה מעמד לא ליפול חזרה לאנורקסיה ואפילו מצליחה להתקדם. אתה מטופל? איך אתה מתמודד בחיי היומיום? שמחים שהצטרפת.

גם אני הייתי אנורקסית אגב-../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif

וברור-שזה קשור לכפייתיות שלי,אך היום אני כבר בסראתי מזה פחות או יותר אני כברשוקלת 47 ק"ג ושמחה שאני ככה. אוהבת מיקי

למעלה