hi dear kimi!

nirush~

New member
hi dear kimi!

מה שלומך חמודה מכיוון שאת מנהלת הפורום- 1, את לא צריכה להתייחס רק להודעות של חברים שלך 2, אם לא אכפת לך, אז תגידי בבקשה איך משנים שם, אחרי שכבר קראתי לעצמי באיזשהו שם, כי אני רוצה לקרוא לעצמי בשמי האמיתי, ולא בשל אח שלי.. שלוש.. b-a-c-k-s-t-r-e-e-r b-o-y-s r-u-l-e-s-!-!-!
, שלכם, ה-
עדנה!!

Kim Carter

New member
אמממ... בעיה קטנה...

חצי מההודעות שאליהם הגבתי הם לא מחברים שלי.... ואני לא מכירה אותם.... עדיין! וחוצמזה.... כדי לשנות שם תלכי להחלפת שם משתמש ואז או שתירשמי מחדש או שתירשמי בכינוי קיים... את תראי כבר שם...

nirush~

New member
kimi kim!!

תשמעי, לא באתי לריב או משהו פשוט זה נראה כאילו את מכירה אותם בכל אופן.. ניסיתי כבר מלא פעמים לשנות את השם ואני ממש לא מצליחה תודה בכל מקרה... שלך, ה-
עדנה=)

Kim Carter

New member
טוב, צעד צעד, פרה פרה

קודם כל תלכי ל"הוספת הודעה חדשה" או להוספת תגובה. למטה, ליד כפתור "שלח/י" יש כפתור "החלפת שם משתמש/ת", לחצי עליו. שם יש לך או רישום משתמש חדש או רישום משתמש קיים. אם יש לך כאן שם אחר שאת משתמשת בו-תלכי לרישום משתמש קיים, תכניסי את שם המשתמש והסיסמא. אם לא-לכי לרישום משתמש חדש ושם תכניסי שם משתמש, סיסמא ואי-מייל ולחצי על "רישום". צ´או,
Crazy~Kim-Kim
עצת היום: אל תרוצו ריצת 80 בשיעור ספורט אם יש לכם הרגשה שיתפס לכם השריר...

Kim Carter

New member
טוב, תקשיבי, תנסי את זה...

תירשמי מחדש שוב ואז תיכנסי לפורום ותלכי להחלפת שם משתמש ואז תלכי לכניסה למשתמש קיים, את השם משתמש והסיסמא שרשמת כשנירשמת מחדש תכניסי ותלחצי "כניסה" ותראי אם זה עובד...

nirush~

New member
כתבתי לך הודעה למעלה היא פשוט לא

כתובה כתגובה
ה-
עדנה!!

למעלה