hi baby, my name is lana

hi baby, my name is lana

i have an adult webpage, and you can try it out for one free week, you may cancel at anytime but i bet you that it wont happen :) you can see me and some of my friends get crazy togethere זה מה שבן אדם מכובד כמוני צריך לראות שהוא נכנס לאינטרנט לבדוק אימייל כי אין לו אף אחד און ליין באיי סי קיו ? אני שונא את ההודעות האלה ! עד שמישהו שולח לי אי מייל (תשלחו לי אימיילים מדי פעם) זה אימייל מגוחך לגמרי. ויש לי 2 אימיילים ושלחו את זה לשניהם ! איך הן עושות את זה ? אשכרה עוברות איש איש ושולחות לו אימייל כזה ? בטח אני הראשון ברשימה שלהן :) ל``לה טוב.

בוודאי

מה נראה לך שאני כבר יכול לעשות בשעה 3 בבוקר שאין און ליין באיי סי קיו ? (לא באמת) אבל חשבתי הרבה מה לעשות .. ויצא סיפור דווקא דיי מעניין .. :) הייתי חייב מישהו און ליין בשביל שיעשה בשבילי ניסוי ... (הניסוי לא ממש מעניין .. אבל אם תרצו .. אין זו הגדה {בעיה}..) חיפשתי מישהי בדפי זהב של האיי סי קיו ... חיפשתי לפי טעם במוזיקה :) והגרלתי מישהי בשם גרין ... היא עזרה לי בניסוי .. :) שדיי הצליח ... ואז היא הייתה צריכה אותי בתור ניסוי גם .. (איזה מקריות ..) קנו לה מצלמת וידאו למחשב .. ויש לה אתר שרואים אותה בשידור ישיר ... אז היא נתנה לי את האתר .. ואני הייתי הראשון שצפה בה :) והיא ממש ממש ממש חמודהההההההה (נראית ממש טוב ..) אנחנו מדברים וזה .. ותוך כדי אני קולט אותה מוציאה סיגריה ... ונושפת על המצלמה .. :) בשלב מסויים כתבתי לה שהיא ממש חמודה :) אז היא חייכה כזה .. ולא ידעה מה לכתוב .. אני נקרעתי :))))))) זה היה בהחלט נחמד. גם עכשיו רואים אותה אגב :))

mmm

New member
איפה....

m ממש מעוניין לדעת, ממש ממש מעוניין.... אילו אנשים ישימו עצמם מול המצלמה... ובאשר לדואר,m חוסם כל מי ששולח דואר כזה... BY mE

erlich

New member
חבל שלא..

צירפת את הלינק לאתר של הגרין הזו.... וד``א בחורות שמשעשנות זה כזה turn off. כלומר, יש איזו אחת אצלי בשכבה, ממש ממש יפה, רזה, ממש דוגמנית. היפות האלה שרואים ב FTV וכן יש כאלה שרואים את זה. אני וחברים שלי לדוגמא עושים תחרות מי ישבר ראשון.... (מהשעמום כמובן), ובכל אופן, הבחורה היפה הזו, היתה בהחלט סיבה למסיבה כל בוקר קייצי (וגם לא קייצי כי היא ממש ממש יפה) עד ש... יום אחד ראיתי אותה מעשנת עם עוד חברה שלה, מאז אני פשוט לא נמשך אליה בכלל. סיגריות זה הדבר הכי מגעיל שיש. חוץ מזה, זכור לי מהאקסית שלי, שעישנה, אז אחרי כמה פעמים שהתנשקנו, אני אמרתי לה, שיומיים לפני שאנחנו נפגשים היא לא מעשנת, אחרת אין נשיקות. היא הפסיקה לעשן בזכותי. לפחות עשיתי משהו אחד טוב בקשר הזה :) ותצרף את הלינק לאתר הזה שלה... אני בכלל מת על הדברים האלה, זה נחמד לראות את מי שאתה מדבר איתו, ארז.

erlich

New member
אז היא סתם עשתה אתר כזה?

סודיות מובטחת......... ארז.

MERD!

New member
חחח לא...

הם מכניסים מאות כתובות ביחד ויש גם כתובות של ספקים שלמים למשל כל האנשים בספק אינטרנט הזה מקבלים את זה לאי מייל שלהם הם מכניסים ספקים אתרים וכו שלמים שכל אי מייל שרשום מקבל תהודעה בקיצור זה לא אחד אחד

mmm

New member
היום...

עוצרים אנשים על דואר זבל, ומקבלים פיצויים, לפני כמה ימים m קרא על אנשים שנכנסו לכלא בגלל מה שליחת דואר זבל. אבל בישראל, מי יודע כמה זמן זה יקח. BY mE

למעלה