Hi All!

מורןLA

New member
שלום לאריזונה !

חציתי את אריזונה בדרך ליוטה לפני חודשיים - היה לי טיול נהדר בקניונים.

../images/Emo124.gif Hello Arizona!

ברוכה הבאה KC Fashion .שמעת על KC AND THE SUNSHINE BAND? אינני יודע אם יש פה חברים/ת מאריזונה אבל יש הרבה מכל המדינות ומכל קצוות העולם. שבי, קחי כוס
או "אריזונה טי" ותהני מהמסיבה הלא פוסקת כאן

ליילה

New member
הי KC

תמיד כיף שמצטרפים אנשים חדשים ממקומות חדשים, בקצב הזה נכסה כל נקודה על המפה.... ברוכה הבאה

Michal7

New member
Nah, I was here before you ../images/Emo8.gif

שלום לך! אני גרה בפיניקס, אריזונה מ-1999. איפה את/ה נמצא/ת? את/ה כאן למטרת טיול, לימודים או חיים חדשים? אני חיה כאן עם בעלי (אמריקני) ו-2 כלבים מקסימים שממש לא אוהבים אף אחד חוץ מאתנו (יעני, בעלי ואני), מה שמערים קשיים בכל פעם שאנחנו רק משתעשעים במחשבה של לצאת לחופשה... אבל לא נורא, כמו שאמרתי הם מקסימים, ואני לא יכולה לחשוב איך יכולנו להיות בלעדיהם לפני כן. אני עובדת כמתרגמת ומתורגמנית פרילנסית ובעלי הוא בעל עסק עצמאי (ז"א גם הוא עובד כקבלן). ברוכ/ה הבא/ה לפורום! מיכל פיניקס, אריזונה

Michal7

New member
וואו, אני לא מאמינה שאתה לא זוכר

אותי!
נו באמת, יובל, עם כל הנדנודים לכמויות מדוייקות למרק כרוב???
האמת שאני כבר לא משתתפת כל כך פעילה כאן. כמו אפרת, גם אני הייתי עסוקה... יום נפלא לכולם/ן מיכל פיניקס, אריזונה

וואלה, סליחה, צודקת

אבל גם אני הייתי כל כך עמוס שהייתי צריך שתזכירי לי (איזה תירוץ עלוב
) אבל עכשיו אני זוכר
ברוכה השבה! אז אולי גם את תספרי לנו לאן נעלמת

אנירמי

New member
שירים אישיים לכל ארוע

מיכל שלום פתחתי אתר שהרעיון שבו לספק שירים מקוריים לכל ארוע לישראלים ולא ישראלים בארץ ובחו"ל האתר עדיין בהקמה אבל יש שם הסבר לרעיון וגם שיר להפסקת עישון מקווה שתימצאי עיניין כלטוב מרומי

Michal7

New member
פשוט עסוקה בעסקים, יובל... ../images/Emo8.gif

בתור פרילנסית יש זמנים בהם אין לי ולו עבודה אחת לרפואה וזמנים אחרים בהם אני עסוקה עד מעל הראש. בין לבין אני משתדלת שיהיו לי קצת חיים, ובעיקר לתת "תשומי" לבעלי, שחלילה לא ירגיש מקופח, דואגת שהבית יהיה נקי במידה יציגה (וכיוב´) כמו גם עוזרת לו עם העסק שלו. הכלבים שלי פשוט דורשים את תשומת הלב המגיעה להם, יעני נכנסים למשרדי (יש לי משרד משלי בבית) וקופצים לחיקי וכו´- האמן לי, לא ניתן להתעלם מהם... היום, עם זאת, זה היה קצת מסוכן כי מרקו (אחד מהכלבים) קפץ על חיקי כשהכוס קפה (טחון ביתי אגב, וניל-אגוז) עדיין ביד. ואגב, אני לא מדברת על כלבים קטנים כאן... הם רועה גרמני - צ´או מעורבים, כך שיש עליהם משקל... LOL ביי לבינתיים, מיכל פיניקס, אריזונה

sashkashurik

New member
ברוכה הבאה למועדון!

אני הישראלית היחידה בסן דייגו. טוב, יש כאן עוד ישראלים, אבל אני לא מכירה..

למעלה