HGT

  • פותח הנושא reneg
  • פורסם בתאריך

reneg

New member
HGT

מישהו מכיר פונטו GHT? נהגתי עליה היום , 2001, 1800 ולפי הבעלים 130 כ"ס... שממש לא מורגשים... האוטו לא חזק כמו שציפיתי... מאד זריז מבחינת היגוי, ישיבה נוחה, אבל קשה לדעת בחניה כמה עוד יש לך לקחת אחורה וקדימה... לא רואים כלום!
 

reneg

New member
אבל בכל זאת?!

130 כ"ס לאוטו קטן אמור להיות מספיק כדי להכניס קצת ריגושים...
 

meishar84

New member
הקטע באוטו הזה שהוא יחסית זול

אבל בטווח מחיר שלו יש מכוניות הרבה יותר מהנות וגם מהירות ! ALFA 147 2.0 206 GTI אולי הגולף GTI
 

pg18

New member
אותו טווח מחירים?

האלפא עולה 140K , הגולף 150K והפיז´ו115K . פונטו HGT או בשמו העדכני ABARTH עולה 100K
 

meishar84

New member
אני יודע !!!!!!!

מחירון 99.8 משהו אין לה מתחרה ישירה במחיר הזה ובקבוצה הזאת ! אבל אלה בעקרון המתחרות שלה
 

pg18

New member
המתחרות של פונטו

הן לא המכוניות שציינת. המתחרות שלה הןיאריס ספורט פולו GTI , איביזה טורבו206 GTI והקליאו ספורט. שלוש האחרונות עדיפות בהרבה מהפונטו ואין הרבה מה להשוות.
 

גרמי

New member
אז בשביל מה אתה טורח לכתוב בכלל?

אין לך כוח לפרט אבל יש לך כוח לספר לנו שאין לך כוח?!?!?!?!? ולפני זה אתה מספר לנו שהמתחרות של הפונטו הן כמה מכוניות נחמדות שעולות 50% יותר
תעשה טובה לכולם, ואם אין לך מה לכתוב, אל תכתוב בכלל.
 
הפולו לא נמכרת כאן... החזירו אותם ל

גרמניה לעומת זאת יש כמה שמסתובבות ואפילו ראיתי אחת עם 5 דלתות
 

sronis

New member
עזוב, זו סתם פונטו חזקה.

הבסיס שלה לא מוצלח במיוחד, ואת זה גם 200 כ"ס לא ישנו. גרסת אבארט´ אמורה להיות מעט טובה יותר, אבל מי יודע. רוני
 

Alfa156 GTA

New member
לכל אלו שמשווים את ה156 לSTI.

קראתם בטח את גלובס כמו כולנו. ובדיוק כפי שהיה ניתן לצפות. ה156 לא רחוקה מהSTI אף על פי שהנתונים של הסובארו הרבה יותר טובים. וחוצמזה אין מה להשוות, הSTI היא נטו ספורט וזהו. האלפא היא פאר, וחוצמזה עדיין אלפא VS סובארו ??! באמת. שניהם הם חלום רטוב של רובנו פה, ובכיף הייתי מסתפק באחת מן השניים. Alfa156 GTA שיש לו את ה146 שלו וB4 ידנית בבית. הבחירה קשה.
 

meishar84

New member
אני היחיד שפספס ?

מתי זה היה ??????? ויש את הכתבה באינטרנט אולי ?
 

RacerX

New member
ביום ראשון האחרון

במגזין מכוניות (גלובס בשיתוף TopGear - יש בדוכנים). הייתה השוואה בין ה GTA ל STI (שב TopGear מנצחת את ה Evo7 כמכלול). בסופו של דבר המסקנה היתה של STI ביצועים עדיפים בנוגע לכוח, אחיזה, מהירות וכו´ (מן הסתם) אבל ה GTA קרובה מאוד, ולוקחת בקלות בקשר לעיצוב, נוחות וחיים בתוך תא הנוסעים. מה שהיה אפשר להסיק זה, שבאופן מאוד מפליא, הרכב העדיף יותר הוא..... ... תלוי מה אתה מחפש.
 
למעלה