heyyyyyyyyyyy

heyyyyyyyyyyy

how r u guys... I'M SO SAD מה זה????! הפורום לא זז! איזה מעריצים אתם לעזאזל????! מה?! הן כ"כ משעממות שאתם לא רוצים לדבר עלייה?! חבל.....

EdenLovesMartin

New member
מה זה קשור שהן משעממות?

הן בכלל לא! פשוט אין כאן הרבה אנשים אז בגלל זה. ומי את בכלל?

sapir aloud555

New member
וכן,

היא צודקת, זה כיעאילו שהן משעממות ואתם לא רוצים לכתוב. והן בכלל לא. לא חסר להן אתרים עם חדשות (ויש להן יותר מ100) ואתם, אתם. אף פעם לא ראיתי שמישהו שם כאן חדשות עליהן חוץ ממני! אף אחד. לא זז כאן כלום בלעדיי! אתם לא יכולים להשים כאן משהו? אפילו משהו שלא קשור! רק משהווו כי אתם חורצים את גורלו של הפורום! הוא ימחק. אני יודעת. אם לא יענו לי בקרוב. הלך על הפורום. אם לא עונים לי זהו.

עדן יקרה.......

מי את חושבת שאת בכלל?!זה שאת לא מעריצה שלהן, לא בעייה שלי... זה שאת לא מבינה מה רשמתי-לא בעיהה לי.... ממש לא... ולא אתווכח איתך... ואם את רוצה לבקש סליחה, תבקשי ממני, ולא מספיר בעצם...ממיילא לא מעוניינת בסליחה-שלך. וחבל שאלו ההודעות-מריבות במקום דברים יפים, חומד-מידע.... וכד'.... גועל נפש~

ספיר

אם כל הכבוד שאת מדברת איתי כרגע במסנג'ר ובאיסיקיו, ואני שולחת לך קבצים........פפפפפפ........וראית את ראש בייצה........ מה את עושה לי ת'סמיילים האלה????????! בשם מרטין חחחח קיצר, עזבי, ספיר, אל תקחי ללב.....קחי לריאות. צ'או!

sapir aloud555

New member
מה?!!?!?!<!

ראש ביצה אחת! < מה השעהההההההההההההההההההההההההה?!> און אראונדדדדדדדדדדדדדדדדדד אלאודדדדדדדדדדדדדד........ השיר הזה היה חסר מאוד... חבל שמחקתי בשבילך או האווווווווו של ההתחלה... אוףףףףףףףף!!

אחותך ראש בייצה

תכתבי משהו על הלהקה , ולא לדמות אותי- ל"חבר" שלך...חחחח ומה את צריכה "לספר" לכולם שמחקת את ה-אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו???????????????!

sapir aloud555

New member
שיו......

למה אחותי?! למה? ושתביני אין לה ראש ביצה........ צצצצצצצצצצצ......... אניי לא מספרת כלום, פשוט היה לי בא לכתוב את זה.....חחחחחחחחחח.. והדפוק המפחיד הזה לא חבר שלי! פעם הבאה שאני רואה אותו- יחד איתך- אני אמות מצחוק זה בטוח... שיו... והוא שואל את כולם את אותה השאלה קולטת?! חחחחחח

יום שלישי הבא

אני הולכת עד לקו 22-21-23 לא מעניין אותי מי יהייה בבית שלי, חחחחח...... נו היום הייתי צריכה ללכת עם אימא של, אבל לא מבינה, מה זה צריך לעניין ת'פורם?! את לא יכולה לכתוב לי את זה בשיחה שלנו כעת במסנג'ר........ JESUS CHRIST.... ביי....

sapir aloud555

New member
זה לא אמור לעניין תפורום..

זה רק עוזר לו.. חחחחח........ למרות שזה לא קשור ללהקה, אבל כל הודעה עוזרת!

EdenLovesMartin

New member
יאאא סליחה שעניתי לך ככה...

חשבתי שזה מישהו שבא לרדת עליהן.... סורייייייי אמממ... סליחה שאני לא נכנסת לכאן הרבה ולא שמה חדשות וכל זה, פשוט יש עליי עומס של כל מיני דברים בחיים של כרגע, אז ככה שאני כמעט ולא נכנסת לאינטרנט. ואם אני כן נכנסת אז זה רק כדי לבדוק אימיילים. אני נכנסת רק שיש לי זמן... אז אני מתנצלת מראש על כך שאני לא מספיק זמן כאן. ועוד לפני חופשת פסח (בעוד שבוע) מתחיל אצלי השיגעון של המתכונות והבגרויות, אז ככה שבכלל אני לא אצליח להיות כאן בתדירות גבוהה... אני מאוד מצטערת על כך.

sapir aloud555

New member
אה אוקי.

חבל שלא תהיי כאן הרבה... אבל חייביים לעשות משהו! מה אתם לא קולטים שהפורום גוסס?! שימו משהו! לא רק אני צריכה להשים! לא משנה מה רק תכתבו איזה הודעה! אוףףףף...

sapir aloud555

New member
אה אוקי.

חבל שלא תהיי כאן הרבה... אבל חייביים לעשות משהו! מה אתם לא קולטים שהפורום גוסס?! שימו משהו! לא רק אני צריכה להשים! לא משנה מה רק תכתבו איזה הודעה! אוףףףף...

sapir aloud555

New member
יופי!

אני מעריכה אותך! מעריכה את זה ששמת פה סוף סוף משהו.. יופי, שכולם ימשיכו ככה!
דרך אגב למי שעדיין לא ראה את הפרסומת של האלבום בגירסה החדשה, שיכנס לאתר הרשמי ויראה אותה! ממש אהבתי אותה! חחח הנה הכתובת- www.girlsaloud.co.uk

sapir aloud555

New member
אוקי.

אז ככה, [וחבל שאיאפשר להשים תמונות] השמות שלהן- ניקולה רוברטס נאדין קויל שריל טווידי שרה הרדינג קימברלי וולש [ואין קשר בינה ללואיס וולש אמרגן הלהקה...] אממממממ, שנכנסים לדף הראשי של הפורום יש שם תמונה שלהן, ועל פי התמונה אני אסביר לך- מימין לשמאל- שריל,שרה,ניקולה נאדין קימברלי. ז"א- הג'ינג'ית- ניקולה. הבלונדינית- שרה זאת עם השיער הארוך השחור- נאדין עם השיער הארוך הקצר- שריל וכמובן שהאחרונה זאת קימברלי... מקווה שהבנת..

למעלה