Hey

אהא עליתי על הבעיה!../images/Emo11.gif

השיר הראשון מחולק לשני חלקים, a וb (לך תבין, זה פינק פלויד..), אז- speak to me ו-breathe in the air הם כאילו אותו השיר, ככה המערכת שלי אמרה (כן כן, אני מאותם אנשים מפגרים מבחינה טכנולוגית שעדיין שומעים מוזיקה במערכת ולא במחשב
). ומכאן נובעת הבעיה

Mooa-Numi

New member
רק העטיפה.

כמה שנחמד להסתכל עליה, זה לא כמו הדבר המקורי.

מה מה מה מה מה?!?!?!

(אוו נסתמה לי האוזן
) אז איפה הדיסק עצמו?!??! אני זוכרת שדניאל החזיר לי את זה! (רגע, יכול להיות שרק חלמתי שהוא החזיר לי את זה. זה קורה לי מדי פעם.) אז זה צריך להיות אצלי, אבל זה לא, כי הפכתי את כל הבית וזה לא קיים יותר! איפה הוא??????........ אני אביא לך את הדיסק אחרי שאני אמצא אותו, באמת, אבל את חייבת לעזור לי למצוא אותו!

the xecutioner

New member
we got a winner :)

גם אני לא ניסיתי את זה, האמת שאף פעם לא ראיתי את הסרט - אבל לפי מה שהבנתי זה לא בדיוק מתחילת הסרט, אלא מאיזשהו קטע מסוים שבו האריה שואג וזו היתה חידה, כי אני ידעתי את התשובה ולכן זו לא שאלה :)

לאאאא! סעמק

אני לא התעצלתי וכתבתי את השאלה בפורום פינק פלויד והלכתי... אם הייתי פה הייתי עונה. זין. בואו נמשיך את זה לשרשור חידות מוזיקה. שמי שפתר את החידה ישאל שאלה.

Oi va av Oi

New member
כמה חבל...

קניתי את הדיסק הזה פעם(הצרוב,לא פראייר..) בשוק בבאר שבע.. אבל הוא נדפק

Oi va av Oi

New member
עוד המלצות!(לא נמאס לי..)

rob d-furious angels(בן זנונה) offspring- smash fear factory- cars korn- freak on a leash slayer-season in the abyss morbid angel-rapture sex pistols- anarchy in u.k iron buterfly- in a gadda da vida(ארוך בטירוף, אבל בן זונה!!) rare earth- get ready(כנ"ל) anthrax-milk anthrax&public enemy-bring the noise electric 6- gay bar(חחח) blind guardian-mr. sandman pantera- good friends and bottle of pills(הזוי לגמרי..) infected mushroom-dance with kadafi אממ זהו.. שירים פחות שיגרתיים..(לא כולם..)

טוב אני רואה שלא משתפים פעולה

אז אני ישאל חידה של מוזיקה בעצמי: מה הסיפור מאחורי השיר angie של הרולינג סטונס?(רמז: זה קשור בשם השיר) וכן אני יודע שלא שרשרתי נכון אבל רציתי שזה יופיע למטה.

טוב די ענית על השאלה אז אתה זוכה

בפרס הגדול!!!!!!!!!! בוא למשרדי לקבל את הפרס הגדול. לאשתו הראשונה של דיוויד בואי קראו אנג'לה והיה הרבה ריכולים על שלישיות בין דייויד אנג'לה ומיק ג'אגר. וכשיצא השיר (שקראו לו angie) אז אמרו שהוא לאשתו של דיוויד בואי (הם כבר היו גרושים נראה לי...) גם אחרי זה אנג'לה כתבה ספר והודתה בשלישיות האלה...עומד לי רק מלכתוב. תכתוב חידה אם בא לך

Oi va av Oi

New member
חידה

לא יודע אם מישו ידע לענות על זה... להקת iron buterfly בשנות ה-60 בערך הוציאה שיר שקוראים לו in a gadda da vida מה פירושו של השם? (דרך אגב יש חידוש של סלייר לשיר, מומלץ..)

Mooa-Numi

New member
אוי, שיר יפה.

אבל אין לי מושג. חידה משלי- מה הקשר בין השירים Something של האריסון לLayla?

Oi va av Oi

New member
לא...

האגדה מספרת שהסולן שכתב ת'שיר היה מאוד מסומם כשהוא כתב אותו והוא התכוון בכלל לin the garden the eden והוא כתב את זה in a gadda da vida אחח מה שהאל.אס.די. עושה.. יאללה תנו עוד חידה..

ofrikit

New member
אממ...לא הבנתי מה רשמת באנגלית

אבל לפי מה שידוע לי vida בספרדית זה חיים

למעלה