Hey

YaLdoNet 4 EveR

New member
יאא ביץ' בויז וסיימון וגרפונקל ../images/Emo45.gif

אדירים

Oi va av Oi

New member
עוד המלצות, ודרך אגב יש לכם טעם טוב

alice in chains- down in a hole would? the killer is me them bones get born again frogs sludge factory dirt heaven beside you nutshell קיצר כל שיר של אליס... soungarden- fell on black days black hole sun blow the outside world חלוצי החלל-הופ איזה תחת, סתכל לתוך עייני deep purple-sweet child in time,highway star, lalenya, פרדסיה סטייל- הכל!!:) אין לי כוח לכתוב יותר(וכאילו מישהו יתיחס לזה גם..)

ofrikit

New member
היי...

אני מתייחסת פה להכול. תאמין לי המחשב שלי כזה איטי עכשיו מרוב ההורדות שעשיתי עד עכשיו..:) אני מורידה כול דבר שאין לי ורשמו לי פה:) ורוב (לא הכול) מה שאתה רשמת יש לי.. גם לך יש טעם מעולה,ותודה:)

Oi va av Oi

New member
וואלה??

פששש אני נראה לי אפילו לא הייתי קורא את הכול... עוד כמה המלצות(שבאמת כדי לשמוע..) dire straits- fade to black chris isaak-wicked game dream theatre- pull me under pink floyd- the great gig in the sky, welcome to the machine radiohead- karma police מוש בן-ארי- שיר למעלות(מדהים..) pearl jam- all or none pink floyd-high hope black sabbath/pantera- planet carvan sonata arctica- letter to Dana אושיק לוי-יונתן סע הביתה jackson5-aint no sunshine blind melon- no rain dry kill logic-goodnight George Michael - Careless Whisper נקמת הטרקטור- משחק של דמעות ג'וני שועלי- עכשיו בועז שרעבי(כן כן)- פמלה שלומי שבת- בחוף של.... alanis morissette- i was hoping Lou Reed - Perfect Day alice in chains- love,hate,love פורטיס- ואלס עם מטילדה בסוף זה יצא הרבה.. אבל באמת כל שיר פה שווה הורדה...(כמעט.)

the xecutioner

New member
וואלס עם מטילדה זה של

פורטיס עם יונתן גפן, אם אני לא טועה באמת אחלה שיר

אני כותב עוד כמה "המלצות"...

queens of the stone age- go with the flow queens of the stone age- the sky is fallin כל השירים שלהם סבבה.... the beatles- im the walrus the kinks- u really got me going pulp- disco 2000 blur- beatlebum the coral- dont hink u the first the coral- dreaming of u קרח תשע- כל מה שתמצאי כי קשה למצוא שירים שלהם...

Oi va av Oi

New member
אפרופו יונתן גפן

תורידו את הגירסה שלו ושל אביב לשיר "הנסיך הקטן" (זה בהופעה..) ביצוע חמוד מאוד..

the xecutioner

New member
../images/Emo45.gif

דרך אגב, לחובבי פינק פלויד מישהו יודע מה הסיפור הגדול סביב האלבום הזה? (רמז: זה קשור לספר ילדים שעשו לו סרט וגם סדרה מצוירת..)

../images/Emo9.gifאהא.

בערך... הם עשו את dark side of the moon ככה שיתאים ביחד עם "הקוסם מארץ עוץ" בדיוק. זתומרת, ברגע שאתה לוחץ play על הסרט, תלחץ גם על הדיסק, וזה מתאים בדיוק בדיוק. אף פעם לא ניסיתי, אבל אני מתה לנסות את זה! וחלק אמרו לי שזה בלי שיר 5 (money) וחלק אמרו לי שזה עם, אז לא יודעת.. אגב- זאת הייתה שאלה או חידה?

the xecutioner

New member
we got a winner :)

גם אני לא ניסיתי את זה, האמת שאף פעם לא ראיתי את הסרט - אבל לפי מה שהבנתי זה לא בדיוק מתחילת הסרט, אלא מאיזשהו קטע מסוים שבו האריה שואג וזו היתה חידה, כי אני ידעתי את התשובה ולכן זו לא שאלה :)

../images/Emo9.gif

אהה חכה אני אביא את הדיסק ונבדוק... מה?!?! אוי הדיסק לא אצלי (ונוסף לכל הצרות אני מנהלת שיחות עם עצמי...) קסטן?
פשוט זכרתי שדה גרייט ג'יג אין דה סקיי זה שיר 4(וזה על בטוח, כי זה משתלב ישר אחרי time, בזה אני בטוחה), אז הסתדר לי שחמש זה מאני. אולי לא. בע צריך לבדוק את זה...מה שבטוח זה שמאני בא אחרי דה גרייט בלה בלה...

the xecutioner

New member
אצלי הסדר הוא

01 Speak to Me 02 Breathe in the Air 03 On The Run 04 Time 05 The Great Gig in the Sky 06 Money 07 Us and Them 08 Any Colour you Like 09 Brain Damage 10 Eclipse

למעלה