מיקססו לו מחדש גם את sun is shining וגם את rainbow country ובכלל האלבום שלהם מפוצץ במיקסוסים ממש נחמדים (לבוב דילן, לתום ג'ונס.. כל מיני קלאסיקות שכאלה) בכל מקרה, שני המיקסוסים שלהם לבוב מארלי מ-עו-לים
כמה שירים של הרגע: Blink 182 - Carousel Jimmy Hendrix - National Anthem חובה לכל בית! Green Day - Brain Stew Green Day - Welcome To Paradise Red Hot Chilli Peppers - Otherside Metallica - Fade To Black Metallica - Nothing Else Matters Anti Flag - Drink Drank Punk Blink 182 - Pathetic Sepultura - Policia Metallica - St. Anger ACDC - TNT
האלבום הזה ספציפית והלהקה הזאת בכלל הם בהחלט אבני פינה בהתפתחות הבריט-פופ, אבל לדעתי ההשפעות שלהם על להקות אחרות יותר מוצלחות מהמקור עצמו.. ניסוח גרוע, אני מקווה שהבנת את הכוונה
כשאתה אומר להקות אחרות אתה מתכוון ללהקות כמו Pulp blur וsuede?(אגב השם של סוויד זה משם של שיר של הסולן של הסמיתס....) למרות שגם להקות אלו מושפעות מהסמיתס הן לא מגיעות לרמה של המילים עצמן. המילים של הסמיתס הרבה יותר עמוקות והלחן יותר קודר. בדעתי זה הרבה יותר טוב מהבריט פופ המאוחר יותר. אבל גם הוא טוב.
ואני לא מדבר על פואטיקה עכשיו, אלא על הסגנון המוזיקלי הלהקות שהסמית'ס פתחו להן את הדלת כביכול, לדעתי, יוצרות מוזיקה יותר מעניינת ממה שהם יצרו, בלי קשר לעומק של המילים וכו' חוצמזה שאני לא ממש אוהב את סגנון השירה של הסולן שלהם סתם, דעתי האישית