Hey

CAROUSEL

New member
מה פתאום

זה של אבריל לווין :) חחחחח שמעתם את החידוש המסריח שלה?!?! -גועל נפש- לא לבעלי לב חלש... והשיר באמת לא של גאנז? לא משנה הם עושים אותו מצויין.

ofrikit

New member
הוא כן של גאנז..

גם אם לא..הם עושים את הביצוע הכי מעולה שיש!! אני אישית אוהבת.. led zepplin--black dog all of my love stairway to heaven incubus--drive pardon me i miss you merdith brooks- i'm a bitch antique-kiss me guns N roses--paradise city novembr rain sweet child mof mine dont cry knocking on heavens doors doors--break on through light my fire fugees-הכול ויש עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב :) אז עברית: רונית שחר-אהוב יקר מוש בן ארי-בטח שאבוא,אין לאן לברוח,ואיך שלא,שיר למעלות,לא יודע אייך לומר בך ועוד הרבה... שוטי הנבואה-פרילי,נוגע בגן עדן,תשאירי לי פרח משינה-אהובתי,אנה,את לא כמו כולם,אנחנו 2,רכבת לילה לכהיר ועוד הרבה הדג נחש-גן התות,מספרים מוניקה סקס יובל בנאי-לא יכול לעצור את זה גידי גוב וירמי קפלן-שוברת לבבות קטנה היהודים-שחק אותה,עוד ארון אחד,ועוד... החברים של נטשה-עוד נגיעה,אני אוהב אותך,טמבל,ועוד.. הדורבנים-יצאנו לרקוד,שוב הדיסקו כאן,יופי טופי אחלה בחלה שפיות זמנית-זה הקיץ האחרון ושוב יש עוד מלא שאין לי כוח:) גם לא שאתם תוהבו

ofrikit

New member
אתה לא משרשר נכון:)

וכן אני מכירה גם את המקור (מסתבר) של בוב דילן הוא עושה את זה מצוין אבל לא כמו guns בכל מקרה לא ידעתי שהוא עושה את המקורי,נייס לדעת

זין אני לא יודע לשרשר!

את יודעת שכנראה אולי יכול להיות שהשנה גאנז יוציאו דיסק חדש!? אבל רק הסולן אקסל רוז כי הוא פיטר את כל חברי הלהקה האחרים וכבר שנתיים שהם צריכים להוציא את הדיסק הזה אבל הוא לא יוצא אפשר להוריד שיר חדש שלהם שנקרא דמוקרטיה סינית (תתרגמו לעצמכם)

CAROUSEL

New member
בוקר טוב אליהו...

סתם הלהקה ה"חדשה" של גאנז כבר קיימת 3 שנים אם ראית את הויאמאיי VMA של שנה שעברה הם בסוף עשו הפתעה לכל מי שבא והופיעו. כמו שאמרת, רק אקסל נשאר (הסולן למי שלא יודע) והוא הביא נגנים אחרים (הוא לא פיטר אף אחד, חוץ מזה, מי הוא שיפטר את סלאש בכלל חחח). לגיטריסט יש קופסת פופקורן על הראש ומסכה לבנה (משהו מגניב כזה)... ללהקה יש כבר די הרבה שירים אחד מהם הוא: Madgascar או: Madagascar לא יודע בדיוק לכתוב את זה...חפשו בקאזה. ומי שאוהב את סלאש שידע שיש לו להקה שנקראת: Snakepit

לא לא ראיתי...

לא אמרתי שהם הרגע התאחדו הם כבר כמה שנים ביחד הוא כן פיטר את כל הלהקה (כולל סלאש) והחליף בנגנים אחרים אני יודע רק על שני שירים (מדגסקר ודמוקרטיה סינית) הם מבטלים הופעות בקצב חרא של קאמבק

ofrikit

New member
ו-GreenDay

אחלה להקה!!! תורידו מה שאתם תמצאו,הכול מצוין!!

Mooa-Numi

New member
מוששש!

הוא כזה חמודד!!
בשנטיפי, הוא נתן הופעה ממש טובה, וכל הזמן ראינו אותו מסתובב סתם ככה עם הגיטרה וחיוך כזה על הפרצוף!

M o o n G i r l

New member
אממ טוב ../images/Emo9.gif לא היה לי כוח לראות מה

כולם כתבו..אז אם יש פה שירים שמישו כתב..סורי
טוב אז אני מתחילה: בוטן מתוק בקרקס - "כל מה שנשאר", "את לא לבד" Dido - white flag (אחחחח המילים:) Staind - so far away ג'וני שועלי - עכשיו יהושע - מתנדנד ונופל היהודים - ג'קי מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח זהו..זה מה שאני אוהבת.. כעיקרון יש לי עוד מלא..אבל אין לי כוח לכתוב
אממ..מקווה שתאהבי

למעלה