Hey

יש לי הרבה...

Interpol-obstacle1 green day- geek stink breath talking heads- psycho killer public enemy dont believe the hype smashing pumpkins-bullet with butterfly wings ths smiths- the queen is dead the smiths- there is a light that never goes out radiohead- karma police radiohead- anyone can play guiter(למה אני לא יכול?! מור תביאי לי ת'טלפון!) manic street preachers- judge yourself manic street preachers- motorcycle emptiness the cure- boys dont cry the kinks- waterloo sunset the stone roses- i wanna be adored the stone roses- made of stone david bowie- life on mars

M o o n G i r l

New member
אה! יש שיר אחד שאני פשוט מטורפת

עליו: שלום חנוך - אהבת נעורי יוווו אין זה ה-שיר.

YaLdoNet 4 EveR

New member
הושמע בזמן עבר.. ../images/Emo88.gif

השיר הוּשְמַע ברדיו. גוף יחיד נסתר, בניין הופעל זובי בתחת!?

the xecutioner

New member
דברים שמסתובבים אצלי בפלייליסט עכשי

FFF - new funk generation andreas johnson - glorious bob dylan - gates of eden :) coldplay - in my place pink floyd - shine on you crazy dimaonds faith no more - naked in front of the computer funkstar de luxe vs bob marley - sun is shining hot hot heat - no, not now (!!!) jimi hendrix - voodoo chile פריסטייל של רבע שעה, מאולתר ומתועד - הנדריקס והגיטרה.. מדהים mad professor & jah shaka - one million man dub massive attack - butterfly caught oasis - shakemaker placebo - bulletproof cupid קטע רוק אינסטרומנטלי, ממש נחמד presedents of the united states - peaches radiohead - kid a enigma - gravity of love sublime - waiting for my ruca suede - beautiful ones temple of the dog - reach down travis - sing עברית: הבילויים - אין בגטים בגטו היהודים - פיוטה יזהר אשדות - נועה של הים כנסיית השכל - היינו עושים אהבה פורטיסחרוף - נעליים פורטיסחרוף - ניצוצות שחר אבן צור - 2052 מוש בן ארי - עד אלי מג'יק - מתוק כמו הרגע (מומלץ לאללה) משינה - ריקוד המכונה, עתיד מתוק, בדרך אל הים, הכל עוד אפשרי, אבל אין, אניגודין, הכוכבים דולקים על אש קטנה, למה לי פוליטיקה עכשיו.. וכו' :) משינה - אנה - בביצוע מאלבום ההופעה, מעולה... מוניקה סקס - דם, עיניים טובות, מתחפר באלנבי, איש קש, מספיק בנאדם שבע - שיר למעלות שוטי הנבואה - פרילי תומר יוסף - הולך ישר חמי רודנר - גאולה ברי סחרוף - מונסון, עבדים, שתי פנים, עוד חוזר הניגון (חידוש פשוט מקסים), נגיעות, ככה זה, כמה יוסי, בואי הביתה, מפנה מקום, אני יודע.. החברים של נטאשה - על קו הזינוק פאק הגזמתי די

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוהבת את החלק הישראלי.. ../images/Emo88.gif

כן כן

סבבה סבבה בןאדם

השיר של אנדריאס ג'ונסון שיר מצויין! גם של קולדפליי... בואנה פליסבו להקה מצויינת!!! תוריד pure morning גם אואזיס אני אוהב אבל השיר שכתבת לא נשמע לי מוכר... kid a של רדיוהד אלבום מצויין!!!!!!! גם סוויד אחלה... אמרת שעוד חוזר הניגון זה חידוש ובאמת שאלתי את אמא שלי והיא אישרה לי שזה שיר של נתן אלתרמן שברי הלחין והיה לזה קודם עוד לחן היא לא זוכרת של מי....אתה יודע?

the xecutioner

New member
ביררתי :)

הלחן הוא של נתן אלתרמן כמו שאמרת, בביצוע המקורי - נירה גל. סחרוף גם חידש עוד שיר של נתן אלתרמן בשם "אליפלט".. לא רע, אבל בהחלט לא מגרד את הרמה של "עוד חוזר הניגון"...

אמממ החישובים שלי אומרים אחרת:

לפי החישובים שלי חווה אלברשטיין שרה את זה במקור... ואמא שלי אמרה:"יכול להיות" ועל נירה גל היא אמרה פשוט "לא" ואמא שלי מומחית גדולה בשירים עבריים...

the xecutioner

New member
ציטוט מתוך Mooma

"בסוף 1998 הופיעו בפרויקט עבודה עברית שני עיבודים מדהימים של סחרוף לשירים מולחנים של נתן אלתרמן. אחד מהם הוא שר בעצמו, חידוש ללהיטה של נירה גל "עוד חוזר הניגון" (ל' נפתלי אלטר)."

אוקיי צודק...

גם אני בדקתי במומה ומצאתי שחווה אלברשטיין ביצעה את השיר ב79 ונירה גל ב75.... כנראה שאמא שלי לא כזאת אלילת השירים העבריים....

למעלה