Hey

ofrikit

New member
לא לא..מה פתאום להוריד:)

המלצה מאח שלי.. temple of the dog" g" אחלה להקה!! שמעתי אותה קצת ואהבתי לאללה!!

Heavy Thought

New member
אממממ...

יש לי כמה, אני מקווה שאני אצליח לקלוע לטעם שלך :) Bryan Adams - Heaven - את ה- Unplugged. כל השירים של הביטלס למיניהם, שאני יודעת שכבר כבר שומעת Sting - Shape of My Heart A-Ha - Summer Moved On Blind Guardian - Under The Ice Bob Marly - One Love Bryan Adams - Sound The Bugle Bryan Adams - Run to You Dream Theater - Space Dye Vest Dream Theater - Wait for Sleep Eagles - Hotel Clifornia Eagles - The Boys of Summer Edwin Mccain - I'll Be Five For Fighting - Sumerman Steve Vai - For The Love of God Goo Goo Dolls - Black Balloon Jimi Hendrix - Purple Haze Lifehouse - How Long Lifehouse - Everything ויש לי עוד הרבה, אבל אני אחתוך כאן :)

Heavy Thought

New member
אז תקדישי להם קצת זמן, הם מעולים.

נסי גם את Porcupine Tree ואת Audio Slave, הם בסדר Sonata Arctica ואם את מחבבת גם מעט מוזיקה קלאסית, תגידי לי :)

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח.. לא לא ../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

פשטו חיקיתי ת'ילדות האמות האלה בפורום "בריטני ספירס" או משו שלא יודעות מה זה א' ומה זה ל'.

פנטילון

New member
איזה מין מושבניק אתה?!

מה קשה לשלישיית גשר הירון או לשלושרים או שאר השלושים למיניהם?

the xecutioner

New member
אודיו סלייב לא רעים בכלל

למי שאוהב את הסגנון, מומלץ גם alice in chains ו soundgarden... אם אני לא מתבלבל :)

the xecutioner

New member
audioslave ל audio bullys

שבכלל יוצרים אלקטריק ביג-ביט מה שנקרא (הסנגון של פאטבוי סלים, מובי וכו')...

Oi va av Oi

New member
העיקר אמרת "זה לא הטעם שלי אליס"

ועוד על down in a hole אמרת שזה מזכיר לך את מטאליקה תתבייש..

Heavy Thought

New member
עופרי ../images/Emo26.gif

יש לי שילוב מדהים. אני לא יודעת אם את אוהבת את מטאליקה, אבל גם אם לא, את בהחלט חייבת לשמוע את זה. השם הוא Apocalyptica הרכב שעשה קאבר כמעט לכל שיר של מטאליקה בצורה שלו. משהו מדהים (ויש להם גם ת'קטעים שלהם, כמובן) שווה הורדה

למעלה