hey

Kenny Girl

New member
מין הסתם i know its you!

חחחחחחח עכשיו ירדנו מהטלפון ^_^ ברוכה הבאה לפורום!!!

Kenny Girl

New member
ס_0 למה? טוב אני אתקשר אבל

אסור לי יותר מדי זמן אחרת ההורים שלי יאכלו אותי בלי מלח! X_X

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצטרפת ומקווה שתישארי ותיהני,את מוזמנת לפנות אליי בכול מה שאת צריכה אבל נראה לי שאת ונייקו חברות ולכן לך אפילו יותר קל להשתלב
איזה דמויות את אוהבת?איזה את שונאת?וכו'... (אני מצטערת שאני מוספיה דברים אני פשוט עצבנית לאללה,ככה שאני באמת שמחה שהצטרפת ואני מקווה שתיהני,אני בטח אצא מזה מחר...)

Kenny Girl

New member
(בגלל שהיא לא קוראת עכשיו אני עונה

את מה שהיא אמרה לי לכתוב) היא לא אוהבת דיג'ימון פשוט אמרתי לה שיש כאן פורום שאני כאן בדרך כלל ואני רוצה שגם היא תיכנס ותראה מה מי מו מה אני אזכיר לה היום להכנס

Digi Lista

New member
אם היא רוצה היא חוזמנת להישאר../images/Emo13.gif

למרות שהיא לא אוהבת דיג'ימון,אחרי הכול בדיוק אתמול כתבתי הודעה לחברה שלי בשרשור האוף טופיק שמזמינה אותה להצטרף לכאן אפילו שהיא לא אוהבת את הסדרה(כמו גם נתלילוש שקופצת לפעמים סתם לשאול מה נשמע,ואני עוד צריכה לשלוח לה אימייל אלא שאני אהבלה וסנילית שזה שילוב בעייתי
)בקיצור אם בא לה להישאר בשבילך ובשביל האחרים מי אני שאתנגד? האמת גם שלדעתי נורא נחמד שבאים אנשים שלא צופים בסדרה,ככה אפשר לראות אם אנחנו באמת נחמדים(אני יודעת בוודאות שכן
)וכמובן שנוכל לעבוד על "חינוך" ולהשיג כמה חובבים נוספים לסדרה(חלק מהאנשים בכלל לא מכירים את הסדרה כי הם מעולם לא צפו בה ולכן נוכל לכתוב מלא תקצירי עונות,מידע,ניתוחים ונוכל לשלב אותם)אני בטוחה שמי שירצה יהנה

למעלה