hey

MissUnKnown

New member
hey

היי סיוון מה שלומך??. איך קנדה?? נחמד?? איך הבונים שווה?? פה הם חרא יש פה כבר את הסמפטום של בועז...לא להודיע על פעולות וכו... אממ ואני יתן לך 2 ניחושים לגלות מי אני :)

sivani

New member
עדדדדדדדדדדדדדדדדן!!!!! ../images/Emo25.gif

מה שלומך בובה?! איך בניו זילנד?! יאאא איזה שווה
לצערי אני לא הולכת לבונים דרור פה, גם ככה בקושי יש שם אנשים וזה די רחוק מהבית שלי...
נראה אולי בהמשך השנה רגע רגע חשבתי שזה סיפמטום ארז וכל גרעין שמגיע למחוז תיכון (להוציא מזה את עינת,היא דווקא מודיעה על פעולות
אני מתגעגעת לסקנדל
ארן, שחר, כל הקומונרים הפסיכים אבל החמודים
) יאאאא סיון

Doctor Evil

New member
אם אתם מדברים על עובדות...

כנסו לאתר שלי! בניתי אותו לפני בערך מאז שהגעתי לכאן. היה לי קצת משעמם. אז אספתי הכל מאנגלית ותירגמתי. מה אתה חושבים עליו? http://geocities.com/hayadaata

Doctor Evil

New member
מאז שהגעתי לכאן..

התחלתי לכתוב לפני בערך.. ואז לא היה לי כוח לחשב כמה זמן עבר מאז שהגעתי.. אז פשוט כתבתי מאז שהגעתי.. ופשוט לא שמתי לב ולא מחקתי את לפני בערך..

MissUnKnown

New member
בטח שזה בועז

אני 3 חודשים הגעתי לקן סגור....וזה לא שאני גרתי בבנימינה כמו שאת יודעת אני כול כך מתגעגעת לקן וכו...אפילו לא יצא לי להפרד מאף אחד חות מיותם יהל ויוסי....מארז לא הספקתי להפרד. את יודעת שקרלינצקי עזבה את המחוז!!!!!!!! ואחד הקומונרים שלנו קוראים לו יוסי...ויש עוד אחת לא זוכרת...הם מגרעין נגוע או משהו כזה... אל תלכי להבונים...הם כול הזמן מדברים על עליה וציונות...ומה אנחנו צריכות את זה...לנו היה את הדבר האמיתי... בכול מקרה ניוזילנד זה נחמד לא משהו מיוחד ...סתם ארץ יפה
אבל אני מתגעגעת לארץ... אההה ולכולם... אני עדן בת 15.11 ואני גרה באוקלנד ניו זילנד

sivani

New member
חחחח זה גם ארז ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח וואלה?! טוב נו, אנחנו שתינו יודעות שהקומונרים שנופלים על מחוז תיכון (עולה!) הם אף פעם לא אחראיים במיוחד
חוץ מיוני, אבל הוא באמת סתם נודניק עם ברכיים שבורות
באמת? פינקי ומלא מלא חברים שלי באו ביום של הטיסה וגם מינסקי ומעיין וכל מיני
וגם קומונרים
פרטר, עינת,עמי (יא אני מתה על הבנאדם הזה) ו...המ...שכחתי...הא יוני! סתם היה חביב לאללה
קרלינסקי עזבה!?!?!? מה?! מתי?! למה?! טוב נו, סתם דיקטטורית
סתם,קרלינסקי אחלה, אבל יש לה לפעמים יציאות משותפות עם איתמר בקטעים של לשלוט על המחוז... דרך אגב קן עתלית עבר למחוז חיפה
אני יודעת בקשר להבונים,זה היה עוד אחד מהשיקולים שלי,הם עושים שטיפות מוח די רציניות על עליה וציוניות ("הנוער העובד והלומד לא עושה שטיפות מוח...") יהההה קנדה יותר יפה
סתם הייתי מ-ת-ה לגור בניו זילנד, דרך אגב,עברתם לשם באופן קבוע או שליחות?
סיון

MissUnKnown

New member
אצלי כולם היו בהכנות לטיול מים

או בטיולים...תחשבי על זה אנחנו המחוז הכי טוב...רק קרלינסקי הרסה אותו... ועכשיו היא כבר לא שם ...אז הכול יהיה בסדר...אבל זה לא אמרו לעניין אותנו כי אנחנו לא שם. חבל שקן עתלית עזב...בדיוק שלחתי את יהלי שתדבר עם לי ותאסוף לי מידע אל המחוז...ועכשיו ..ממי אני יקבל מידע...גררר אני מתגעגעת למחנה אלון... חש לך התקפות נוסטלגיה כאלה??? בכול מקרה אני פה לכמה שניים שאני רוצה....לאבא יש פה עבודה...ותמיד יהיה לו אז ככה אנחנו יכולים לחיות פנ לנצח אבל עדיין יש לנו בית בארץ. זה רק תלוי בי מתי אני יעזוב ולאן. ואל תתחילי גם את עם אני מתה לגור בניו זילנד ...מספיק כול העולם עושה לי את זה ואני היחידה שתחזור מפה.

sivani

New member
חחח קרלינסקי היא מקור כל הרע של

מחוז תיכון (ציטוט מפי אחד האנשים במחוז, ולא, לא בלוגובסקי יא אני מתגעגעת לבנאדם הוא קורע) המ...יא אני נורא מתגעגעת למחנה אורן!! איזה חוג היית באלון?
שמעתי שהיה לכם סגן חמוד

sivani

New member
WTF?

ומאיפה אתה בכלל יודע על אורן!? בעצם,אל תגיב פה, סביר להניח שסיפרתי לך על דפיקת הראש במשקוף בעתלית...

BoR|S

New member
LOL

כמובן שסיפרת... וגם סיפרת עוד כל מיני דברים... אבל זה לא לכאן...

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה?!!? טוב לא משנה, הלוגים מטעים אותך...
זה שרשור שלי ושל עדן תפסיק להידחף!

BoR|S

New member
לוגים?

אם זכרוני אינו מטעה אותי (והוא אף פעם לא), זה היה בשיחה פנים מול פנים... (ואז עפה עליי איזה כרית)

MissUnKnown

New member
אני תמיד יכולה ללמוד דברים על סיוון

את יודעת זאת הייתה הפעם ראשונה שאני ויואב לא הינו ביחד באותו חוג...חחח בכול מקרה מאיפה אתה מכיר את התורן של ארון?

sivani

New member
חחח יואב הופמן הבורוכוביסט? ../images/Emo3.gif

חחחחחח עזבי, בואי לא ניכנס לפרטים...סתם סיפרתי לו שאורן לקח אותי על הכתפיים ודפק לי את הראש במשקוף (יש לי צלקת!!!) וסתם לא זוכרת מי המציא את זה...את הסיסמא הזאת על אורן חבל שהוא הסתפר, טיפש!!

למעלה