Hey You!!!:)

petrucci2

New member
Hey You!!!:)

ערב טוב לכל החברים והחברות.. אני שמח לראות שהפורום חיי , נושם ובועט אגב , אני ארבל למי שלא מכיר..@ ובכן.... אתמול בערב הגיטרה (פנדר סטראטוקסאטר סטנדרט אולימפיק וואיט 1982) שלי חזרה מסט-אפ והחלטתי להקליט כאן משהו במחשב אז הנה תהנו http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=1YUAQCY1HDFF60J44ILX5O7ECH

petrucci2

New member
תודה:)

בהקלטה הזו אני מנגן לבד בבית והליווי זה מחשב.. אבל אני גם מנגן בהרכב חדש וטרי שמנגן פינק פלויד:) אני כבר יעדכן אתכם:)

avki

New member
פיייי... זה מדהים! דיוק כזה לא שמעת

שמעתי כבר הרבה זמן.... למרות שחסרה לכם גיטרה אקוסטית בסוף הסולו, איפה שחוזר השירה. אבל בואנה, אתה הגיטריסט? זה מדהים! זה ממש קרוב למקור, יפה מאוד...

Liorking

New member
יפה מאוד!

הצליל מאוד גילמורי ונקי, ממש קשה להבדיל בין זה למקור. כל הכבוד!

lilou2

New member
יפה

סאונד מגניב לגיטרה, אבל אם רצית לדייק יותר צריך לשים לב למעברים מסוימים של טונים שלא בנגיעות\פריטות, כי הוא עושה כמה מהם עם סליידים ומשיכות של המיתר וזה נשמע יותר כפיידים מתו לתו בכמה מסויימים.. בכלמקרה אם אתה מעונין אפשר לעשות משהו מטורפ ביחד, אני יכול לערוך בקיובייס את הגיטרה וכל מה שמסביב כי כל הפרקאשן לא נשמע רציני, אבל הכל בכללי יפה לעלה ואם בא לך תעלה עוד קטעים למה זה נשמע טוב לעלה

petrucci2

New member
10x:)

בקשר לעוד קטעים הנה אחד בישבילכם תהנו חברים! הקלטתי את זה לפני חצי שעה http://d51.yousendit.com/C/06OCYA584M96Y2IXU83APL901B/motherarbel.mp3 ובקשר לעבודה ביחד אני ישמח:)

avki

New member
מה אתה דפוק?! עוד פעם אין גיטרה

אקוסטית! זה נשמע חסר בלעדיה!

holo

New member
פשש..יפה

אחלה סאונד, רק לדעתי צריך להוריד קצת מההד ששמת, זה קצת מציק.. אבל ממש יפה, מדויק ונקי.

קבל ח"ח!

בכמה קטעים זה זהה לגמרי למקור. בקרוב אצלי...(נראה לי שקודם כדאי לקחת מורה...מה שעבד באקורדים לא נראה לי שיעבוד בסולואים...)

Perfect sense

New member
על 2 הקטעים:

ממש יפה. באמת, יפה נורא. וסתם כי אני קטנוני: צריך להשתמש בפחות Reverb במגבר, ואולי לסולואים המסויימים האלו לשנות סוג דיסטורשן, הוא שונה קצת, נותן צליל מוזר. אה וב-BEND ממש בהתחלה של MOTHER היית צריך טיפה יותר למתוח, בשביל להגיד לצליל. (או שאני טועה והייתה בעיית כיוון קלה?) אבל אתה יודע, שטויות יעני. אחלה נגינה

N a V e

New member
מצטרף למחמאות

סאונד נקי לגמרי,אבל חבל שוויתרתם על האקוסטית! מקסימום הייתם מקליטים קלאסית,אפילו עם רעשי סביבה זה היה נשמע אמיתי יותר ויותר דומה למקור. בכל מקרה זה מצויין.

למעלה