hey there...

Regina Phalange

New member
hey there...

מוזר שרק עכשיו גיליתי את הפורום הזה.. אני ג'ני, צופה הדוקה של צח"מ מזה 11 שנים בערך, רק שבשנה האחרונה בגדתי קצת והפסקתי לראות... מישהו יכול לעדכן אותי בחלק מהמאורעות (כדי שאני לא אופתע יותר מדי ביום ראשון
) ת'נקס

pumiki25

New member
היי ג'ני, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

...והתאקלמות מהירה!
אני יודעת שעוד מישהו/מישהי שאל/ה לגבי נקודת ההפסקה - העלילה היחידה שאני זוכרת שהייתה בשיאה הייתה זו של ניק-שרון-קרטר-לארי. קרטר/מאט ולארי בדיוק עמדו להשיג את מבוקשם, והוצא צו חיפוש (צו חיפוש, נכון? בינתיים?) ב"קרימסון לייטס". לגבי השאר, ממש אין לי מושג...צריכה לפשפש קצת בזכרוני המאותגר

Regina Phalange

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

אוי, אני עדיין כואבת את החלפתו של אדי סיביריאן
(אם כי השחקן הנוכחי לא רע בכלל, ויזואלית
)

pumiki25

New member
וייי! ../images/Emo99.gif

אדי סיביריאן! I like you already!
האמת היא ש"התאהבתי" בסיביריאן (לא באמת, אבל נורא נהניתי לצפות בו!) ב"משמרת שלישית" - סדרה מדהימה
הפסיקו לשדר אותה בארץ, ככל הידוע לי - אני בתהליך הורדת פרקים מתקדמים...בכל אופן, הדמות (הקבועה!) שלו ב"משמרת שלישית" הרבה יותר, אממ...likeable?
...ובכלל, הוא גם נראה הרבה יותר טוב ב"משמרת"
מסכימה גם לגבי קרטר הנוכחי. יאמ! (גאד, אני מרגישה שטחית הלילה!
)

nimix

New member
משמרת שלישית

אכן תכנית מדהימה חבל"ז מיקי עם מי אני צריך לדבר לגבי הפרקים המתקדמים האלה שאת מורידה אה? ..

Regina Phalange

New member
../images/Emo99.gifב"משמרת שלישית" הוא היה

נפלא, אבל אני התאהבתי בו דווקא כשהוא שיחק ב"סאנסט ביץ'"
(פעם שידרו את זה, מעין ניסיון כושל של אהרון ספלינג לשחזור של בוורלי ומלרוז). ומה היינו עושות בלי קצת שטחיות לפעמים?

nimix

New member
וואלה

לא ידעתי שהוא שיחק שם אבל בכל אופן במשמרת שלישית הוא שחקן הרבה יותר רציני (כבאי .. בכל זאת) מאשר הדמות שלו שהייתה בצעירים

pumiki25

New member
../images/Emo3.gif

הוא שיחק גם ב"סאנסט ביץ'"? מממ. לא כל כך זכור לי - אבל זה כנר-אה בגלל שלא צפיתי בסדרה
אני זוכרת שהיא תמיד הייתה ברקע, כך שהקשבתי בחצי אוזן. ובדיוק נזכרתי בנעימת הפתיחה של "סאנסט". נורא אהבתי אותה!

Regina Phalange

New member
הו, נעימת הפתיחה../images/Emo99.gif

היא באמת הייתה יפה. ודווקא סידרו לו תפקיד לא רע בכלל שם, בחור שמנהל רומן עם אם ובת (לא בטוחה מי מהן הייתה יותר כוסית) בו זמנית. באמת, רחמים על השחקן

pumiki25

New member
נכון!

את הבת אני לא זוכרת...לא, רגע, היא הייתה בלונדינית. בלונדינית, נכון? (ואני משערת שגם היו לה שתי עיניים? *smacks forehead*. נו, באמת...
). את האם שיחקה לסלי ואן...דאן? ואן דאן, נכון? אני מאוד אוהבת את השחקנית, היא משחקת/שיחקה גם ב - B&B, לא?

Regina Phalange

New member
כן, ובהחלט

הבלונדה ענתה לשם קייטלין ולסלי הייתה קרויה אוליביה (בלעכס), ולו קראו קול... אחח, למה אני זוכרת את זה?
היא האמת די מבוזבזת, לסלי, היא צריכה לבוא לצח"מ ולהרביץ בכולם משמעת

pumiki25

New member
ודווקא את השם "קייטלין" אני זוכרת?

...מוזר
(בהתחשב בכך שאת הבת לא זכרתי, ואת האם כן! ועכשיו, מכשנודע לי השם - אני נזכרת גם בדמות עצמה - בקייטלין. אוי, היא הייתה נורא...מעצבנת כזו, לא? הייתה לה הבעת פנים קבועה של שה תועה
) וואלה - אוליביה. בלעכס, אכן...
אני גם זוכרת את השחקן ששיחק את בעלה של אוליביה - הוא לא שיחק בצח"מ מתישהו? אני יודעת שאני מכירה אותו מכמה סדרות/סרטים אחרים/ות. ואולי הוא פשוט מזכיר לי את דמותו של גלן ריצ'רדס? הממ...

Regina Phalange

New member
היא נראתה קצת סתומה, כן

הממ.. אני רואה את הסדרה בערך מ-1994, אם אני לא טועה (גורם לך לחשוב, איזה מן חינוך קיבלתי, שאני רואה את הסדרה מכיתה א'?
), ולא זכור לי השחקן הזה, מצד שני, בהחלט ייתכן ששכחתי אותו (כמו הרבה דמויות אחרות שירדו מהמסך), או שהוא שיחק בסדרה לפני כן... ומי זה גלן? (חורים בהשכלה...)

pumiki25

New member
זה בסדר...

אני חושבת שהתחלתי לצפות בטלנובלה עתיקה שאת שמה אני אפילו לא זוכרת כשהייתי בת ארבע או חמש. כשילדים אחרים למדו את *לוח הכפל, אני התאמנתי על הספרדית שלי
גלן ריצ'רדס - שוב, זה בסיידר! הוא דמות שצצה כל שנתיים או שלוש כשעלילה משפטית מתפתחת
במקרה זכרתי את שמו, מן הסתם כי הופיע בפרקים האחרונים לפני האתנחתא הכפויה...אם אני לא טועה, הוא התובע המחוזי. Anyone? *אני עדיין לא יודעת את לוח הכפל.

pumiki25

New member
LOL...

דברים ביזאריים שכאלה אני לא שוכחת, יהא הזיכרון שלי מאותגר ככל שיהא...

Kalla

New member
אהבתי את הראשון

אבל הנוכחי הוא גאון. מבחינה חיצונית שניהם משהו משהו (לא מבינה איך שרון בכלל הסתכלה על ניק בנוכחותו של מאט). מבחינת משחק אדי היה טוב, אבל קרטר פשוט גדול והיחיד שמשתווה לו מבחינת רמת המשחק הוא מייקל בולדווין.

למעלה