hey Shrimpi...זה כמו Hey Jupiter

שרימפי

New member
hey Shrimpi...זה כמו Hey Jupiter

זו מן הודעת
להזמנה שקיבלתי להצטרף לפורום...בעקבות העובדה שגם אני טוריפאן.|גי'נג'ית-מדהימה| אז טיפה עליי, אביהוא, או אבי. 21 מהוד השרון, במקור אבל מהצפון- טבריה. את טורי אני מכיר, ז"א, את המוזיקה שלה, למרות שאני חושב לפעמים שזה נורא דומה ללהכיר אותה...כבר 3 או 4 שנים. ידיד שלי באותה תקופה שלח לי 2 שירים עם המלצות חמות חמות. זה התחיל בלורי אנדרסון, אם אתם מכירים- שהיא מקסימה...גם עושה הרבה עבודות וידאו מטורפות לחלוטין, וגם הופיעה בארץ בעבר- ויש קטע שמסתובב שבו היא מספרת על זה שהיא ושוטר ישראלי פיצצו נפצים במגרש חניה באמצע תל אביב. כמה מוזר. בכל אופן, השיר השני שהוא שלח לי היה של טורי. Cornflake Girl כמדומני ואחריו בגלל שהתלהבתי הוא שלח לי את Crucify. מיותר לציין שאחרי שבוע, ההורים שלי נסעו לחו"ל וביקשתי מתנה את הדיסק של טורי...L.E המדהים. ומשם הסיפור התחיל ולא נגמר. זה מזכיר לי שפעם נורא אהבתי את אלאניס מוריסט, ופתאום היוצרת היחידה שאני מצליח להתחבר אליה היא טורי וקייט בוש. גם בגלל שאלאניס כבר ממש לא מה שהיתה, וגם כי טורי פשוט כל כך מדהימה. אז אני חייב את ההיכרות שלי עם המוזיקה שלי טורי איימוס לmerman שגולש פה בתפוז איפשהו. קבלו אותי לפורום
ואני גם אשמח לשמוע....איך אתם הכרתם/פגשתם לראשונה את המוזיקה של טורי

פלוטו24

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

איזה כיף שאוהבי טורי חדשים מצטרפים!!! את טורי אני מכיר כמעט אותו זמן כמוך. לפני שלוש שנים בערך. כבר סיפרתי למה התחלתי לשמוע אותה, אבל אחזור על זה בשבילך. פשוט העטיפה של האלבום from the choirgirl hotel משכה את תשומת ליבי והיממה אותי ביופיה וייחודה האמנותי ואינסטיקט פנימי אמר לי לקנות, אז קניתי!!! כמובן שאחרי זה הבנתי שזו זמרת שבעבר שמעתי את crucify שלה ולא יותר מזה. ואז קניתי את שאר האלבומים ומאז, אני מכור טורי אמיתי! בכל מקרה, ברוך המצטרף!

שרימפי

New member
../images/Emo3.gifלא חדש, ישן כמוך.לפחות../images/Emo8.gif

ותודה
כן, זה מדהים איך העטיפה של האלבומים של טורי לבדם מסוגלים למשוך את העין. זה כיף, כמו סוכריה על מקל שנראית ממש יאמי, אבל כשאתה פותח אותה ומלקק אתה מגלה שהיא Xטרה יאמית...ממש כמו טורי.לא משנה כמה העטיפה נראית מוזרה ומיוחדת ומושכת את העין, מה שבסוף באמת כובש אותך לחלוטין זו טורי. המוזיקה, המילים. איך שהכל יושב בצורה כל כך נכונה. כל כך טורי מצידה לעשות את זה שוב בכל אלבום

looooly

New member
היי...../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

שמעתי לראשונה את טורי לפני 3 שנים (כשהיתי בת 11) ... כשאח שלי התחיל לשמוע...(ואני לא כל -כך אהבתי אותהנו טוב הייתי בת 11 עוד בקטע של בריטני ספירס)... לפני חצי שנה סתם התחשק לי לשמוע משהו חדש שמעתי אותה ובאמת הקשבתי לה.. ואהבתי ומאז אני מכורה.... וווו...אנחנו גרים דיי קרוב אחד לשני אני מקצרין...

שרימפי

New member
חחח תודה../images/Emo9.gif

הממ...ואני גר בהוד השרון. לא ממש שכן, הייתי בעבר- כשגרתי בטבריה.
ואת טורי הכי כיף לגלות כל פעם מחדש. לדעתי לפחות...זה לא גילוי של גיל 11, או 17. אלא גילוי של כל דיסק. של כל שיר.

noosh

New member
הו, שלום ../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך פה. ההיכרות שלי עם טורי הייתה דווקא עם השיר ששמת בכותרת ההודעה שלך - Hey, Jupiter, והוא עדיין אחד האהובים עליי. חברה שלי השמיעה לי אותו, לקח לי בערך שנתיים עד שנפל האסימון. ואז זה המשיך עם Winter ו-Silent, ועבר לכל L.E, והשאר היסטוריה

למעלה