hey Shrimpi...זה כמו Hey Jupiter
זו מן הודעת
להזמנה שקיבלתי להצטרף לפורום...בעקבות העובדה שגם אני טוריפאן.|גי'נג'ית-מדהימה| אז טיפה עליי, אביהוא, או אבי. 21 מהוד השרון, במקור אבל מהצפון- טבריה. את טורי אני מכיר, ז"א, את המוזיקה שלה, למרות שאני חושב לפעמים שזה נורא דומה ללהכיר אותה...כבר 3 או 4 שנים. ידיד שלי באותה תקופה שלח לי 2 שירים עם המלצות חמות חמות. זה התחיל בלורי אנדרסון, אם אתם מכירים- שהיא מקסימה...גם עושה הרבה עבודות וידאו מטורפות לחלוטין, וגם הופיעה בארץ בעבר- ויש קטע שמסתובב שבו היא מספרת על זה שהיא ושוטר ישראלי פיצצו נפצים במגרש חניה באמצע תל אביב. כמה מוזר. בכל אופן, השיר השני שהוא שלח לי היה של טורי. Cornflake Girl כמדומני ואחריו בגלל שהתלהבתי הוא שלח לי את Crucify. מיותר לציין שאחרי שבוע, ההורים שלי נסעו לחו"ל וביקשתי מתנה את הדיסק של טורי...L.E המדהים. ומשם הסיפור התחיל ולא נגמר. זה מזכיר לי שפעם נורא אהבתי את אלאניס מוריסט, ופתאום היוצרת היחידה שאני מצליח להתחבר אליה היא טורי וקייט בוש. גם בגלל שאלאניס כבר ממש לא מה שהיתה, וגם כי טורי פשוט כל כך מדהימה. אז אני חייב את ההיכרות שלי עם המוזיקה שלי טורי איימוס לmerman שגולש פה בתפוז איפשהו. קבלו אותי לפורום
ואני גם אשמח לשמוע....איך אתם הכרתם/פגשתם לראשונה את המוזיקה של טורי
זו מן הודעת