hey ppl!

crazy mary

New member
hey ppl!

רק רציתי להגיד שלום, ושנכנסתי פשוט כי רוק ישראלי זה הטירוף שלי, ואני בקטע של להחמיא לצביקה הדר שהוא החייה את המוזיקה הישראלית באשר היא, נתן לה בדיוק את ריקת האנדרנלין שהיא היתה זקוקה לה, וזהו. תמשיכו להיות נפלאים ולאהוב את החיים ! ואתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי, או לכתוב לי הודעות, די משעמם לי במהלך היום בעבודה...

crazy mary

New member
שלום לך חזרה

אני חייבת להודות שאני מאוד תוהה על הכינוי שלך...

פחיחצה

New member
כמו רוב העולם..:)

אני אסביר.. פחיחצה זאת מילה שאני המצאתי... והיא הכינוי שלי כי אני מאד גאה בה וככה היא גם מתפרסמת..:)

crazy mary

New member
עמוק...

כל כך עמוק שאני לא בטוחה אם אני ארדם בלילה...

crazy mary

New member
לא לא...

חלילה וחס סלחי לי עם הציניות שבי גורמת לי להשמע פוגעת שנת דבש !

oNaRa

New member
היי לך....../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

שנה טובה....מה שלומך?

crazy mary

New member
../images/Emo24.gif שנת דבששששש...!

אני נושמת...וזה הכי חשוב
מה איתך?

oNaRa

New member
אני מחדשת....../images/Emo98.gif

ופיסטוקים גם טעימים....

crazy mary

New member
גררר...

עשית אותי רעבה...ואני צריכה להחיק מעמד לארוחת ערב או שהמשפחה הפולניה שלי תתעצבן שאני לא אוכלת כי אני לא רעבה...

exit_from_here

New member
אוי אל תזכירי לי

היינו צריכים ללמוד בביצפר גמרא (ביצפר דתי נו...) על זה שעקרונית אסור לאכול לפני שבת/חג כדיי שיהיה תאבון או איזה חרטא דומה ובסוף זה לא הלכה או משהו כזה,הייתי עסוק בלישון.

crazy mary

New member
חחח...

בתור אחת שהכי לא מאמינה באלוהים שהיא מכירה, מודה ומתוודה שיש המון דברים בתורה, בגמרא ו"כל החרטא הזה", מאוד מאוד חכמים והגיוניים...! וכך אני מוצאת את עצמי יושבת על מיטתי, שעתיים לפני ארוחת הערב, מקשיבה ליהודית רביץ, כותבת בפורום ומפנטזת על איזה פיצה שאגניב לקיבתי..מה כבר יכול לקרות?

exit_from_here

New member
צחקי צחקי,זה חרטא

יש דברים חכמים,אבל יש הרבה שלא קשורים לשום דבר וויכוחים טיפשיים. אבל אף אחד לא יעצור אותי בבית מלאכול עכשיו-פשוט לכי למטבח ותאכלי,נראה מה יעצור קיבה ריקה.

crazy mary

New member
המחשבה על סבתא מביטה...

בי ואומרת כמה אני רזה וצריכה לאכול. פולנים זה עם נורא שמדכא את משפחתו יותר מכל דבר אחר. שלרגע לא יחשבו שאני מאמינה במשהו מזה
לא ולא
סתם יש שם דברים שיש בהם הגיון. כמו לא לאכול בשר וחלב יחד כי לקיבה נורא נורא קשה לעכל את זה. אבל אני צימחונית, מה איכפת לי
נראה לי שגלשנו לשיחות פורום חילוניות או משו...

למעלה