hey pini

superbabe1983

New member
hey pini

i tried to call u today but u were busy so ill call u tomarrow well i miss u a lot tell everybody i said hi im waiting for your email i cant go on line well im thining about u all the time i love u and i miss u so much take care kiss my littles babies talk to u tomarrow love sima

Hello sis

מה קורה? דיברנו איתך אתמול בלילה ולא הספקנו הרבה כי לא היה לך כרטיס לא הספקתי לסםר לך משהו חשוב מאוד... כשנדבר שוב אני אספר לך... אתמול הייתי צריכה לעשות משהו ושחר לא הסכימה עד שלא תבואי, אמרתי לה שאת לא יכולה לבוא כי את נמצאת רחוק ושרק אילנית יכולה לבוא והיא בכתה כמה דקות... וניתאי כל הזמן שר לי את שיר המטבח המשותף שלכם, קורע אותי מצחוק הדרדס הזה
בדיוק עכשיו כשאני כותבת לך, שחר באה ואומרת לי שהיא רוצה לשלוח לך מכתב, אז תשלחי לי במסר את הכתובת ואני אשלח לך, היא כל הזמן מדברת עלייך
אוהבת אותך המון תשמרי על עצמך שם
אחותך הגדולה

אוסה

New member
אני נדחפת ............./images/Emo6.gif

טוב יקירתי אפשר קצת יחס??????????????????????? טוב זוכרת מה שאמרתי לך אתמול? זוכרת שביקשתי סליחה !!!!!!!!!??????????????? אז אני באאמת מתכוונת לזה . כן גיליתי דברים נוספים , דברים שבאו ממקור ראשון . אבל מה שבטוח שאם תצלצלי בשעה נורמאלית ולא 4 לפנות בוקר אני יעדכן אותך בנושא יאלנ עשי חיים , חשבי פעמיים , תהני תהני תהני אוהבת פוסוווווווווווווווווווווווווווווו

אוסה

New member
אני באה

במאי אני באה אליכם שימי לב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום אני מסדרת את כל עינייני הויזה

למעלה